Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Whdload keyfile.  (Okunma Sayısı 15277 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
volkytolky
Ziyaretçi
« : Eylül 12, 2014, 23:39:47 ÖS »

Arkadaşlar whdload için keyfile gönderebilecek var mı? Download edebileceğimiz bir site adresi de olabilir.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2014, 00:05:45 ÖÖ »

20€ ilk bakışta biraz pahalı gelebilir ama 1996'dan beri çalışıyor adamlar. 2300 oyun, 549 demo için driver yazmışlar. Halen devam eden onlarca oyun var. Satın almanı öneririm.

volkytolky
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2014, 00:26:18 ÖÖ »

Haklisin adamlarin emegini saygim sonsuz, belki daha önce keyi alip kullanmayan varsa yine de gonderirse memnun olurum.
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2014, 01:07:40 ÖÖ »

Haklisin adamlarin emegini saygim sonsuz, belki daha önce keyi alip kullanmayan varsa yine de gonderirse memnun olurum.

key alıp kullanmayan olduğunu sanmam. Bundan 20 yıl önce olsa hemen yollardım ancak şu devirde hele hele bu kadar muhteşem bir programa iki paket Omo Matik fiyatı olan 60tl vermelisin. Kendi adına registerlı olacak ve her oyun açtığında kendi adını göreceksin. Hem de kul hakkı yememiş olacaksın.
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2014, 01:09:45 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
volkytolky
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2014, 01:19:21 ÖÖ »

Allah razı olsun. Alalım artık napalım!
yoshi
Üye

tathagatha

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2014, 02:45:32 ÖÖ »

destek olmak her zaman güzeldir. üretenleri de motive eder. ama tam dürüst modda olmadıkça, yani sonuna kadar uygulamadıkça "kul hakkı" muhabbetlerini komik buluyorum. internetten online ya da download yaparak film izliyorsanız, elinizde mp3 varsa, işletim sistemleri korsan ise vs vs vs hepsi kul hakkına zaten girecektir.

yazdıklarımı kimse kişisel almasın lütfen. mevzu ile alakalı genel yorumumu belirttim sadece. kimseyi hedef göstermedim.
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2014, 02:51:46 ÖÖ »

destek olmak her zaman güzeldir. üretenleri de motive eder. ama tam dürüst modda olmadıkça, yani sonuna kadar uygulamadıkça "kul hakkı" muhabbetlerini komik buluyorum. internetten online ya da download yaparak film izliyorsanız, elinizde mp3 varsa, işletim sistemleri korsan ise vs vs vs hepsi kul hakkına zaten girecektir.

yazdıklarımı kimse kişisel almasın lütfen. mevzu ile alakalı genel yorumumu belirttim sadece. kimseyi hedef göstermedim.

En azından Amiga'da bu devirden sonra korsan kullanmasak çok iyi olur bence.   Ne kadar fazla kişi ufacık kalmış camiaya destek verse herkes için o kadar iyi olur.

Yoksa Google'da aratınca zaten korsan whload.key çıkıyor. Gerçi keyfileını yayan adam şu an Alcatraz'da yatıyor bunu da hatırlatırım.
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2014, 02:54:07 ÖÖ Gönderen: ancalimon » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2014, 09:23:45 ÖÖ »

@wizofwor

İşin ilginci, WhdLoad'a para verip de oynanan oyunlara para verilmemesi

Şahsen ben de WhdLoad'a para verir ama zamanında bir kopya olarak satın aldığım oyunlara para vermezdim muhtemelen. O zamanlar kopya oyuna verdiğimiz para ile oyunun tüm kullanım haklarını satın almışız gibi hissediyoruz

Sadece ülkemiz için değil, tüm dünyada WHDLoad'a para verip de sahip olmadığı oyunu oynamayan tek bir insan var mıdır acaba?

Bu bir ikilem değil mi?
yoshi
Üye

tathagatha

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2014, 10:52:11 ÖÖ »

En azından Amiga'da bu devirden sonra korsan kullanmasak çok iyi olur bence.   Ne kadar fazla kişi ufacık kalmış camiaya destek verse herkes için o kadar iyi olur.

Yoksa Google'da aratınca zaten korsan whload.key çıkıyor. Gerçi keyfileını yayan adam şu an Alcatraz'da yatıyor bunu da hatırlatırım.

buna katılıyorum zaten. bir de indie oyun denilen sektördeki oyun üreticilerine 1-2 dolar yardım etmek hem bize koymamış olur, hem de o adamlara destek sağlar, heveslerini artırır vs vs Kahkaha
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2014, 11:38:49 ÖÖ »

Ufak bir hatırlatma: WHDLoad keyfile olmadan da sorunsuz çalışıyor, hatta korsan key ile çalıştığından daha iyi çalışıyor. Açılışta ufak bir bekleme yapıyor sadece, o kadar sinir bozucu bir bekleme değil hem de.

Bu arada ben de orjinal key sahibiyim. Benim aldığım zaman 20$'a almıştım. Çok sık kullanmasam da asla pişman değilim.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2014, 12:01:14 ÖS »

Bazı oyunlar keyfile olmadan çalışıyordu. Moonstone mesela
volkytolky
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2014, 13:33:20 ÖS »

Keyfile olmadan bazi oyunlarda çalısmiyor, çeşitli amiga forumlarinda bu konuda yazilar okudum, insallah yakinda keyi alirim.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2014, 13:42:48 ÖS »

Ufak bir hatırlatma: WHDLoad keyfile olmadan da sorunsuz çalışıyor, hatta korsan key ile çalıştığından daha iyi çalışıyor. Açılışta ufak bir bekleme yapıyor sadece, o kadar sinir bozucu bir bekleme değil hem de.

Bu arada ben de orjinal key sahibiyim. Benim aldığım zaman 20$'a almıştım. Çok sık kullanmasam da asla pişman değilim.

Özay, sende Turbo Chameleon yok muydu? Zenginsin, tabi ki 20 dolar seni etkilemez
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2014, 14:48:29 ÖS »

Özay, sende Turbo Chameleon yok muydu? Zenginsin, tabi ki 20 dolar seni etkilemez

20 $ çoğu kişinin 1 haftalık sigara parası bile değil.

Ayrıca Turbo Chameleon'u çocuk olmadan ve ev borcuna girmeden önce almıştım. Şu anda olsa almam imkansız. Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 13, 2014, 18:31:11 ÖS »

tabi ki 20 dolar seni etkilemez

20€ retro bilgisayarı seven kimi etkileyebilir ki? Bir tane banknot. Çocuğun cebine koyulan günlük harçlık.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: