Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGittiGidiyor'da dikkatli olun...ekşi'den alıntılar.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GittiGidiyor'da dikkatli olun...ekşi'den alıntılar.  (Okunma Sayısı 43393 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ocak 26, 2007, 16:40:28 ÖS »

Alıntı
Ben buna hep karşı oldum

Desene sana hep karşı oldum.

Burda gerçekler sizin düşünmüş yada yapmak istediğiniz utopia'lar ile değişmez.

Türkiye yanlız bu forum yada çevremizdeki üniversite mezunu ve daha iyi eğtim görmüş
kişiler değil...biz sadece azınlığınız.
Amiga ve commodore yada sinclair ciler olarak;
o kadar azınlığız ki bunu işte anca böyle forumlarda aktif 2 elin parmaklarını geçmeyecek
kişiler ile tartışıyoruz.

Kısaca Türkiye parası olanın cennetidir.Paraya bu kadar ihtiyacı olan millette GG'lerde türer
hemalhemsat hem turşunu kurlarda türer ,,türlü sahtekarlıklar çıkar..falan filan.

Nasıl herkes trafikte sarı ışıkta geçiyorsa ve bu bir domino efekti doğrurup bir kişinin
elbet bir gün canını alacaksa...eğitimsizliğin bizleri Türk insanını getirdiği bir nokta
var ve biz ordayız milletçe.GG'yi şikayet etmişsiniz oraya buraya yazmışız ne olacak ki?

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2007, 16:45:06 ÖS »

hmm konuyu dağıtıyorum amma bir de işin içinde altın satışı var. WOW altınları gerçek hayatta para ediyor Türkiyede daha çok KOL (knight online) parası satılıp alınıyor.

WOW'da altın "farm"lamak tek başına da kolay. Bir hunter karakter açıyor ve yanınıza sağlam bir ayı yetiştirdikten sonra, bol altın düşüren bir bölgeye yerleşip bütün gün canavar kesiyorsunuz. Özellikle dolar'ın değerli olduğu ülkelerde (çin/rusya gibi) bu işi meslek edinmiş insanlar var. 1 ay çalışıp 150$ kazanan biri için, 1 ay oyun oynayıp 600$ kazanmak mükemmel bir kazanç kapısı. Günde 20$'lık altın toplamak çok da zor değil.

http://www.wowgoldwatch.com/

Bu sitede bu işi yapan profesyonel gruplar olduğundan da bahsetmişler. Ben hiç karşılaşmadım ama oyunu bırakalı 1 yıldan fazla oluyor.

Kaba bir hesap yapmıştım, 4 milyon kutu satmış blizzard bu oyundan. Bunların 1 milyonu oynuyor olsa, alık 13Euro'dan, her ay 13 milyon euro'yu cebe indiriyor. Satıştan da elde ettiği 350 milyon euro da cabası.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2007, 16:47:33 ÖS »

karakter ve eşyaların bir güzelliği var.. Gümrük sorunu ve kargo ücretine gerek yok Kahkaha

tamam bugun bilgisayar başında fazla kaldım..Ceketimi alim

Silencer: uzun bişeyler yazmıştım ama, yazdıklarımın bir anlamı olacağını düşünmediğimden sildim. Sen kendi bildiğin gibi yap.. Bende böyle takılayım..

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2007, 16:50:49 ÖS »

Arda son verdiğin link beni kopardı Yuh yani.. Adamlar hakikaten başka bir dünyada yaşıyorlar yani adamlardan kastım, arkadaşlar

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ocak 26, 2007, 16:53:28 ÖS »

Alıntı sahibi: silencer
Nasıl herkes trafikte sarı ışıkta geçiyorsa
konuyu yine dağıtmak gibi olmasın ama, sarı ışıkta geçilmez diye bir kural yoktur. Sarı ışıkta geçilir.

Sarı ışık "durabiliyorsanız durun", "hazırsanız geçin" manasında bir hazırlık ışığıdır, sarıda durulur diye bir kaide yoktur. Ha sarıda hızlanmak yanlış mıdır? Eğer durduğunuzda yaya geçidinin üzerinde duracaksanız değildir. Hızlanınız efendim.

Neyse siz bana bakmayın, bu mesajım bir dipnot olsun, konuya devam edin siz.

silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2007, 17:04:14 ÖS »

@Arda

Ben sarıda devam edip kırmızı da geçenlerenden bahsetmiştim.
Sarı ışıkta geçince haliyle kırmıza duramazsınız.
Herhalde sizde kırmızıda geçenlerdensiniz o yüzden
bir uyarılma oldu size ve yazdığım üzerine hemen bir cevap yazma
gereği duydunuz.

@LW3D

Ewt zaten sitenin yöneticisi siz olduğunuz için doğal karşılıyorum
bu moderator işlemlerinizi...
Zaten görüyorsunuz ben kendi bildiğim gibi takılıyorum.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ocak 26, 2007, 17:33:18 ÖS »

Alıntı
Ewt zaten sitenin yöneticisi siz olduğunuz için doğal karşılıyorum bu moderator işlemlerinizi...

Silencer bilmediğimiz birşey varsa söyle, hepimiz bilelim. Sitenin moderatörünün burdaki yazışmalara ya da fikirlere şimdiye kadar nasil bir mudahalesi oldu? Moderator işlemlerinden kastın nedir? Varsa anormal, yanlış gördüğün bir durum açıkça yaz.

silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2007, 17:47:00 ÖS »

Bir cevap vermişseniz onun benim tarafımdan nasıl anlaşılıp yorumlanacağına
ben karar veririm siz değil ...değil mi? bu işte moderator'lük yapma olayı.
Forum benim ben karar veririm hatta sen nasılsa anlamazsın ne demek oluyor?

Alıntı
uzun bişeyler yazmıştım ama, yazdıklarımın bir anlamı olacağını düşünmediğimden sildim.

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2007, 18:01:36 ÖS »

Silencer cok afedersin ama sende osuruktan nem kapiyorsun be arkadasim. LW3D nin sana ne gibi bir lafi oldu ki simdi ?

Retro Hincal Uluc
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2007, 18:03:17 ÖS »

yaaa bi avuc insanız şurda ona bile sahip cıkamıyoruz..bence herkez işine baksın ADAM gibi o zaman sorun kalmaz. ne biliyim sert cıkıştım cünkü bu tarz konuları daha seviyeli tartışırken şimdi yarışa girmiş iş...boy ölcüştürme yeri deil bence burası..yardımlaşma,sorunlara ortak cözüm bulma yeri..RESPECT..

A 500 HD8+ GVP
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2007, 18:08:58 ÖS »

Haklısınız. Birşey yazdığımı belirtip, yollamamak doğru bir davranış olmadı. Kastım aslında sizinlede çok ilgili değildi. İnternetten tartışmayı pek sevmiyorum. yazdım ama, anlamı olmayacağını düşündüğümden yollamadım.

Ama bunun yöneticilikle alakası olmadığı çok açık değil mi ? Bu kadar basit... tartışmak için adam arıyorsanız, o adam ben değilim...

silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2007, 18:18:54 ÖS »

@Coze
Ben öyleyimdir "osuruktan nem kaparım" kusra bakma.,
sanırım karma "şamarlarından biri senin Coze"
bugün -10 falan bekliyorum akşama doğru.
Zaten 10 kişiyiz.Mutlu azınlık olarak.

@LW3D
internetten tartışma neden yapılmasın? yapabiliyorsanız yaparsınız.
yapamıyorsanız altta kalanın canı çıksın dercesine şutlarsınız bu kadar basit.

Alıntı
yaaa bi avuc insanız şurda ona bile sahip cıkamıyoruz..bence herkez işine baksın ADAM gibi o zaman sorun kalmaz. ne biliyim sert cıkıştım cünkü bu tarz konuları daha seviyeli tartışırken şimdi yarışa girmiş iş...boy ölcüştürme yeri deil bence burası..yardımlaşma,sorunlara ortak cözüm bulma yeri..RESPECT..

bana da biraz sert geldi saol.
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2007, 18:28:56 ÖS Gönderen: Silencer » Logged
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2007, 18:31:10 ÖS »

silencer garip bir otorite kompleksi yapmisin kendine. surekli lw3d ile ugrasip duruyorsun. zaten bilmem kac siteden atildim ben cok asi bir delikanliyim triplerine girmendende bu belliydi. bunlari asman lazim. karma, modluk filan bunlar bos seyler. surekli moderatorlugu lw3d nin yuzune vurmaya calistin. halbuki lw3d hesabina bakarsan mod olmadigini gorursun. ama burasi senin bildigin sitelerden degil. o da bizim gibi bir kullanici. mod islemlerini yurutmesi icin ise yonetici hesabi var. Neden ? cunku lw3d herkesin esit oldugu bir ortam istiyor. moderatorum ben diye ortalarda dolasmak isteseydi nikinin altinda koca puntolarla yazardi zaten. orneklerini silsile halinde moderator bulunan diger amiga sitelerinde gorebilirsin. ama sunu anlaki lw3d nin moderator kimligi yok, burada hepimiz esitiz ve buraya karma toplamaya modluk taslamaya degil, birbirimize yardimci olmaya amiga deneyimlerimizi paylasmaya geldik.

nightlord ve caisson un muhtesem katkilarindan dolayi alkislamaktan baska karma olayini hic kullanmamistim. benim icin hic bir anlami yok, simdide seni alkislayacagim madem istiyorsun al senin olsun nedirki.

Retro Hincal Uluc
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2007, 18:33:58 ÖS »

hepinizi alkışladım

A 500 HD8+ GVP
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Ocak 26, 2007, 18:38:38 ÖS »

bakin arttınız 1 puan..heheheh  benim yıldızım arttıgında cok sevinmiştim hemen lw3d ye yıldızlarımm artmış demekki bende artık ilerliyorum,bilgileniyorum diye düşünmüştüm..ne olucakki yıldızlarla olsaydı iş babam albay emeklisi omuzlarında yıllarca yıldız vardı ama önemli olan YILDIZ ları her gece gercek yerinde gökyüzünde göre bilmek.. beni 5000 ytl tokatladılar 3 gün önce tamamiyle iyi niyetimin mahsulü..yazık diyorum sadece..bu arada milyarder filan da deilim..ama cok girişken ve cevresi güclü biriyim..dostluga yatırım yapıyorum

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: