benim herhangi bir araştırma yapmama gerek çünkü kaç ay bunlarla uğraştım gerekli dikkati gösterdikten sonra kesinlikle sorun olacak bir durum yok asıl siz insanları yalnış yönlendiriyorsunuz. gerek HP gerekse UV lambalar hakkında bayağı bilgim var ve bizzat kendim zaten testini yapmış biriyim. kaç dk uv ye bakmışımdır elime kaç defa HP bulaşmıştır ve sorun teşkil edecek bir durum olmadı. lambaya direkt dakikalarca bakmadığınız ve buna göre bir düzenek kurduğunuz sürece vede hp içinde eldiven kullanılabilir olduki bulaşma olması durumundada yapmanız gerek bol su ile yıkamak az bir yanma hissi dışında bir sorunda yok. kaç ay bunlarla uğraşmış biri olarak bunu yazıyorum.
Bak Sayın arkadaşım Hala Araştırma Yapmama Gerek Yok Diyorsun Ben Sana Diyorumki Gözlerim Zarar Gördü Gece Sabaha Kadar Ağrısından Uyuyamadım kan topladı Hatta Bi aralar Allahıma dua Ettim Kör Olmıyım Diye O derece Etkilendim Kör Olucam diye Korktuğumuda Koy Bi yana Yani Hala daha Gözlerim iyileşmedi Sence Ben Buraya Neden Bunları Yazıyorum Gözlerim Bu Hale Gelince araştırdım Neden Böyle oldum Diye Araştırmam sonucunda
1- Uv lambanın Gözlerde iritasyona Yani Akıntıya Neden Olabilicek Derece Zararlı Ve Gözlerde Katarakt Oluşmasına Sebeiyet Verebilir diye Okudum
2- Hidrojen Proksit Cildinize Zarar verebilir
3- Hidrojen Proksit Kokusu Buharı Dumanı Ne dersen de Ciğerlerine Zarar verebilir Kokusunu alır almaz Ölürsün yazmammışlar dikatini Çekerim Ciğerlerin Zarar Görebilir Diye yazılmış.
Ben Burdan Şunu Çıkartıyorum Hidrojen Proksit + uv Lamba korunma Elbiseleri + Uv Işın Korunma Gözlüğü Olmadan Ve Havalandırmalı Bir Yer Olmadan Kulanmak Kulanan Kişinin Kör Olmasına Derisinin Yanmış Gibi su Toplamasına Hatta Hidrojen Proksitin Ciğerlerine Aşırı Zarar vermesi Neticesinde Ölümüne Dahi Sebeb olabilir Hatta Belki Çok Muhatab Oldum Diyorsun Senin Ciğerlerin Bile Zarar Görmüş olabilir Bu Konuyu Hafife Alma Araştır Ne Kadar zararlı Olduğunu Görüceksin .
Ben Kimseye Kulanmayın Demiyorum İlla Kulanılıcaksa Uygun Tedbirler alınarak kualnın Diyorum Bana Bi Şey Olmaz Diyip Bu Zararlarını Bilmeden Dikkatsizce Kulanmak Kulanan Kişinin Sağlığını Bozabilir Hatta Ölümüne Bile Neden Olabilir araştırmadan Cevap yazma Lütfen Yanlış Yönlendirme İnsanları Dikkatsiz Kulanım Zararlı Hemde Çok Zararlı Amigayı Bende Severim Hatta Çok severim Gençlik yıllarımın En Deli dolu olduğum Zamanların Bilgisayarı İdi Ama asla Ve Asla Sağlığımdan Daha Önemli Değil.