|
Sensation
|
 |
« : Ağustos 07, 2014, 18:12:25 ÖS » |
|
Bilen var mı bu işi kaliteli halde yapan yer(ler) ? Netten C64 t-shirt alayım dedim adam 2 gün oyaladı. Bulaşmam bir daha bu işe. Nerede arızası var hep bende bitiyor. İlginç ve hoş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
june8efe
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2014, 18:35:24 ÖS » |
|
bu tarz işleri promosyon firmaları yapıyor ama tanıtım amaçlı ürünler olduğundan çok kaliteli olmuyorlar. bende canon logolu siyah lacoste istiyorum.
|
|
|
|
|
|
Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3 El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2014, 19:42:55 ÖS » |
|
Büyük logoları bulalımda gerisi pek önemli değil elbet baskı yapan yer buluruz. Birkaç logo arıyorum daha wallpaper denecek düzeyde olanına denk gelemedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2014, 20:02:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2014, 20:13:34 ÖS Gönderen: cdemir »
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2014, 20:16:34 ÖS » |
|
Önceliğim Commodore 64 logosu. Sonra NeoGeo, SNK, Capcom vb. gidecek. Retro ve next-gen karışık yaptırıcam birşeyler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2014, 20:27:54 ÖS » |
|
Evet güzel ve kaliteli baskı yapan yer bulmak önemli ama en önemlisi baskı yaptırmak için t-shirt ü kendin götürürsen daha iyi kaliteli bir t-shirt=daha uzun ömürlü kullanım baskı yapan yerlerde satılan t-shirt ler çok kaliteli olmayabiliyor @cdemir in paylaştığı resimler gayet güzel Uzun zamandır t-shirt e commodore logosu yaptırma düşüncesi bendede vardı ama fırsat bulup bir türlü yaptıramadım bu cumartesi fırsat bulursam yaptırıcam kadıköy optimum avm de sadece t-shirt baskısı yapan mağaza var orada yaptırırım heralde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2014, 20:34:59 ÖS » |
|
Hatta bir kaç ay önce telefonla sipariş verip beyaz bir t-shirt e commodore logosu yaptırmıştım ama çok kaliteli bir şey değildi ve ufak geldi giyemedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
june8efe
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2014, 21:07:37 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3 El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2014, 23:18:30 ÖS » |
|
Evet güzel ve kaliteli baskı yapan yer bulmak önemli ama en önemlisi baskı yaptırmak için t-shirt ü kendin götürürsen daha iyi kaliteli bir t-shirt=daha uzun ömürlü kullanım baskı yapan yerlerde satılan t-shirt ler çok kaliteli olmayabiliyor @cdemir in paylaştığı resimler gayet güzel Uzun zamandır t-shirt e commodore logosu yaptırma düşüncesi bendede vardı ama fırsat bulup bir türlü yaptıramadım bu cumartesi fırsat bulursam yaptırıcam kadıköy optimum avm de sadece t-shirt baskısı yapan mağaza var orada yaptırırım heralde
Oraya gidersen sorarsın detaylı olarak kaça baskı yaptıklarını ve senden ricam oradan verilen t-shirt'lerin kalitesine bakabilir misin ? Yolum düşecek haftaya Kadıköy'e gitmişken AVM'ye de uğrarım. Ve özellikle beyaz dışında siyah renk t-shirt var mı diye ellerinde sorarsan super olur. NeoGeo logosu siyah t-shirt üzeri hoş duruyor çünkü. Beyaz da bastırabilirim belli olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2014, 23:26:30 ÖS » |
|
@orchid tamam fiyat sorarım yanılmıyorsam 30 veya 35 TL gibi aklımda kaldı ama dediğim fiyatlar t-shirt te onlardan olunca kendin götürürsen ne kadara yapıyorlar öğrenirim zaten çoğunlukla siyah renk kullanıyorlar t-shirt olarak cumartesi haber veririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 07, 2014, 23:32:04 ÖS » |
|
@orchid tamam fiyat sorarım yanılmıyorsam 30 veya 35 TL gibi aklımda kaldı ama dediğim fiyatlar t-shirt te onlardan olunca kendin götürürsen ne kadara yapıyorlar öğrenirim zaten çoğunlukla siyah renk kullanıyorlar t-shirt olarak cumartesi haber veririm
Siyah mı ? Oy super tam istediğim gibi. Beyaz da olurdu ama pek isteğim yoktu beyaz renk için yinede bi baskı ile denemesi güzel olurdu ama olmasada sorun değil. İki türlüde fiyat öğrenebilirsen güzel olur. T-shirt'ü biz götürürsek daha uyguna gelir ama belki ona uğraşmam. Verdikleri t-shirt'ün kalitesi önemli açıkcası. Cumartesi gününün akşamına haber bekliyorum senden. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2014, 23:39:16 ÖS » |
|
Tamam cumartesi haber veririm hatta baskı olarak ne yaptırıcaksın bana mail at gösteririm belki baskıya göre fiyat verirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 07, 2014, 23:58:35 ÖS » |
|
Tamam cumartesi haber veririm hatta baskı olarak ne yaptırıcaksın bana mail at gösteririm belki baskıya göre fiyat verirler
Mail verirsen özelden yollarım resimleri. Birazda kendim logoların altına yazı yazmaya çalışıyorum. Hepsini tamamlayayım öyle atayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi