Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet11 Farklı Platformda Street Fighter 2
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 11 Farklı Platformda Street Fighter 2  (Okunma Sayısı 9200 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daruga_13
Deneyimli

Genesis Does What Nintendon't

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 16, 2014, 21:43:25 ÖS »

Birkaç gündür forumda Mortal Kombat konusu var,Mortal Kombat hakkında yazıyoruz çiziyoruz.Peki Mortal Kombat'ın öz kardeşi,Street Fighter'dan hiç bahsetmemek ayıp olmuyor mu??? Hiç mi "aduket" çekmediniz? Hadi bakalım,herkesin farklı bir anısı olan bu efsane oyunun,hangi platform içinizdeki o anıyı debreştirecek

Tam 11 farklı platformda Street Fighter 2 videosu buldum.20 dakikanız varsa izleyin,zevkini çıkarın...

<a href="http://www.youtube.com/v/rYvQz1T0aPo&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/rYvQz1T0aPo&rel=0</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/AlXo_1mRkFs&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/AlXo_1mRkFs&rel=0</a>

« Son Düzenleme: Eylül 16, 2014, 21:48:33 ÖS Gönderen: daruga_13 » Logged

Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
-Teenage Mutant Hero Turtles The   Hyperstone Heist
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2014, 22:10:31 ÖS »

En zorlandigim rakip balrog du  adama taktik islemiyor balina aliyorduk  sega 16 bit oldugu zamanlarda chun li nin etegi kalkinca pause basardim o zamanki sapikligimiz  street figther da en sevdigim sonlardi 

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2014, 22:31:39 ÖS »

ilk atari makinamı(arcade ) aldıgımda içindeki oyunum stf idi atari salonlarına kiraya verip yarı yarıya çalışıyordum her hafta sonu gidip kutuyu full agzına kadar dolu şekilde açmak acayip bir hazdı bende oyunu oynadıgım yılları saymıyorum daha karşılıklı oyunda zangief le oynayıp ken ve ryu yu madara ettigim günlerde cabası 
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2014, 23:16:30 ÖS »

@Eve geleli 30 dakika oldu. Sıcak bir nescafe yapıp Street Fighter 2 atmadan olmaz.

Sonrası KOF, MK1 vb. gidecek. Bi Rıza baba eksik.

@Kirkoryan'a selamlar.

daruga_13
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2014, 23:59:33 ÖS »

@Eve geleli 30 dakika oldu. Sıcak bir nescafe yapıp Street Fighter 2 atmadan olmaz.

@Kirkoryan'a selamlar.
Afiyet olsun...
Bi nes'te ben yapayım bari

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2014, 00:14:00 ÖÖ »

@Kirkoryan'a selamlar.
Afiyet olsun...
Bi nes'te ben yapayım bari

Yap babacan, yakışır.

Yarın iş var no uyku.

Senin PS çalışmalarını hatırlıyorum MC...'den hey gidi hey bir ara oradan yazışıyorduk. Bu arada VITA'yı halettim. Sony düşünsün artık. Kahkaha

daruga_13
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2014, 00:20:01 ÖÖ »

Benim için Street Fighter oyununun unutulmayacak en büyük anısı,topuzu kopmuş arcade makinanın stick'iyle Ryu veya Ken ile kaset kapatma mücadelesi sonucu elimin iç tarafının su toplaması ve sonra patlaması sonucu oluşan yaranın acısı Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2014, 00:29:53 ÖÖ »

Su toplama olayı benim sol elin baş parmağında sıkça oluyor. Analog olsun veya buton olsun sürekli dövüş oyunu oynamaktan zaten kafayı yedim uzun bir süre önce. Telefon melodisi bile SF2 Arcade Intro, Sms tonu Hodouken. Hele Sms tonunu anlamıyorlar bakışlar super. Yüksekte çıkıyor ses Ryu reyizden. Kahkaha

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2014, 09:36:16 ÖÖ »

Yıllarca KOF serisini oynamış ve oynayan birisi olarak Arcade kabinime aldığım ilk oyunlardan birisi Street Fighter 2 Champion Edition'dur.O muhteşem intro müziği, aparkat ve aduket seslerinin yeri bende çok ayrıdır.SF2 oynamak için kabinin başında sıra beklediğim günleri hiç unutmam.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 17, 2014, 09:58:17 ÖÖ »

süper stf ilk çıktıgında adamların giysi renkleri degişmişti farklı renli oyuncuyla oynayınca bi garip oluyordu
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Eylül 17, 2014, 11:20:29 ÖÖ »

16 bit'ler arasinda bana gore PC Engine Hu-Card versiyonu en iyisiydi SF 2'nin sesler arcade'ye cok yakindi grafikler ise cok iyiydi ben 1 sene onceye kadar her pazar gunu aksami oynardim simdi PC Engine arizalandi ama yine PC Engine alirsam yine oynarim.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Eylül 17, 2014, 21:06:04 ÖS »

Yıllarca KOF serisini oynamış ve oynayan birisi olarak Arcade kabinime aldığım ilk oyunlardan birisi Street Fighter 2 Champion Edition'dur.O muhteşem intro müziği, aparkat ve aduket seslerinin yeri bende çok ayrıdır.SF2 oynamak için kabinin başında sıra beklediğim günleri hiç unutmam.

Sana hoşuna gideceğini umduğum gereksiz bir bilgi vereyim. Takashi Nishiyama ismini hiç duyuş muydun? Kendisi oyun sektöründe yapımcı ve direktör. Direktörlüğünü yaptığı oyunlardan bazıları:

Irem - Moon Patrol
Irem - Kung Fu Master
Capcom - Street Fighter
SNK - Fatal Fury 1/2/3
SNK - King of Figters 94/99
SNK - Metal Slug 2,X
Capcom - Street fighter IV

Bir de Nishiyama'nın Street Fighter'da beraber çalıştığı tasarıcı Hiroshi Matsumoto var. Onun kariyeri de ilginç.
Capcom - Street Fighter
SNK - Art of Figting 1/2/3
SNK - Real Bout Fatal Fury
SNK - Garou Mark of the Wolf

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 17, 2014, 21:26:07 ÖS »

oyun bittiginde yazıların basında durup gururlu gururlu bu oyunu ben bitirdim hareketide 1 numaraydı o yıllarda
EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 17, 2014, 21:30:04 ÖS »

SNK - King of Figters 94/99
SNK - Metal Slug 2,X

Kalite

Sf2 ile pek mazim yok hatta hiç diyelim.Atari salonunda hack'li bir versiyonu vardı zangief adamı tutar ekranın üstünden girer altından çıkardı sonra düşerken sürekli yukardan aşağı düşerdi.Chunli'nin helikopter ve ryu ken'in dep dep vs çok hızlı şekilde yapılırdı.

Sonra sf zero 2 (alpha 2) gelmişti.Onda akuma'nın perdeyi sallamasyon yaparak çıkartırdık o süper ile roundu bitirince feci gaza gelirdik.
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Eylül 17, 2014, 21:34:50 ÖS »

Street Fighter Alpha 2 bence en iyi versiyonu mukemmel benim en buyuk favorim PSONE da hep oynarim firsat buldukca
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: