eskiden 20 sene kadar önce bugünkü gibi süper yazıcılarımız yoktu şimdi artık eskisine göre süper kaliteli yazıcılarımız var e ozaman neden disketlerimizi pis bir durumda saklıyalım diye düşündüm peki napabilirdim bu duruma çözüm basit okumaya devam edin

öncelikle kırtasiyeden gidip bir paket yada satılıyor ise etiket almanız lazım resimdeki etiketleri kulanıyorum 10 tl ye almıştım sanırım gayette menunum

bilgisayarınızda office programı word yüklü olması lazım sebeb ise wordde ölçeklendirme işini rahat yapabiliyorum bi diğer konuda disketlerinizin üzerine yapıştırmıyı düşündüğünüz grafikleri googleden bulup yada çizip yada oyunu açıp resim çekerek hazırlamanız zevkinize uygun grafik hazırlanınca wordde bir tablo ekliyoruz resimdeki gibi grafiği yani resmi ekliyoruz ilk eklediğinde resimdeki gibi ölçeksiz oluyor

worrde eklediğimiz resmin üzerine mouse sağ tuşla tıklayıp çıkan menüden boyut seçiyoruz

en boy oranını kilitle tickini kaldırıyoruz
özgün resim boyutlarına uygun olarak yazan yerdeki ticki de kaldırıyoruz
yükseklik 5.5 cm genişlik 7.2 cm ayarlıyoruz

resmin veya resimlerin ayarlanmış hali resimdeki gibi görünür
resmin üstüne tıklayıp oyunun ismini yazıyorum arka planıda reklendiriyorum burda ben genelde 2 kişi oynanan oyunların zeminini yeşil tek kişilik oyunların zeminini mavi yapıyorum

tabi bunları rekli yazıcıdan etikete basıyorum
yazıcıda

masada

etiketleri kesiyorum fazlalıklarını alıp geri kağıda yapıştırıyorum
etiketler ve disketler resimde görünüyor

pis etiketleri söküyorum ve hepsini etiketliyorum sırası ile söktüğüm çirkin yazılı görüntülü etiketler

ve mis gibi tertemiz görünen prıl prıl disketler

bunlarda yakından görünümleri

toptan yukardan bakınca

ve arkadan bakınca

ve işlem bitti güle güle kulanıyım yapanlarda güle güle kulansınlar