... forum yazılımımız biraz eski kaldı. İstediğim düzenlemeyi kolayca yapmanın yolunu bulamadım. İş yoğunluğundan ağır düzenlemeleride bu aralar yapamıyorum

üzgünüm...Ama aklımda 1-2 fikir var (SMF, wordpress vs.'de deneyimli olup yardımcı olabilecek arkadaşların desteğine her zaman ihtiyacımız var)...
daha önce sanırım başka bir başlık altında aynı konuda (siteyi yeniden düzenleme, yeni tasarım vb.) buna benzer bir yazınızı görüp sizinle özelden bu konuda yazışmıştık, size bu konuda yardımcı olabileceğimi söylemiştim, yeri gelmişken hatırlatayım dedim

bir de 2 sene önce gibi, bu "bölünerek azalma" başlıklı yazıda geçtiği üzere, aynı konuda ben de düşünmüştüm ve dikkatimi çekmişti, neden sürekli yeni commodore ve amiga siteleri, forumları açıp duruyoruz, varolanları birleştirip koskoca bir site altında birleşmek lazım diye, hatta birkaç forum-site sahibine bu konuda direkt mail, mesaj atıp tek site altında birleşme fikrimi açıklamıştım fakat onlardan olumlu bir yanıt alamamıştım. keşke tüm türk amiga, c64 emekçileri, fanları böyle bir güç birliğine gidip diğer ülkelere de örnek olsak...