Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Pacman arcade kabin projesi [BİTTİ]
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pacman arcade kabin projesi [BİTTİ]  (Okunma Sayısı 393084 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #120 : Eylül 14, 2014, 00:25:45 ÖÖ »

Ayaga kalkmis halini görünce acaip oldu icim. Simdi beklemek daha zor olmaya basladi. Ellerine, sabrına sağlık

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #121 : Eylül 14, 2014, 00:56:32 ÖÖ »

Pacmanstein yasiyor

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #122 : Eylül 14, 2014, 15:54:27 ÖS »

Kabinin kendine has, çok hoş bir tasarımı var. Uğraştığına değecek bence. Tekerleklere ilgili bir sorum olacak. Arka tekerlekleri sabit, öndekileri hareketli taktığını yazmışsın. Alışverişini Bauhause'dan yaptığını biliyorum. Geçen ay benzer bir iş için Bauhause'da tekerlek bakıyordum ama aynı yükseklikte döner ve sabit tekerlek bulamadım. Dört tane döner tekerlek aldım mecburen. Sen nasıl çözdün bu yükseklik işini?

Birde gözlerim kontraplak kompozit panelleri aradı ama onlar başka projede sanırım.
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2014, 15:57:29 ÖS Gönderen: wizofwor » Logged

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #123 : Eylül 14, 2014, 16:22:41 ÖS »

Abi ellerin dert görmesin.Kabin ayağa kalkmış
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #124 : Eylül 14, 2014, 16:55:59 ÖS »

Ayaga kalkmis halini görünce acaip oldu icim. Simdi beklemek daha zor olmaya basladi. Ellerine, sabrına sağlık

bende heyecanlandım valla

Pacmanstein yasiyor

onu elektriği verince yaşayacağız

Kabinin kendine has, çok hoş bir tasarımı var. Uğraştığına değecek bence. Tekerleklere ilgili bir sorum olacak. Arka tekerlekleri sabit, öndekileri hareketli taktığını yazmışsın. Alışverişini Bauhause'dan yaptığını biliyorum. Geçen ay benzer bir iş için Bauhause'da tekerlek bakıyordum ama aynı yükseklikte döner ve sabit tekerlek bulamadım. Dört tane döner tekerlek aldım mecburen. Sen nasıl çözdün bu yükseklik işini?

Birde gözlerim kontraplak kompozit panelleri aradı ama onlar başka projede sanırım.

Tekerlekler aynı yükseklikte. Buradaki Bauhaus'da sabit tekerlekler ve dönen/frenli tekerlekler ayrı reyonlarda (yani aynı holde ama aralarında bi 10 metre var). Birbirine çok benzeyen farklı tedarikçilerden aldıkları tekerlekler de var tabii, ki onlarda takım oluşturunca farkediyorsun yüksekliği. Çok ince tespit, reyonda bi yarım saat harcamışımdır doğru takımı bulacağım diye

Evet doğru, kompozit malzeme Donkey Kong projesi için (9/16"), Pac/Gxn 3/4" kalınlığında normal sunta...

Abi ellerin dert görmesin.Kabin ayağa kalkmış

Evet, bu aşamada biraz duracak tabii... Diğerlerini de bu aşamaya getirip öyle ilerleyeceğim. Maksat yağmurlar gelmeden hepsinin kaba kesimini tamamlamak... (Galaxian montaj hattına girdi de DK hala tasarım masasında beklemede )

byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #125 : Eylül 14, 2014, 21:19:01 ÖS »

Mukemmel bir paylasim bence bunu yapmakta bir sanattir zor bir is sabir ister emek ister elinize saglik.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #126 : Eylül 18, 2014, 01:29:34 ÖÖ »

Eveet, bi tane daha kabinin kaba inşası bitti  Kahkaha

Hayır, aynı kabin değil bu

Soldaki Galaxian, sağdaki Pacman. Şimdi sırada Donkey Kong var ...

Arcade salonumun yakın gelecekteki halinden bir enstantane  Kahkaha

Gerçi yeni kabinler ön plana çıkacak, eskiler biraz daha geriye gidecek v.s. ama kabaca buna benzer bir manzara olacak sonuçta. Ama daha çok işim var tabii...
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2017, 15:27:27 ÖS Gönderen: yavuzg » Logged

Axeseytan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #127 : Eylül 18, 2014, 01:32:59 ÖÖ »

Şimdilik güzel duruyorlar. Bitince muhteşem olacaktır kesinlikle.
4 kişilik bir arcade kabinde bunların arasında güzel olurdu
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #128 : Eylül 18, 2014, 01:39:02 ÖÖ »

Şimdilik güzel duruyorlar. Bitince muhteşem olacaktır kesinlikle.
4 kişilik bir arcade kabinde bunların arasında güzel olurdu

@axeseytann, sorun şu ki 4 kişilik kabin odanın kapısından çıkmazdı sanırım, gerçi bunlar çıkacak mı o da şüpheli ya Kahkaha

Şimdilik öyle bir durum yok ama günün birinde bu evden taşınmak gerekirse ve kabinler kapıdan çıkmazsa muhtemel yıkarım o kapıyı/duvarı Sonra bir de inşaat işlerini öğrenmek gerekir sanırım...

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #129 : Eylül 18, 2014, 08:07:30 ÖÖ »

Benim bartop bile 4 kişilik asansöre neredeyse sığmıyordu. Senin ev çatı katıydı değil mi? Kapıdan sığdırsan bile merdivenlerden indirmen gerekirdi. En iyisi pencereden veya balkondan nakliye asansörüyle indirmek olurdu. 

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #130 : Eylül 18, 2014, 08:24:56 ÖÖ »

Benim bartop bile 4 kişilik asansöre neredeyse sığmıyordu. Senin ev çatı katıydı değil mi? Kapıdan sığdırsan bile merdivenlerden indirmen gerekirdi. En iyisi pencereden veya balkondan nakliye asansörüyle indirmek olurdu. 

Resimlerden görüldüğü kadar, bayağı yüksek. O kadar yüksekliğe nakliye asansörü olmayabilir.

Gerçi ben gider yardım ederim, fakat kaç tanesi Yavuz abi'nin yeni evine gider söz veremem Kahkaha
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #131 : Eylül 18, 2014, 08:41:03 ÖÖ »

Yav azınızdan yel alsın  taşınma falan yok ortada aman diim... 

Yine de Midway, Williams, SNK ve Nintendo'ya güveniyorum. Muhtemel kabin ölçülerini tasarlarken taşımaya uygun "universal" ölçülerde yapmışlardır... Haa tabii bizim apartmanın kapılarını yapan o "Hamdullah usta" ne yapmıştır orasını bilemem  Kahkaha

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #132 : Eylül 18, 2014, 09:01:47 ÖÖ »

Gerçi yeni kabinler ön plana çıkacak, eskiler biraz daha geriye gidecek v.s. ama kabaca buna benzer bir manzara olacak sonuçta.

Simetri hastası biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Pacman'i bir başa Galaxian'ı diğer başa koyarsan daha güzel gözükecektir.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #133 : Eylül 18, 2014, 12:16:07 ÖS »

Simetri hastası biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Pacman'i bir başa Galaxian'ı diğer başa koyarsan daha güzel gözükecektir.

Odada tam o kısımda kalorifer petekleri var. Acaba kaloriferi tamamen söksem mi diye düşünmüyor değilim Kahkaha.

Öte yandan, aslında eski kabinleri odanın karşı duvarına alıp (ki masa ve kitaplık raflarını ileride o duvara da 2 adet kabin sokulacak şekilde düşünerek ölçülü monte etmiştim) yeni kabinleri, pacman başta olarak, eski kabinlerin oraya yerleştirmek de planlarım arasında. Bakıcaz artık...

daruga_13
Deneyimli

Genesis Does What Nintendon't

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #134 : Eylül 22, 2014, 11:16:48 ÖÖ »

Yavuz Bey,senelik izindeyim ama aklım sizin yeni kabinlerde Kahkaha
Gelişmeleri merakla bekliyorum.

Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
-Teenage Mutant Hero Turtles The   Hyperstone Heist
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: