Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımYeni AmigaOne yolda mı?
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni AmigaOne yolda mı?  (Okunma Sayısı 46905 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Node
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2010, 16:01:53 ÖS »

...Birşeyler oluyor, 2010 daha iyi geçmeye aday.

Sinan, 1996'da 1997 Amiga için çok daha iyi bir yıl olacak demiştin. Umarım 2010'da 14 yıl önceki gibi olmaz ve Amiga için çok daha iyi haberler duyarız.

SinanG
Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : Ocak 10, 2010, 23:46:17 ÖS »

Hep birlikte yaşayıp göreceğiz...
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Ocak 11, 2010, 01:41:14 ÖÖ »

ne kadar çok kişi desteklerse o kadar güzel olur tabi.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Ocak 11, 2010, 11:29:31 ÖÖ »

Anlatılanlara çok güzel bir örnek hasıl oldu hemen vermeliyim...
Aminet'te bugün düşen yeni bir C kütüphane güncellemesi var. POSIX...
http://aminet.net/package/dev/c/vbcc_PosixLib
Frank Wille tarafından geliştirilen, Unix aleminden Amiga alemine program port etmeyi kolaylaştıran bir C kütüphane paketi daha. Desteklediği mimarileri ve kaç defa indirildiğine bakarsanız, bu yılın daha da iyi geçeceğine dair umutlarınız güçlenecektir...

Alper
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Ocak 11, 2010, 12:12:41 ÖS »

Umut Amiga'cının ekmeği...
Node
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Ocak 12, 2010, 10:16:28 ÖÖ »

Umut Amiga'cının ekmeği...

Son gelişmeler umudumuzu arttırıyor...
erci77
Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Ocak 14, 2010, 23:16:41 ÖS »

En bağımlı amigacılardan birisi olarak tek bişey diyecem A1 tam 10 yıl kaybettirdi buda en az bi 10 yıl boşa kürek sallamktan öteye gidemiyecek..  A1 son kullanıcı ürünü olamadı ve bu bahsi geçende aynı şekilde son kullanıcıya hitap etmeyecek.. Gerçekler ortada AmigaOS son kullanıcıya ulaşmak istiyorsa x86 tek çaresi... Ama bukadar zaman kaybından sonra oda çok uzak gibi... 

Amigacılar RETRO ya devam :S :S :S

Hehehe
Olm X1000 bir ciksin ilk alacak olanlardansin derim ben

Slm oğuz nerlerdesin sen yahu.. Amerikdamısın hala.. Unuttuk valla birbirimizi, yazın uğramaz oldun yanıma..

Busefer kesin kararlıyım ölü toprağına yatırım yapmamakta.. A1 içinde ticari denmişti diğer ITX ler içinde 10 yıl oldu nerdeyse hala bir amiga donanımın ticari olarak bir başarısına şahit olmadım.. Keşke olsaydıda bugün bu lafları söylemeseydim..

longbow75
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Şubat 04, 2010, 21:14:28 ÖS »

Selam Ercicim. Kusura bakma gormedim mesajini. Evet hala buradayim. Bu yaz kismetse gelecem Erdege. 2 yildir hic gelmiyorum. Gelirken sanada bir X1000 getiririm artikin

En bağımlı amigacılardan birisi olarak tek bişey diyecem A1 tam 10 yıl kaybettirdi buda en az bi 10 yıl boşa kürek sallamktan öteye gidemiyecek..  A1 son kullanıcı ürünü olamadı ve bu bahsi geçende aynı şekilde son kullanıcıya hitap etmeyecek.. Gerçekler ortada AmigaOS son kullanıcıya ulaşmak istiyorsa x86 tek çaresi... Ama bukadar zaman kaybından sonra oda çok uzak gibi... 

Amigacılar RETRO ya devam :S :S :S

Hehehe
Olm X1000 bir ciksin ilk alacak olanlardansin derim ben

Slm oğuz nerlerdesin sen yahu.. Amerikdamısın hala.. Unuttuk valla birbirimizi, yazın uğramaz oldun yanıma..

Busefer kesin kararlıyım ölü toprağına yatırım yapmamakta.. A1 içinde ticari denmişti diğer ITX ler içinde 10 yıl oldu nerdeyse hala bir amiga donanımın ticari olarak bir başarısına şahit olmadım.. Keşke olsaydıda bugün bu lafları söylemeseydim..

Commodore Forever!
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Şubat 05, 2010, 08:50:51 ÖÖ »

bir halt olmaz bunlardan keşke olsa
Architect
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Nisan 14, 2010, 16:45:32 ÖS »

A-EON websitesi yenilenmiş, X1000'in anakart dışındaki parçalarının ne olacağıda yazılmış. Bazı önemli özellikler:

1.8 Ghz çift çekirdek işlemci
2GB RAM
500GB HDD
HD4000 serisi ekran kartı
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: