Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Xbox 1 aldım  (Okunma Sayısı 20055 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 10, 2011, 21:51:13 ÖS »

Aladin çipli. Sağolsun aldığım arkadaş içerisinebütün emülatörleri kurmuş, c64 ten mameye kadar.
500 GB lık harddiski var ve 400 GB tı emülatörler ve kendi oyunları ile dolu. Xbox'ı ilk kez kullanıyorum (360 vardı) ve cihaz oldukça hoşuma gitti.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2011, 21:59:36 ÖS »

1 aydır arıyorum hiçbir yerde bulamadım xbox,sen nerden aldın savagery?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2011, 22:11:52 ÖS »

hayırlı uğurlu olsun...xbox güzel bir cihaz...hele böyle dolu olunca...

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2011, 22:17:01 ÖS »

valla ben artık ebaydan alıcam başka çaresi kalmadı ama adamlara soruyorum 1 tane modçipli denk gelmedi,herifler bizim gibi kopyacı değillerki:)
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2011, 12:34:46 ÖS »

AmigaAmiga, sahibinden com da, Ankara'dan birisi daha var satan. Oraya bak istersen. Ben donanimhaberden buldum.

Dün cihazı bayağı bir kurcalama fırsatım oldu. Emülatörler oldukça sorunsuz çalışıyor. Amiga emülasyonu özellikle çok iyi. Mame de tam 1150 rom var ve hepsi animasyonlu ön izlemeli.

Atari xl - Atari ST - Megadrive -C64 -Psx - Dosbox vs. emülatörleri kurulu.

Ayrıca 80-90 tane de kendi oyunu var. Oyunların grafikleri hiç fena değil. Sanırım önümüzdeki zamanlarda Ps3 'ten daha fazla zaman geçireceğim gibi gözüküyor Xbox'ımla. En güzeli de kırmızı ışık korkusu yok. Heheheh.

Bu arada satan arkadaş usb mod yapmış. Usb flash diskten film filan seyredebiliyorum. Divx performansı da çok iyi bu arada.

Amma reklam yaptım yav.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2011, 12:38:00 ÖS »

AmigAmiga cihazı ebay'dan almak çılgınca bir adım olur gözünü o kadar karartma...

savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2011, 12:38:43 ÖS »

AmigaAmiga, ilan şu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox1-tertemiz-57564245/detay/?

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2011, 19:29:41 ÖS »

AmigaAmiga, sahibinden com da, Ankara'dan birisi daha var satan. Oraya bak istersen. Ben donanimhaberden buldum.

Dün cihazı bayağı bir kurcalama fırsatım oldu. Emülatörler oldukça sorunsuz çalışıyor. Amiga emülasyonu özellikle çok iyi. Mame de tam 1150 rom var ve hepsi animasyonlu ön izlemeli.

Atari xl - Atari ST - Megadrive -C64 -Psx - Dosbox vs. emülatörleri kurulu.

Ayrıca 80-90 tane de kendi oyunu var. Oyunların grafikleri hiç fena değil. Sanırım önümüzdeki zamanlarda Ps3 'ten daha fazla zaman geçireceğim gibi gözüküyor Xbox'ımla. En güzeli de kırmızı ışık korkusu yok. Heheheh.

Bu arada satan arkadaş usb mod yapmış. Usb flash diskten film filan seyredebiliyorum. Divx performansı da çok iyi bu arada.

Amma reklam yaptım yav.

Only Microsoft makes it possible
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 11, 2011, 22:36:20 ÖS »

o arkadaşla konuştum 2 gün önce ,'get ile alışveriş yapmadım hiç,önce para sonra kargo' diyor.Cihazda bir arıza varsa benim güvencem yok,nasıl güvenebilirimki?ayrıca hiç göndermeyebilirde.
birde şu wii'de ilgimi çekti,hemen bütün emulatörleri çalıştırıyor youtube'dan izlediğim kadarı ile ama onunda işlemcisi ps2 kadar,başka ne özellikleri var bilmiyorum.
AmigAmiga cihazı ebay'dan almak çılgınca bir adım olur gözünü o kadar karartma...
ebaydan büyük cihaz almadım imdiye kadar aldıklarım hep küçüktü sorunsuz geldi ama kutu büyük olunca sakatlık çıkarmı bilmem.ayrıca fiyat yarı yarıya düşük geliyor,cezbedici:)
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2011, 22:40:32 ÖS Gönderen: AmigAmigA » Logged
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 11, 2011, 23:23:47 ÖS »

düşük gibi görünen fiyat, kargo, gümrük vergisi, gümrüğe takılma gibi sebeplerle çok daha fazlaya gelecektir. Türkiyede bulunabilecek bir cihazı yurtdışından almak hiç mi hiç tavsiye edilmez.

yolbulduran
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 15, 2011, 00:06:07 ÖÖ »

@AmigAmiga
Aslında bende epeyce parçası ve DVD'lerle birlikte var.
Şimdi lütfen ATOnce'daki gibi açık arttırmaya gitmeyelim. Arananlar kısmında ilanınızı gördüm, cevabım netleşirse oraya yazarım.
Şöyle ki;
Amerika'dan uçakla kendim sırtımda getirdim.
Xecuter son model çip takılı.
Dolayısıyla NTSC ve PAL oyunları oynatıyor.
DVD kumandası, 2. (OEM) kumanda kolu, araba yarışları için direkisyon ve pedallar var (direksiyon bozuldu ve içini açıp kendim tamir ettim).
DVD film izlenebiliyor, ancak, DVD donanimini eskitmek istemem. Oyunlar HDD'ye network (cross-CAT) kabloyla da atılabiliyor zaten.
110V-220V ayarı için çok ağır bir transformatörü var.
LCD TV'ye component kabloyla (ayrıca alındı) bağladım, dolayısıyla 480p ve 720p oynayabiliyorum.
Sanırım 50'den fazla DVD'ye yazılmış oyun var.
80GB Samsung marka, PC'den çıkma.HDD takılı, elbette o HDD'de MAME ve VICE kurulu. Orijinal HDD'si de özenle korundu, duruyor.
Emulatörde Tapper, ghostbusters, Aztec Challenge, SWIV (Amiga) gibi oyunlar oynadık. EMU'ler artık güncellenmiyor.

Evde ayrıca, 3.41 CFW'li (softmod) PS3, 1 tane çipli - 1 tane softmodlu Wii var.
XBOX 360 almadım henüz.

Çekincelerim;
(1) 10 yaşındaki oğlum, ileride XBOX1 oynamak ister mi emin olamıyorum.

(2) commodore ve amiga'ya nostaljik özlem duyan birisi olarak, bu oyunları televizyon başında oynamamı mümkün kılan donanımlardan birisi elimdeki.

Buna karşılık;
(1) Sanırım biraz arasam PS3 için de Amiga ve C64 Emu kurabilirim.
(2) Evde kutuya kaldırdığım (eskimesin diye), her tür emulatörü çalıştırabileceğim, 1080p hdmi kabloyla LCD'ye bağlayabileceğim bir HTPC'ye de sahibim.
Ankara'da oturuyorum.

Bana biraz zaman verin düşüneyim.

Ayrıca hemşerim sayılırsınız, babam burdur doğumlu, orada hala akrabalarımız var.
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2011, 00:16:27 ÖÖ Gönderen: yolbulduran » Logged
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 15, 2011, 00:14:28 ÖÖ »

Teşekkür ederim yolbulduran fakat riske girip o arkadaştan xbox'u aldım(kendisini donanım haberde referans gösterdi)Dün geldi cihaz şu anda kurulumuyla uğraşıyorum.Bence satmayın,gün geçtikçe bulması zorlaşıyor,kendim şahitim:)Bu arada hemşehri olmamızdan memnun oldum.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 15, 2011, 09:31:29 ÖÖ »

Güle güle kullan dostum
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 15, 2011, 14:37:36 ÖS »

Xbox, aldıktan sonra bana en çok sürpriz yapan cihazlardandır. Aslında başka bir amaç için gittiğim yerden xbox da alarak çıktım ve eve gidene kadar çok da hevesli değildim çünkü konsol pek sevmem, tanıyanlar bilir. Ama gelir gelmez pc'den fable oyununu transfer edip oynamaya başlayınca olayın boyutu değişti.

Gamepadlerin ele çok iyi oturması, memory card kullanmadan save etmesi, dvd kullanmadan oyun açabilmesi (içinde 320gb disk var), xbmc gibi özellikleri zamanından çok çok ötede. Ama gözümde bir dreamcast etmez mesela. Yine de bugün c64 emülasyon deneyeyim hiç aklıma gelmemişti, coin ops vardı içinde ama c64 denememiştim

Bir garip COMMODORE fanatiği...
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 15, 2011, 14:47:23 ÖS »

Ben de aynen senin gibi düşüncelerle almıştım. Ama alet gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle de emülasyon konusundaki yeteneği.
Bir de satan arkadaş BALDUR'S GATE'i de koymuş içine ki. O beni yüreğimden vurmaya yetti zaten.

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: