Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneNightShift Fotoğrafları...
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NightShift Fotoğrafları...  (Okunma Sayısı 72048 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 06, 2007, 02:50:00 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar

NightShift  'te çekilen fotoğrafların bazılarına bakmak isterseniz buyrun...

Bakmak istediğiniz fotoğrafın büyük halini görmek istiyorsanız, seçtiğiniz fotoğrafın üzerine tıklayınız...

Hoşça kalın

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2007, 10:43:19 ÖÖ »

Bu da benden...
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2007, 11:20:47 ÖÖ »

bugün içinde fotolarda online olacak
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2007, 20:39:22 ÖS »

http://ftp://ftp.untergrund.net/users/nightshift/spung

fotolar burddaa

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2007, 21:18:00 ÖS »

teşekkürler...
Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2007, 22:22:08 ÖS »

Fotoğraflardan anlaşılan süper bir organizasyon olmuş.

hilhan.deviantart.com
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2007, 11:43:20 ÖÖ »

NightShift '07 benim katıldığım ikinci demo partiydi. Katılma amacımızda daha önceden olduğu gibi düzenleyen arkadaşlara destek olmak, commodore.gen.tr ailesini temsil etmekti. commodore.gen.tr ailesinden birçok arkadaş yine bizi yalnız bırakmadı ve merak etmeyin varlığımızı hissettirdik. Gelemeyen arkadaşlar için bu mesajı ve aşağıdaki fotoları düzenledim. Gelememiş olsanızda sizleri unutmadık Kahkaha

NightShift'ten aklımda kalanlar...
Öncelikle bu partide yarışlar dışında, bizim gibi kodlama, grafik ve müziğe bulaşmayanlar için seminerler vardı. Seminerler oldukça güzeldi. Mesela Anesthetic'in "my first intro" semineri çok hoşuma gitti. Tekrardan programcı yönüm canlandı Kahkaha Hydrogen'in 3DS MAX sunumuda oldukça güzeldi. Şu anda beta aşamasında olan oyunlarından örnekler ve görüntüler gösterdiler. Oyunda çok iyi görünüyor. Partide birçok arkadaşla tanışma fırsatım oldu. Her partide yeni başarılı ve her biri kendi alanında uzman arkadaşla tanışmak çok güzel oluyor. Oyun sektöründen, 3D grafikten, commodore, Amiga ve hatta erkek erkeğe kalındığında en çok yapılan askerlik geyiklerine kadar farklı birçok konuda sohbet ettik. NightShift'te hoşuma giden etkinliklerden biride gece yarısına denk gelen müzik ziyafetiydi. "Stumn 201" grubu çok iyiydi. Kendilerine teşekkür etme fırsatım olmadı...Max/BRONX başta olmak üzere hepsine teşekkürler. Kısacası güzel bir parti oldu. Katkısı olan herkese, organizatörlere, katılanlara ve sponsorumuza çok teşekkür ederiz...

Parti mekanının üstten görünüşü

Parti mekanında herkes birşeylerle uğraşıyor

Parti mekanının farklı açıdan görüntüsü

Parti mekanının birbaşka açıdan fotoğrafında, bizi umutlandıran gençleri görüyorsunuz

Parti Sponsoru, Smart firmasının standı

Son iki partinin sponsoru olan Smart firması yine oradaydı. Reklam almasak, partide GP2X alamasakta Kahkaha kendilerine, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Hyper

Organizatorleri kırmızı tisortlerinden tanımak çok güç olmadı.

Ref, Vigo, Hyper

Partinin hemen başında Vigo, bir yanında arda, diğer yanında Hyper olmak üzere, güzel ve başarılı bir Demoparty olması için dua ediyordu...

Sam, Turbo, Hyper, Chris

Partide tanıştığım benim için sürpriz kişilerden biride chriss'ti. Eposta yoluyla yazışmıştık ama, partiye geleceğini düşünmemiştim. Öte yandan partide yayınlanan, Turbo'nun demo reel'i çok güzeldi. Hazırladığı video klipteki müzik ve klip uzun süre hafızamdan silinmedi.

Vigo, Max

Aylardır MSN'den yazışsakta, Max ile tanışmamız NightShift'07 de oldu. Hediye ettiği CDTV klavyesi ve harici sürücüsü bişey değil...Asıl bomba yakında Kahkaha

Gnostic, Skate, Ragnor

Partilerin vazgeçilmez üyeleri

Taze poğaça ve Açmalar

Partide poğaçalar ve içecek ücretsizdi... Kahkaha

LW3D, ozkano

Poğaça ve içecek ücretsiz olunca, ozkanoyla beraber giriş ücretini çıkartmak için bolca poğaça yiyip, çay içtik Kahkaha

Drey, Hydrogen

Geçen organizasyonda Vigo'nun söylediği şarkılardan mı bilinmez, bu sefer iş şansa bırakılmamıştı Kahkaha

Beast, Blackturk, Daima Genç, LW3D, Stranger

"- yakaladığım balık nah şu kadar vardı..." der gibi dursada commodore'un gizli silahları seminerinden sonra arkadaşlarla sohbet ediyoruz.
Çok eski arkadaşım Levent Pekcan'ı (darkhardware) yıllar sonra partide görmek çok hoş bir sürpriz oldu.

Gnostic, LW3D

Bu fotoğrafın bir özelliği yok. ne işi var burda Kahkaha

Skate, Datura, Endo, Arcane, Hydrogen

Partilerin vazgeçilmez üyeleri...Endo yakında askere gidiyormuş..hayırlı tezkereler...

Bakkada, Drey, Oxyz

Fotoğraftanda belli olduğu gibi Demodojo partiye çok sıkı hazırlandı.

Caisson

64'ler dergilerini taramasıyla gönüllerde taht kuran Caisson, kodlamadan arta kalan bölümlerde oyunda oynadı.

ozkano
Ozkano, partiye bir kamyon malzemeyle gelmişti (Neogeo MVS, NeoGeo CD, CD32, CDTV, Sega Multimega, A1200 PPC, laptop vs. vs.) Fotoğrafta benim bozuk CD32 anakartını daha da bozmaya çalışırken görülüyor

NightShift T-shirt

Organizasyondan geriye hatıra olarak bedava dağıtılan tişortler ve geçirdiğimiz hoş dakikalar kaldı. Hatta benim çantamdan bir tane de saat çıktı (ama bu aramızda kalsın)

« Son Düzenleme: Mart 08, 2007, 11:46:24 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2007, 14:53:24 ÖS »

NightShift sitesinde AfterParty bölümü açılmış...ve çok üzülerek NightShift 07'nin son parti olduğunu okudum Katılımın az olması sebebiyle bir daha NightShift düzenlememe kararı almışlar Umarım bu kararlarını değiştirirler...

http://nightshift.untergrund.net/2007/afterparty/tr/index.php

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2007, 16:14:37 ÖS »

sanırım bu konuda herkesin kendine göre ayrı bir yorumu olacaktır.

ancak benim düşüncem forumla sınırlı olarak; daha çok arkadaşa ulaşma çabası içinde olmak bile partinin tekrar düzenlemesi dileklerinden daha önemli olacaktır.Her ne kadar sağlıksız genişleme genişleme olmasa da kurunun yanında yaşların yanmaması için yapılması gerekli diye düşünüyorum.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 08, 2007, 16:24:27 ÖS »

Bu haberi okuduktan sonra Vigo'yla konuştum msn'de.Evet katılımcı sayısının azlığından dolayı parti bir daha tekrarlanmayacakmış.
Zaten gidemediğim için yeteri kadar üzülürken bir de vigo'nun hem kırgın hem de biraz kızgın olduğunu görünce üzüntüm ikiye katlandı.
Sanırım genelde bol sermaye ya da parayla değil,samimiyetle,tırnaklarla yapılan işler kolay harcanıyor.Çünkü nette şöyle bir gezinin,küçük çaplı mütevazi dergilerin sahiplerinin,yayıncılarının nasıl iflas ettiklerini ya da bu tür gelişmeye açık parti organizasyonlarını yapan kişilerin yaşadığı hayal kırıklığını anlatan bir ton makale var.Ve bu insanlar böyle böyle küsüp elini eteğini bu işlerden çekiyorlar işte.
Bakın eski commodorecu ve amiga camiasından insanlara ulaşmak ne kadar zordur.Kimisi yurt dışında yaşar,kimisi de bilgisayarla ilgili işler yaparak hayatını idame ettirir ama kırgın olduklarından sessizce işlerine devam ederler.
Benim engelim (bahane demeyeceğim ) işten izin alamamamdı ve işten eve evden işe robot modunda gittiğim bir zamana denk geldi parti maalesef.
Kaç aydır bekliyordum oysa ki,ama olmayınca olmuyo işte.Hepimizin birtakım engelleri olabilir bunun gibi ama en azından yorgun da olsam akşam 1 saat de olsa uğrayabileceğimi ima edince birşey söyleyemedim,haklı çünkü.Vigo'nun sponsor arayışı ve görüşmelerinin belki de sadece yirmide birine şahit oldum ama orada öğrendiğim en önemli olay "kayıt yaptıran" kişilerin gelmesinin çok çok önemli olduğu ve firmaların ilk olarak "kaç kişi katılacak" sorusunu sormalarıydı.Ben de kayıt yaptırıp gelemeyenlerdenim ama söylemek istediğim şey 1 kişi için geçerli değil,çünkü herkes tek başına 1 kişidir.Böyle aktif adamları küstürmememiz gerek bence,sonuçta 2007 yılında bile severek uğraşıp keyif aldığımız eski cihazları ve bunlarla uğraşacak kadar özel ve kaliteli insanların oluşturduğu ortamı da yok ediyoruz farkında olmadan.Nightshift'in devam etmesi için elimizden geleni yapıp zor da olsa Vigo'yu ikna etmeye çalışmak en azından bu kadar emeğe göstereceğimiz saygıdır bence.

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2007, 20:39:11 ÖS »

Ne yazikki biz katilmazsak bu partilerin hicbir anlami olmuyor , organizatorler yeri geliyor kisisel hayatlarindan zaman ayiriyorlar (eminim ki NS07 "orga"lari bazi ogle yemeklerini , kimi zaman sigara molalarini , kimi zaman gece uykularindan bir saati parti icin harcadilar) yeri geldiginde de maddi olarak partilere destek veriyorlar.
Butun bunlarin uzerine bizim tek yapmamiz gereken sadece bu essiz parti mekanina gelmekti , ama onu da yapamadik . Gercekten uzgunum , bir parti serisini kaybettik bizler icin yapilan NightShift serisi bizim vurdumduymazligimiz sayesinde tarihe karisti.Bu sene kayit olup da gelemeyen arkadaslar , seneye kayit olabilecegimiz bir NightShift yok biliyorsunuz deil mi?
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2007, 23:14:23 ÖS »

bunlarda benden.

boyut için kusra bakmayınız.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 09, 2007, 00:29:36 ÖÖ »

Arkadaşlar Nightshift'in akibeti belli olmaz ama yine de evet, bir daha yapılmama ihtimali var. Ancak unutmayın ki 2002 yılından beri 5 kere üst üste her sene düzenli olarak yapılmış 7DX partilerimiz var. Bu sene 7D7 de yapılacak. Umarım Nightshift biraz gözlerinizi açmıştır. Lütfen Eylül ayı civarında (+-2 ay) yapılması planlanan 7D7'ye katılım gösterin, göstermekle kalmayın partinin reklamını yapın, arkadaş çevrenizi toplayın.

Bir diğer konu ise bu güne kadar 7DX partilerinde hiç giriş ücreti alınmamıştır. Bu sene de bunu korumak için elimizden geleni yapacağız. Yani "niye XXX?" dedirtmemek için elimizden geleni yapıyoruz, çünkü bu tür sorulara cevap vermek zaman zaman bizi çok yorabiliyor. mesela geçen nightshift'de "bayanlara ücretsiz" olması "karı kız götürmek üzere düzenlenen bir parti" olduğu yönünde tartışmalara sebep vermişti bazı forumlarda. gelenler gördüler, bu tür yorumları görünce partiyi siz düzenliyor olsaydınız nasıl bir ruh hali içine girerdiniz? Kısacası Nightshift bittiyse daha 2.seneden bazı konularda sabırların taşması üzerine bitti. 7DX hala devam ediyorsa daha sabırlı değil daha ümitli olduğumuz için devam ediyor. Bizim dileğimiz 3-5 sene içersinde daimi bir scene oluşturabilmek Türkiye'de. Yani biz bas bas bağıracağımıza siz bizim gırtlağımıza basmalısınız birkaç seneye "hadi yaa, partinin tarihini biraz öne alalım, bizim partimiz geldi!!!" diye

Konuya geri dönecek olursak, fotoğraflar bir harika. Bu arada 7D2'den bu yana fotoğraflara bakacak olursanız benim 75-80 kilodan 110 kiloya çıkışımı adım adım görebilirsiniz
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 09, 2007, 01:56:43 ÖÖ »

Özkan'ın getirdiği makinelerin tadını çıkaramadığımızı düşünüyorum. Keşke bir joystick daha olsaydı neogeo'da. Bozuk monitöre rağmen (saniyede 5 kere kapanıp açlılıyordu) yaklaşık 40 dakika ilgi odağı oldu bu makine. Özkan'ın birkaç kere söylemesine rağmen, bagajda bıraktığı neogeo board'ını da indirmediğimize otoparkta makineyi gördüğümde pişman oldum. Birdaha böyle bir şans yakalayabilirmiyim bilmiyorum.

Bunun dışında parti gerçekten çok güzeldi, sonuna kadar orda kalmama rağmen eve gelince bana fırça atmayan, hatta partiyle ilgili neşeli sorular soran eşime özel teşekkürlerimi sunuyorum

Bir ara party report yazmak lazım. Anlatacak çok şey var...

« Son Düzenleme: Mart 09, 2007, 02:25:52 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Mart 09, 2007, 02:11:21 ÖÖ »

party reportları heycanla bekliyorum... sitede yayınlayacağım
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: