Bi tane Amiga4000T buldum. (aslında iki ayrı kişide toplam 4 tane ama ikisi orjinal 4000t kasasında, diğerleri dev gibi kasalarda) Fiyatı uygun. İçinde neler var bilmiyorum ama kesin olarak Video Toaster4000 ve Flyer, ve en azından 060 cpu ve bi ekran kartı olduğunu tahmin ediyorum.
Adama içinde neler var diye sormaya tırsıyorum merak eder de fiyatlarını araştırır diye. amibayda bi 060 turbosuna 400 500dolar sayanlar var. Sanırım baya zengin bi adam. "Amiga mı? bi kaç 4000im var hatta bi tanesine çok özenmiştim "4000 in a tower" idi" dedi. Adamın Amigaları var. (muhtemelen deposuna kaldırmış) Öğrenciyim o yüzden postaya çok para ayıramıyorum dedim 1000 liraya kadar ödeyebilirim dedim. Satarım dedi Amerika'dan Türkiye'ye posta fiyatına bakıp sana geri dönüş yapıcam dedi.
Sorun şu ki nasıl güvenebilirim? Paypaldan ödeme yaparsam ve düşük bi ihtimal olsa da adam yollamazsa bir şey yapabilir miyim? (de bu adam yollar gibi geliyo. Dolandırıcı olmadığını düşünüyorum). 4000T lerden 3 tanesi bi hayır kurumunda. Bi üniversite bağışlamış bunlara adam test edicem yılbaşından sonra dönücem dedi sana. O adama fiyat söylemedim sizce ne kadar teklif edeyim?
Eğer parayı bulursam ve bu iş olursa vatana millete hayırlı olsun diyorum

Aranızdan almak isteyen olursa ben aldıktan sonra adamın emailini paylaşabilirim.
İkinci adam için (hayır kurumu olan) değişik bir şey deniycem. Farklı bi email adresinden bi arkaştan duydum elinizce 4000T varmış 200dolar veririm temiz ve çalışıyorsa diyicem. Adam gerçek bana döndüğünde 350dolar falan teklif edicem. Yermi dersiniz?