Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Neo Geo MVS yardim  (Okunma Sayısı 13832 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Eylül 19, 2014, 11:03:41 ÖÖ »

Son kez sunuda sorayim bunoyunlar orjinalmidir

Super Sidekicks
Samurai Shodown 2

orijinaldir muhtemel. sebebi ise basit; kimse bootleg kartlar için o kadar sticker/set hazırlamaz. sen belli ki ebay'den almışsın o kit'leri. ebay bootleg arcade malzeme barındırmaz, tabi bootleg'i bile nadir olan oyunlar dışında (Örn. Sega ST-V Radiant Silver Gun, Ghosts'n Goblins v.s.).

yine de "gerçekten" emin olmak istiyorsan kartuşların içini açıp çiplerin üzerinde yazan NGH numaralarını "Neo Geo Master List" den kontrol edebilirsin (Yanlız dikkat et kartuşları açarken tırnakları kırılmasın)

Neo Geo Master List:
==========================================
http://www.neo-geo.com/snk/masterlist.htm

Oyunlari ben almadim ustad bir arkadasimdan aldim ama nereden aldigini bilmiyorum Amazonmu 'Ebay mi baska yermi cok uygun fiyata acik arttirmayla aldigini soylemisti bende elinden kaptim

Ben Arcade ve MVS konularinda teknik olarak acemiyim bir heves geldi acaba dedim yapabilirmiyim diye belki AES hissini yakalarim diye bu konuyuda oyuzden actim sizlerden yardim istedim oyunlari da acaba orjjnalmi diye bir sorayim dedim.

Degerli ustadim zaten bir tek supergun kaldi onuda firsat buldugumda siparis vericem herseyim hazir olduktan sonra buyuk ihtimal yine sizlerden yardim isterim.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2014, 11:33:49 ÖÖ »

Ben Arcade ve MVS konularinda teknik olarak acemiyim bir heves geldi acaba dedim yapabilirmiyim diye belki AES hissini yakalarim diye bu konuyuda oyuzden actim sizlerden yardim istedim oyunlari da acaba orjjnalmi diye bir sorayim dedim.

MVS oyunları AES oyunlarının coin-op (ticari) hali. MVS board'unun BIOS'unu
UniBIOS ile değiştirirsen oyunları AES modunda oynayabiliyorsun. Bu BIOS değişikliğini de kolayca yapabilmen için alacağın MVS board'un BIOS entegresinin soketli olduğu bir modeli tercih etmeye bak...

Mevcut MVS boardların tipleri ve desteklediği özellikleri öğrenmek için şu listeye bakabilirsin;

http://www.hardmvs.com/html/PCBcompare.htm

Tavsiyem bir şey almadan önce detaylı araştırma yap zira arcade işi masraflı bir hobby'dir. Bir şey almadan önce kafanda soru işaretleri varsa buradan soru sorabilirsin.

byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Eylül 19, 2014, 11:58:42 ÖÖ »

MVS oyunları AES oyunlarının coin-op (ticari) hali. MVS board'unun BIOS'unu
UniBIOS ile değiştirirsen oyunları AES modunda oynayabiliyorsun. Bu BIOS değişikliğini de kolayca yapabilmen için alacağın MVS board'un BIOS entegresinin soketli olduğu bir modeli tercih etmeye bak...

Mevcut MVS boardların tipleri ve desteklediği özellikleri öğrenmek için şu listeye bakabilirsin;

http://www.hardmvs.com/html/PCBcompare.htm

Tavsiyem bir şey almadan önce detaylı araştırma yap zira arcade işi masraflı bir hobby'dir. Bir şey almadan önce kafanda soru işaretleri varsa buradan soru sorabilirsin.

Tesekkur ediyorum abi verdigin degerli bilgiler icin.

MVS board icin bir arkadasimdan haber bekliyorum eger olmassa kendim alicam ben konuda da yazdigim gibi 37 ekran tuplu tv de kabin isine girmeden joysticki de takarak oynayabilmek tek amacim bu ustadim.

Degerli ustadim bana en uygun MVS board hangisi olur egerki kendim alirsam cok model var galiba AES bios u onemli degil benim icin normal MVS modunda oynarim.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 19, 2014, 12:19:31 ÖS »

o zaman bulabileceğin herhangi bir tek slot board işini görür...

byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Eylül 19, 2014, 12:24:29 ÖS »

o zaman bulabileceğin herhangi bir tek slot board işini görür...

Cevap alinmistir.İlgilendigin ve yardimci oldugun icin cok tesekkurler abi saygilarimla.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: