Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7DX Demo Party 2010  (Okunma Sayısı 92761 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #90 : Aralık 29, 2010, 14:01:04 ÖS »

bizim masa yıklıdı tabiki,

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #91 : Aralık 29, 2010, 15:20:44 ÖS »

@ozkano: ben zaten "pompa yapalım mı?" demiştim. hatta "şimdi peş peşe dizilin, tren şeklinde..." diye devam ediyordum, mikserden mikrofonumu mute ettiler o sırada. Kahkaha
Zen
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : Aralık 29, 2010, 18:03:30 ÖS »

Geçte olsa bende parti ile ilgili görüşlerimi kısaca belirteyim.

Ben partiye geç katılanlardandım. Akşam saat 08:00 civarlarında parti mekanındaydım. Çok istememe rağmen Tolga'nın ve diğer arkadaşların seminerlerine geç geldiğim için yetişemedim.

Partiye katılım beklediğimden daha çoktu. Vigo, Turbo ve diğer arkadaşların yokluğu biraz canımı sıksada commodore.gen.tr ve democu arkadaşların orada olması bu sıkıntımı giderdi.
Bir çok güzel demo izlerken bir yandanfa arkadaşlarla muhabbete başladım.Arda, Ozkano, Alcofribas, Screen, wizardofwor, ilkergorkem, LW3D, GokhanOzkan, Zafer ve diğer adları aklıma gelmeyen arkadaşlarla güzel sohbetler edip,  UFE projesi hakkında önerimle Tolga'nın kafasını şişirdim . LW3D ve Tolganın PS3 Pes şölenini izlemek ayrı keyifti.

Zafer başta olmak üzere, LW3D, Ozkano ve diğer arkadaşların retro cihazlarını görmek güzeldi. Özellikle Virtual Boy (Pili bitse dahi) ve Atari Falcon oldukça ilgimi çekti.

Bir ara karnımız acıktığı için Commodore.gen.tr ekibi olarak kebapçının yolunu tuttuk. Yemeklerimizi beklerken, diğer müşterilerin garip bakışlar altında retro muhabbetimize devam ettik

Sabahın ilk ışıklarıyla LW3D, Ozkano, Tolga ve ben bit pazarının yolunu tumaya çalışsakta sağnak yağmurun kurbanı olup geri döndük.
Yağmur dinince bit pazarı yoluna koyulup hedefimize vardık. Biraz dolandıktan sonra arkadaşlar retro parçaları bende kısmi retro sayılabilecek usb floppy drive'nı satın aldık.

Böylece bir 7D partisinin sonuna gelmiş olduk.Burdan 7DX partisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayenizde güzel ve eğlenceli bir gün (gece) geçirdim.

Ozkano ve LW3D'ye bit pazarı macerasını yaşattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Aralık 29, 2010, 18:43:55 ÖS »

Çook uzun zamandır bana bu kadar iyi gelen iki gün yaşamamıştım.

Son birkaç yıldır işten izin alamamak,askerlik gibi sebeplerle gidemediğim partilerin üzüntüsüne de ilaç gibi geldi.
Cumartesi akşam üstü gidebildim mekana,girer girmez hydrogen ve skate'i görüp muhabbet edince birden rahatladım demek ki ben mecburi ara versem de bazı şeyler değişmiyormuş.

Pencere tarafında lw3d,ozkano,zafer,ilker görkem,alcofribas,arda ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarla uzunca süre sohbet ettim,gece bir ara uyku tulumuna doğru hamle yapsam da lw3d'nin bit pazarı vaatleri uykumu açtı, tabi karga bokunu yemeden gitmeyi göze aldığımız pazara doğru henüz hareket bile edemeden yağmurun azizliğine uğramış şahıslardan biri de bendim

Koridordaki ps3'te hayatımın ilk futbol oyununu oynadım, odamın ortasında kümbet gibi duran arcade kasasının bolca reklamını yaptım, elimdeki çipsiz ps2 cihaza lw3d çözüm buldu -ya da bulma potansiyeli var beklemedeyim üstad-  ertesi gün uyuyakaldıktan sonra işemeye giderken burak aydoğan yakalayıp o halde röportaj yaptı ve ilker bana cpc464 hediye etti. Henüz bakamadım pc power bulamadığımdan ama en kısa sürede deneyeceğim.

Özetle daha yazamadığım pekçok güzelliği de yaşadım,Türkiye gibi bir ülkede bu tür partilerin var olması için gereken ağır yükü sırtlayan bütün organizatör arkadaşlara ve katılımcılara teşekkür ederim. Herşey mükemmeldi

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #94 : Aralık 30, 2010, 03:04:40 ÖÖ »

Okuduğum tüm parti raporları çok güzel ve keyifliydi. Herkese teşekkür ederim. Ben de parti raporumu mümkün olduğunca kısa sürede tamamlayıp sizlerle paylaşmak istiyorum. Ama daha önce, partiye katılamayanlar ve compoları izleyemeyenler için, bu yıl parti katılımcılarının beğenisini toplayan Zomco çalışması "Öz Desert Dream"i sizlerle paylaşmak istedim... 

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #95 : Aralık 30, 2010, 05:16:22 ÖÖ »

Sonuçlar açıklandı!

http://www.7dx-party.org/2010

Şimdi Prag'a uçağım kalkıyor, Pazartesi görüşürüz!

Not: Slowhand'in müziği elimde yoktu, en kısa sürede ekleyeceğiz.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #96 : Aralık 30, 2010, 08:38:24 ÖÖ »

@Alp: Hocam şöyle Desert Dream'la beraber alalım bilmeyen arkadaşlar için.

<a href="http://www.youtube.com/v/GH2GyQQIBNo&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GH2GyQQIBNo&rel=0</a>

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #97 : Aralık 30, 2010, 17:33:56 ÖS »

Öz Desert Dream çok sevimli olmuş...Elinize sağlık... Tüm ekibi tebrik ederim...

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #98 : Aralık 30, 2010, 18:10:04 ÖS »

Birkaç...tamam onlarca fotoğrafla, demo partinin fotoromanı

UFE ile başarılı bir şekilde oyunun yüklendiğini görüyoruz.

UFE'nin A500'e montajı yapılmış hali...

UFE'nin klavye kontrolüyle ilgili kısmı.

UFE'nin kendisi..

UFE'nin ilk üretilen prototiplerinden birini aldığı için gevrek gevrek gülen cgtr üyesi

Zafer ile sohbet...

Osilaskop dersi başlıyor...

Yediği güzel golden dolayı ağzı açık kalan Tolga (fotoğrafın yalancısıyım)

Commodore.gen.tr katılımcısı çok olacağını düşünerek yaptırdığımız commodore.gen.tr bayrağı commodore.gen.tr ekibini bir araya getirmek için kullanmayı planladık ama çabalarımız sonuç vermemiş

Tolga seminer verirken... Arkadakilere sinir olmuştu..Bu fotoğraftan sonra arka sıradakilere girişti En azından fotoğrafdan öyle görünüyor.

Zomco ve Arda... ya da Domino, Arda, yatuyu

Joker, C64'üne ek kat çıkarken...

commodore.gen.tr katılımcıları uzaktan - kadraja ancak sığdırabildik

Alp Yener'in organizatörlerden birine baskı yaptığı an...Dikkat edin, joystiği doğrultarak, göz dağı veriyor...Tetiğe bastı basacak..

LW3D, tabaci yine PES oynuyorlar...

ozkano uzaktan retrolarına bakıp, buraların ağası benim derkene...

evet kelim...ve evet hala PES oynuyoruz.

Zaferin partiye getirdiği denizaltı simülatörü... yoksa ismi VirtualBoy muydu

Screen... Yol yorgunu... (spectrum +2 için teşekkürler Screen)

Muhtemelen saat 04:00 civarı...Zafer, LW3D, Hydrogen, Commodorefan, Zen ve Tabaci sohbet halinde..Zaferin tacizlerine rağmen, ısrarla sallıyorum
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2010, 18:48:47 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Aralık 30, 2010, 18:20:28 ÖS »

Gökhan Öz Desert Dream'i yerinde izlemen gerekiyordu. Gülmekten yerlerde yuvarlandı insanlar

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #100 : Aralık 30, 2010, 18:50:34 ÖS »

Çok güzel olmuş...Tahmin edebiliyorum...

Partiye gidip uyumak ya da eve gidip gelmek bana göre değil... Tüm gece ayakta durup, sağlam kalmakta zor Birde bit pazarı organizasyonu yapınca kaçırdık...

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Aralık 30, 2010, 19:00:49 ÖS »

LW3D, şahane fotoğraflar seçmişsin

Fakat, PES'te ağzımın açık kaldığı fotoğrafta gol yemiş olmam teknik olarak mümkün değil...

Şimdi şöyle bir gerçek var ki, PES'te şut kare tuşuna basılarak çekiliyor. Fakat fotoğrafta görüyoruz ki, LW3D'nin eli, daire tuşunun üzerinde, dolayısı ile şut çekmiş olması mümkün değil... (Orta yapayım derken kazara atılmış Sabrinho-vari tek golü de ben atmıştım).

Dolayısı ile burada olmuş olan olsa olsa şu olabilir: Futbolda Ziya Doğan ekolünün taviz vermez takipçisi LW3D, kayarak bir kasap faulü yapmış ve ben de o sırada "Hocaa! Hocaaaa!" diye bağırıyorum.

Olay budur Kahkaha

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #102 : Aralık 30, 2010, 19:14:48 ÖS »

tamam kardeşim, bu kadar üstüme gelme

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Aralık 30, 2010, 19:18:58 ÖS »

OK, hakkını vereyim, süper kontratağa çıkıyorsun, hatta "bu kadar üstüme gelme" lafıyla yine kontradan golü ben yedim galiba

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
endo64
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Aralık 30, 2010, 21:37:11 ÖS »

süper resimler eline saglik. gerci bi dakka, resimlerde sen olduguna gore resmi ceken baskasi
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: