|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #120 : Aralık 03, 2015, 13:23:48 ÖS » |
|
Herhalde değil...Kilodan muhakkak bir incelemeye girer... Tek bir ürün mü? bir den çok mu ? Eğer tek ürünse, ve ibraz edilen fiyata inanırlarsa eline ulaşır. Bir den çok ürün varsa, sıkıntı yaşama ihtimalin var...(sen izmirde değilmisin? sizin paketlerde mi burada işlem görüyor?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #121 : Aralık 03, 2015, 13:27:33 ÖS » |
|
Ana dağıtım İstanbul'dan olur paketler İstanbul gümrüğe geliyor sonra diğer şehirlere dağıtıma çıkıyor.
Gümrük sistemi keyfe keder işliyor. Kocaman 2 kişilik Sega Saturn arcade stick takılmazken Mortal Kombat gibi bir arcade pcb takılabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #122 : Aralık 03, 2015, 13:28:56 ÖS » |
|
Herhalde değil...Kilodan muhakkak bir incelemeye girer... Tek bir ürün mü? bir den çok mu ? Eğer tek ürünse, ve ibraz edilen fiyata inanırlarsa eline ulaşır. Bir den çok ürün varsa, sıkıntı yaşama ihtimalin var...(sen izmirde değilmisin? sizin paketlerde mi burada işlem görüyor?)
Birden çok ürün Gökhan abi .İzmir e gönderiyorlar diye biliyorum. Fiyat Yok Hediye Yazıyor!  Ana dağıtım İstanbul'dan olur paketler İstanbul gümrüğe geliyor sonra diğer şehirlere dağıtıma çıkıyor.
Gümrük sistemi keyfe keder işliyor. Kocaman 2 kişilik Sega Saturn arcade stick takılmazken Mortal Kombat gibi bir arcade pcb takılabiliyor.
yılbaşı zamanı yapsınlar bir kıyak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2015, 13:43:28 ÖS Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #123 : Aralık 03, 2015, 13:34:39 ÖS » |
|
Kıyak mı yaparlar kelek mi yaparlar onu birkaç gün içinde anlarsın ben fazla konuşmuyorum bu aralar ne ters bi durum dersem kişinin başına o geliyor, bu yüzden susuyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #124 : Aralık 03, 2015, 13:36:09 ÖS » |
|
Kıyak mı yaparlar kelek mi yaparlar onu birkaç gün içinde anlarsın ben fazla konuşmuyorum bu aralar ne ters bi durum dersem kişinin başına o geliyor, bu yüzden susuyorum.  Sen Sus Gözlerin Konuşsun O Zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #125 : Aralık 04, 2015, 00:01:54 ÖÖ » |
|
5 kg 8 kg 15 kg bunlar hicbirsey ben koca arcade kabin sokucam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #126 : Aralık 04, 2015, 00:42:04 ÖÖ » |
|
Samurai, 20 kg üstündeki gönderileri çoğu posta kargo şirketi getirmez...Arcade kabin getirmek fantastik bir hayal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #127 : Aralık 04, 2015, 00:48:31 ÖÖ » |
|
Kabin işi sıkıntı harbiden, ya içeride adamın olacak veya daha başka sağlam kaynaklara sahip olacaksın başka türlü adama kök söktürürler sonuçta ticari makine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #128 : Aralık 04, 2015, 00:51:32 ÖÖ » |
|
Samurai, 20 kg üstündeki gönderileri çoğu posta kargo şirketi getirmez...Arcade kabin getirmek fantastik bir hayal...
Yok abi yaparmiyim oyle bir delilik bugun Fransa da ikamet eden bir abimizle telefonda konustuk bana 3 adet Japon kabin buldugunu soyledi sana gondereyim dedi bende guldum makarasini yaptik bende o yuzden yaziyim dedim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2015, 01:03:12 ÖÖ Gönderen: Samurai »
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #129 : Aralık 04, 2015, 12:51:47 ÖS » |
|
İşte bu gibi durumlarda ortaya çıkmış bir laf var: Olaya fransız kalmak. Cuk diye oturuyor bu duruma. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #130 : Aralık 30, 2015, 17:36:24 ÖS » |
|
Arkadaşlar Bu Nedir Hata mı Acaba? Şaka Gibi Paket İçerigi 2 famicom oyunu yurt dışına sevk yazıyor?!? Saat 22:00 yazıyor Daha saat 17:00 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #131 : Aralık 30, 2015, 17:44:12 ÖS » |
|
Sorun vardır...Garip bir durum...Üzerinde açık adresin doğru yazmıyormuydu acaba? ama bu durumda bile 7 gün sanırım bekletiyorlar..
Benimde paketim var..UKİM'e geçen perşembe gitti sanırım...Hala orada...Ondan 3-4 gün sonra aldığım ürün elime geçti...Diğeri bekliyor...Bir daha deniyeyim, bakayım yerinden kıpırdamış mı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #132 : Aralık 30, 2015, 17:49:20 ÖS » |
|
Gökhan abi bilmiyorum PTT şikayet sistemine mail attım bakalım olay neymiş saat ibaresinden hata oldugunu umuyorum umarım hatadır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WildLord
|
 |
« Yanıtla #133 : Aralık 30, 2015, 17:56:39 ÖS » |
|
Benzer bir durumda ben Alo Ptt hattından ürünün durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi almıştım. Dilerseniz Ptt ile bir görüşün.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #134 : Aralık 30, 2015, 18:00:50 ÖS » |
|
Benzer bir durumda ben Alo Ptt hattından ürünün durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi almıştım. Dilerseniz Ptt ile bir görüşün.
Teşekkürler dostum 212 sanırım arayıp sorgulamaya çalışayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|