Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımÇok yakında Türkiye'ye A4000T takviyesi olabilir ;)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Çok yakında Türkiye'ye A4000T takviyesi olabilir ;)  (Okunma Sayısı 3824 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 05, 2011, 02:13:20 ÖÖ »

Bi tane Amiga4000T buldum. (aslında iki ayrı kişide toplam 4 tane ama ikisi orjinal 4000t kasasında, diğerleri dev gibi kasalarda) Fiyatı uygun. İçinde neler var bilmiyorum ama kesin olarak Video Toaster4000 ve Flyer, ve en azından 060 cpu ve bi ekran kartı olduğunu tahmin ediyorum.

Adama içinde neler var diye sormaya tırsıyorum merak eder de fiyatlarını araştırır diye. amibayda bi 060 turbosuna 400 500dolar sayanlar var. Sanırım baya zengin bi adam. "Amiga mı? bi kaç 4000im var hatta bi tanesine çok özenmiştim "4000 in a tower" idi" dedi. Adamın Amigaları var. (muhtemelen deposuna kaldırmış) Öğrenciyim o yüzden postaya çok para ayıramıyorum dedim 1000 liraya kadar ödeyebilirim dedim. Satarım dedi Amerika'dan Türkiye'ye posta fiyatına bakıp sana geri dönüş yapıcam dedi.

Sorun şu ki nasıl güvenebilirim? Paypaldan ödeme yaparsam ve düşük bi ihtimal olsa da adam yollamazsa bir şey yapabilir miyim? (de bu adam yollar gibi geliyo. Dolandırıcı olmadığını düşünüyorum). 4000T lerden 3 tanesi bi hayır kurumunda. Bi üniversite bağışlamış bunlara adam test edicem yılbaşından sonra dönücem dedi sana. O adama fiyat söylemedim sizce ne kadar teklif edeyim?

Eğer parayı bulursam ve bu iş olursa vatana millete hayırlı olsun diyorum

Aranızdan almak isteyen olursa ben aldıktan sonra adamın emailini paylaşabilirim.

İkinci adam için (hayır kurumu olan) değişik bir şey deniycem. Farklı bi email adresinden bi arkaştan duydum elinizce 4000T varmış 200dolar veririm temiz ve çalışıyorsa diyicem. Adam gerçek bana döndüğünde 350dolar falan teklif edicem. Yermi dersiniz?
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2011, 08:48:10 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2011, 09:33:40 ÖÖ »

resimlerini yolladı ikinci adam. Henüz fiyat falan konuşmadık onunla.

Getirebilirsem ve sonra benimkisi düzelirse, harcadığım fiyata Türkiye'de satarım.

İki tane A4000T, bi tane de A4000D var

« Son Düzenleme: Aralık 05, 2011, 09:41:41 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2011, 09:47:34 ÖÖ »

Bu fotoya göre yatay duran 4000d onun üstünde duran pc sanırım. onların yanındaki 4000T onun yanındakide pc kasası gibi en uzun olan eagle 4000TE ye benziyor. fotoda 3 amiga var gibi foto isminde de öyle yazıyor.Adam amiga yollayacağım deyip hurda bir pc kasası yollarsa bak sen işe bence msn de kamera açtırıp canlı göstermesini istemek lazım böyle bir foto temin edilebilir. sana yazdığım gibi paypaldan direkt ödemelerde geri dönüş olmaz...
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2011, 09:50:41 ÖÖ Gönderen: defleppard » Logged

Amiga Repair Service
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2011, 10:03:05 ÖÖ »

Bu fotoya göre yatay duran 4000d onun üstünde duran pc sanırım. onların yanındaki 4000T onun yanındakide pc kasası gibi en uzun olan eagle 4000TE ye benziyor. fotoda 3 amiga var gibi foto isminde de öyle yazıyor.Adam amiga yollayacağım deyip hurda bir pc kasası yollarsa bak sen işe bence msn de kamera açtırıp canlı göstermesini istemek lazım böyle bir foto temin edilebilir. sana yazdığım gibi paypaldan direkt ödemelerde geri dönüş olmaz...

yanlış okumuşum.  Adam 3 tane Amiga var demiş mailde. 4 tane dememiş. Resimde de 3 tane var zaten.

Birisi 4000D.  Bi tanesi orjinal 4000T  en sağdaki de İçinde 4000D anakartı olan Eagle kasası oluyor.

Öteki adam Amiga4000ler var elimde işime yaramayan yazmış bi tanesi de tower demiş. Ona 500$a kadar ödeyebilirim dedim direk satarım dedi postayı öğreniyorum dedi. toplam 600$ teklif edicem. 060-50 varmış galiba
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2011, 10:27:14 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: