Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarAtariAtari - GenelAtari 1040ST-FM'in eski günlerine dönüşü
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Atari 1040ST-FM'in eski günlerine dönüşü  (Okunma Sayısı 19815 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Eylül 20, 2014, 11:26:28 ÖÖ »

Çok güzel bir haber, çok güzel paylaşımlar... Katkısı olan arkadaşları da, sizide tebrik ederim... Atari ST ile diğer maceraları (disket kopyalamaktan, diğer deneyimlere kadar) bekleriz...

byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 20, 2014, 11:44:56 ÖÖ »

Çok güzel bir haber, çok güzel paylaşımlar... Katkısı olan arkadaşları da, sizide tebrik ederim... Atari ST ile diğer maceraları (disket kopyalamaktan, diğer deneyimlere kadar) bekleriz...

Teşekkürler LW3D. Ortalığı biraz toplayayım yeni maceralara girişip, paylaşacağım. 
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 20, 2014, 11:50:25 ÖÖ »

Hayata yeniden tutunmuş bir retro bilgisayar gördüğüme sevindim.Hayırlı olsun ; ellerinize sağlık...
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Eylül 20, 2014, 12:10:56 ÖS »

Harika bir paylasim ellerinize saglik
ronniefrown
Üye

"There is no knowledge that is not power."

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 20, 2014, 15:49:45 ÖS »

RCA kablosunu ben burada Şafak'a (Amigateknik) yaptırmıştım. Gayet sorunsuz kullanıyorum. Bilginiz olsun.

Atari 1040 için av kablosu arayanlar olarak Şafak bey'e bir sayı bildirsek bize de yapar mı acaba? İzmir'de 2 kişi varız mesela aranan:) normalde yapmıyor çünkü gördüğüm kadarıyla.

Sega : MS1/MS2/GG/MD1/MD2/32x/MegaCD/Saturn/Dreamcast
ice
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 22, 2014, 11:03:22 ÖÖ »

atari güzel olmuş bülent eline sağlık
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: