Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga gerimi dönüyor!
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga gerimi dönüyor!  (Okunma Sayısı 31836 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cemx
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 05, 2010, 11:26:43 ÖÖ »

Arkadaşlar bu sabah sürekli takip ettiğim ve ciddiyetine inandığım sitelerden birinde şöyle bir habere rastladım..
http://oyun.thgtr.com/haber/anakart/amiga-yeniden-mi-doguyor

Ne kadar doğru olduğuna emin değilim ama paylaşmadan geçemeyeceğim..
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2010, 11:42:40 ÖÖ »

http://a-eon.com/6.html

Yeni çıkacak Amiga'nın sitesinide bir kaç dakika içinde ne olacağı belli olacak.
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2010, 11:46:58 ÖÖ »

eğer başarılı olursa bilgisayar devri kapanacak ve transputer kavramının gelişmiş bi haliyle karşılaşıcaz. (ulen yine çocuk gibi sevindim)
yatuyu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2010, 11:49:55 ÖÖ »

ben beklemeyi biraktim nasilsa bisey cikmayacak;
bu da gol degil hyperion!

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2010, 13:42:55 ÖS »

Bu saaten sonra çok kolay olmayacaktır. Ben böyle bir Amiga yerine Natami'yi isterim...

SinanG
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2010, 15:04:36 ÖS »

Never say never...

Bu saaten sonra çok kolay olmayacaktır. Ben böyle bir Amiga yerine Natami'yi isterim...
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2010, 15:38:09 ÖS »

Natami bu aletin içinde var istediğin kadar
Adam xenalardan birini yazılımla programladığı zaman olur sana natami

xena 256 core a kadar çıkarabiliyosun arzuna ve cüzdanına göre. Render merkezi kurarsın Dil çıkaran
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2010, 15:40:28 ÖS Gönderen: ancalimon » Logged
yatuyu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2010, 15:41:01 ÖS »

</div>
<!-- Today's hidden message -->
<!-- THANK YOU! -->
<!-- No more hints, no more puzzles, we're done... for now. A big thanks to everyone who's been along on the ride with us, and we hope you've had as much fun solving the conundrums as we've had setting them, and watching everyone on the boards crack the code. As you probably know, we like the slogan 'Remember when computing was fun?' and we wanted to bring a little fun in with this announcement too. -->
<!--  You folks are seriously clever, and a part of the challenge for us has been making sure it wasn't all too easy. No shout-outs to specific names, because we'd be bound to forget someone, but we'll say this: we've been impressed by your deductive powers! -->
<!-- We'll have a proper website before too long, when we've got more to tell you. No more yellow and black colour scheme either, if I have anything to do with it, I promise. That was one of the hints -- and believe me, by now I'm royally sick of it. ;^) -->

<!--Puzzle setter/web designer's 'and finally': producing a static, templateless website page-by-page, day-by-day is not something I recommend. I'm looking forward to a nice relaxing day tomorrow, when I'm finally going to get the chance to go and watch Avatar (yes, my girlfriend is feeling much better now). Bye all! -->
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2010, 15:42:38 ÖS »

olmaz 

natami cok ucuk bir projeydi, elemanlar hedeflerini cok yuksek koymuslardi. Anladigim kadariyla (ki sacma sapan bir gidim gidim bilgi salma politikasiyla ne demek istedikleri de anlasilmiyor) bu proje daha da ucuk. Gerci Hyperion daha once OS4'u (biraz gec de olsa) hayata gecirebilmis bir firma. Ama acikcasi ben bu yeni platformdan hic umitli degilim. Ya yalan olacak, yada bug'li mug'li kullanilmaz bir alet cikacak. 
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2010, 15:44:23 ÖS Gönderen: coze » Logged

Retro Hincal Uluc
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2010, 15:50:04 ÖS »

olmaz 

natami cok ucuk bir projeydi, elemanlar hedeflerini cok yuksek koymuslardi. Anladigim kadariyla (ki sacma sapan bir gidim gidim bilgi salma politikasiyla ne demek istedikleri de anlasilmiyor) bu proje daha da ucuk. Gerci Hyperion daha once OS4'u (biraz gec de olsa) hayata gecirebilmis bir firma. Ama acikcasi ben bu yeni platformdan hic umitli degilim. Ya yalan olacak, yada bug'li mug'li kullanilmaz bir alet cikacak. 

Bırakın bu umutsuz edalarını Arkalarına sağlam birilerini almışlar. AmigaOS la beraber hariden büyük pazar payı kapabilir.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2010, 15:55:22 ÖS »

http://www.power.org/home

imgqtr
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2010, 15:56:28 ÖS »

Dostlar bu işin ucunda yine "ben böyle amigaya amiga demem" döngüsü ortaya çıkar. İsteyen istediğini söyler, istediğini kullanır. Retro olayı tamamen farklı bir keyif boyutu

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
M.Kemal ATATÜRK
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2010, 15:59:26 ÖS »

burada konuyla ilgili birsey var mi ?

Retro Hincal Uluc
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 05, 2010, 16:26:42 ÖS »

Amigayı retro yapan adam gibi yeni bi Amiga'nın olmayışıydı şimdi bu değiştiğine göre Amiga'yı retrodan çıkarabiliriz. İstediğimiz Amiga modelini birebir çalıştırabilecek diyorum bu alet. Gerek duyacak mıyız o ayrı
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 05, 2010, 17:05:03 ÖS »

"Ben böyle Amiga'ya Amiga demem" cümlesini kullanacaklar, bu defa neye dayanarak bunu söyleyecekler anlamış değilim?

Programlanabilir Custom chip'lerle gelecek, AmigaOS 4.x ve hatta 5.x ile gelecek. HighEnd donanıma ve performansa sahip olacak. Kendine ait özel bir kasası ve dizaynı olacak... %99 geri uyumlu olacak...

E daha ne olsun be!!!

Çok umut verici bir gelişme... "The Most Ambitious Project" buydu demek ki!!! Piyasaya sürülsün kesin alıcam bu defa!

Alper
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: