Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Forumlar üzerine  (Okunma Sayısı 12248 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 15, 2014, 20:09:59 ÖS »

CGTR; buram buram ego kokan, içerik yerine sataşmaların cirit attığı

Cümleyi buraya kadar okudum, o sıra telefon çaldı. Telefonla konuşurken kafamda olay çıkar şimdi diye düşünürken, cümlenin devamını da okuyunca, ohhhh dedim

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 15, 2014, 20:17:29 ÖS »

İyiydi bu

guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 15, 2014, 21:44:06 ÖS »

haha ayni durumda nerdeyse ben bulundum, iyiki devamini okuduk yani. hepinizi seviyorum babalarimizin gununu de ayrica kutlamis olayim bu arada...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2014, 22:02:27 ÖS »

Bende ilk okurken, yan bastık dedim

Yalnız sadece retro forumu olarak değil, bilişimle ve yeni sistemlerle de alakalı oldukça iyi bilgi paylaşımı mevcut. Ticari site açmaktan, Wii kurulumuna kadar (Örnek : Bu akşam, Özay'ın tutorial'ı ve yardımıyla DVD sürücüsü çalışmayan bir wii'yi homebrew destekleyen bir sisteme dönüştürmeyi başardım...sağolsun)

Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 15, 2014, 23:39:13 ÖS »

... forum yazılımımız biraz eski kaldı. İstediğim düzenlemeyi kolayca yapmanın yolunu bulamadım. İş yoğunluğundan ağır düzenlemeleride bu aralar yapamıyorum üzgünüm...Ama aklımda 1-2 fikir var (SMF, wordpress vs.'de deneyimli olup yardımcı olabilecek arkadaşların desteğine her zaman ihtiyacımız var)...

daha önce sanırım başka bir başlık altında aynı konuda (siteyi yeniden düzenleme, yeni tasarım vb.) buna benzer bir yazınızı görüp sizinle özelden bu konuda yazışmıştık, size bu konuda yardımcı olabileceğimi söylemiştim, yeri gelmişken hatırlatayım dedim

bir de 2 sene önce gibi, bu "bölünerek azalma" başlıklı yazıda geçtiği üzere, aynı konuda ben de düşünmüştüm ve dikkatimi çekmişti, neden sürekli yeni commodore ve amiga siteleri, forumları açıp duruyoruz, varolanları birleştirip koskoca bir site altında birleşmek lazım diye, hatta birkaç forum-site sahibine bu konuda direkt mail, mesaj atıp tek site altında birleşme fikrimi açıklamıştım fakat onlardan olumlu bir yanıt alamamıştım. keşke tüm türk amiga, c64 emekçileri, fanları böyle bir güç birliğine gidip diğer ülkelere de örnek olsak...
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2014, 23:49:53 ÖS Gönderen: Cydonian » Logged

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2014, 10:00:20 ÖÖ »

Konu tekrar açılmış gibi oldu...

Commodore.gen.tr forumu sanırım en uzun süre aktif yayında olan bir forum. 8 yılın üzerinde oldu ve en az bir o kadar daha gider... Commodore ve Amiga ya da Retro sistemler açısından bakacak olursanız, Türkiye'nin değil, dünyanın belki de en aktif forumlarından birisi. Bence bu bölünme, parçalanma vb. konuları artık forum dışında tutmalıyız. Bence gereğinden fazla konuşuldu, cevabı alındı...

Cydonian, aklımdan çıkmış şu anda hala düzenlemeyi bitiremediğim yarım bir Wordpress CGTR sitesi var yardımcı olursan çok memnun olurum. (aslında pek yapacak bişeyde yok gibi..sadece zaman yok

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: