|
Skate
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 09, 2010, 18:25:08 ÖS » |
|
evet, en zevklisi gece hep birlikte sabahlarkenki muhabbetler ve uyuklayan insanların fotoğraflarını çekmek. onun için kesinlikle gece kalmanızı tavsiye ediyorum. geçen sene gece 70 kişiden fazla ziyaretçi mekanda sabahladı, çok eğlenceliydi. evi yakın olanların çoğu ise eve gidip dönmeyi tercih etti. varsa elinizde bit mat ile battaniye ya da uyku tulumu gibi birşey getirin. yoksa ben nasıl uyuyorsam beni taklit edin. her sene tüneyecek başka bir mekan buluyorum ben. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 16, 2010, 17:05:59 ÖS » |
|
Arkadaşlar daha önce yazdığım gibi cumartesi iş çıkışı direk partiye mekanına gelip gecenin ilerleyen saatlerine kadar sizlerle olmayı planlıyordum. Ama malesef eş durumundan gelemiyorum. Yine de bir fırsat yaratabilirsem 1-2 saat tanışmak için uğramayı umuyorum.
Kendim gelemiyorum ama eğer parti için ihtiyaç varsa yarın veya cumartesi günü Karaköy veya Beyoğlu taraflarına gelebilecek bir arkadaşa sağlam bir şekilde geri almak şartıyla Amiga 500 verebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skate
|
 |
« Yanıtla #48 : Aralık 16, 2010, 17:50:37 ÖS » |
|
@wizofwor: kardeşim, çözümün bende. eşini de getir. ortamı görünce kalmana izin de verir hem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 16, 2010, 18:20:04 ÖS » |
|
Kaçar kendini kurtarır diyorsun yani :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skate
|
 |
« Yanıtla #50 : Aralık 16, 2010, 19:52:00 ÖS » |
|
"parti" kelimesi "sabaha kadar aralıksız" ile birleşince insanların kafalarında doğal olarak soruişaretleri oluşuyor. gelip ortamı görünce sorun halloluyor. mesela 2002 yılında polis bastı mekanı. adamlar "kesin alem yapıyor bunlar, karı kız uyuşturucu" diye daldı içeri. baktılar ki ortamdaki tek yasadışı şey illegal opcode kullanımı. ona da göz yumdular sağolsunlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 16, 2010, 21:52:46 ÖS » |
|
Warez de mi yoktu yani  (Dipnot: @LW3D bu smilylere hasta olduğumu söylemiş miydim?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 16, 2010, 23:54:36 ÖS » |
|
@wizofwor : Biliyorsun ne güçlüklerle bu smilyleri getirttik  çekinmeden kullanabilirsiniz. bannerları eklemenizi rica ediyorum arkadaşlar. kişisel site ve bloglarınıza da eklerseniz sevinirim.
ne zamandır bannerların hazırlanmasını bekliyordum. sinefx.com, commodore.gen.tr tamamdır.. Hatta sinefx forumlarında demo parti hakkında yazıştıkta... Umarım faydası olur.. Diğer sitelerime yarın eklemeye çalışacağım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skate
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 17, 2010, 00:04:27 ÖÖ » |
|
çok teşekkür ederim lw3d. bir iki güne de güncellenecek site.
bu arada bilginiz olsun, haftasonu ekşisözlük'de skin olacak 7dx party.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 17, 2010, 08:36:58 ÖÖ » |
|
facebook'a koymaya çalıştım ama başarılı olamadım :[
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skate
|
 |
« Yanıtla #55 : Aralık 19, 2010, 06:31:20 ÖÖ » |
|
sitenin alt bölümünde yer alan sponsor alanı güncellendi. bakın bakalım tanıdık sponsor görebilecek misiniz?  seminerler, ödüller v.b. tüm detaylar bir iki güne net bir biçimde açıklanacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #56 : Aralık 19, 2010, 13:29:12 ÖS » |
|
 ben tanıdık sponsor gördüm...ama çok tanıdık yoktu  commodore.gen.tr belki en sağlam destekçi ama commodore.gen.tr yok  sinefx.com'da yok... Bilgisayarmuzesi.com'a haber(yazı) olarak girdim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2010, 13:46:03 ÖS Gönderen: LW3D »
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 19, 2010, 16:04:09 ÖS » |
|
Wowwww... Sponsorlar süper.  Bu yıl CGTR ekibinden daha geniş kadrolu ve daha uzun süreli bir katılım bekliyorum. Zomco olarak bir sürprizimiz de olacak. Amiga kullanıcılarının keyif alacağını umduğum bir product ve kalabalık bir ekiple partiye katılmayı planlıyoruz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skate
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 20, 2010, 10:32:14 ÖÖ » |
|
@lw3d: commodore.gen.tr süper bir destekçi ancak tr-demoscene.info, commodore.gen.tr gibi forumları ve kitlelerini biz "sponsor" değil "camia" olarak görüyoruz.  sağolun birçok site bannerlarımızı ekledi. bu sitelere de biz after party sitesinde teşekkür ediyoruz zaten. ancak "sponsor" başka bir kavram. senin zaten mesajını çok ciddi ve alınganlık içinde yazmadığının farkındayım ama bu konuya da bir açıklık getirmek istedim kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|