İmajın sonunda: .ecm uzantısı varmı? Mesela tekken3.bin.ecm
Böyle bir imajla karşılaşır ve sondaki ecm'yi silip sadece tekken3.bin olarak cue veya ccd'den yazdırırsan ps1 okumaz.
Unecm diye bir program var tekken3.bin.ecm dosyasını bu program sayesinde gerçek bin veya isoya çeviriyor dos komutuyla.
Ben oyunları emuparadise.me sitesinden indirdim ecm uzantılı olanları bu şekilde yazdırdım uzantısı normal bin veya iso olanlar ise normal yazdırdım.
Kullandığım program imgburn. Sana tavsiyem oyunları emuparadise'dan indir ve img burn ile yaz yine çalışmaz ise bir terslik var galiba.
Coolrom.com şu ana kadar bulduklarımın en iyisi bana göre. Bin ve cue oluyor orada.
Evet arkadaşlar bu konuda bir dizi test gerçekleştirdim.
Denediğim imaj dosyası Heart of darkness 1.cd cue. Coolromdan indirildi. Yazıdırmalar Alcohol %120 ile playstation profilinde yapıldı.
1- LG DVDRW ile 4x'de 20 ye yakın cd yazdırdım (Verbatim,diamond,memorex,phillips,maxell). Bu kısmı biliyorsunuz. PSX de hiçbir tepki yok direkt "Please insert playstation disc) "FAIL"

2- LITEON DVDRW ile (ixtreme burner yüklü, fark eder mi bilmiyorum) en düşük desteklediği 16x ile yazdırdım(Verbatim). PSX de hiçbir tepki yok direkt "Please insert playstation disc) - Sonuç "FAIL"

3- Tozlu raflardan LG CDRW'mi çıkarıyorum ve PCye bağlıyorum. Yine cue'den yazdırıyorum. Minimum 8x destekliyor o hızda yazdırıyorum.(Memorex). Sonuç "SUCCESS!"
PSX cdyi zorlanarak da olsa okuyor ve oyun açılıyor. 5 dk boyunca cayır cuyur yüklenmesini bekledikten sonra oyunu bir el oyunuyorum. İlk uçurumdan üç dört kere düşüyorum falan. Videolar malum takılıyor. Lens zayıf belli. Ama çalışıyor.

4- LG DVDRW ile aklıma takılan bir deneme daha yapıyorum. Yine 4x'de bu sefer imaj dosyasını "iso" formatına dönüştürdükten sonra yazdırıyorum.(Maxell) PSX 'de bir okuma çabası gözlemliyorum. Okumaya çalışıyor sonra işlemi bırakıyor. Ekrana hiçbir yazı gelmiyor. Menude kalıyor. Evde kaliteli cd-r kalmadığı için testin bu aşaması yarım kalıyor. Ama bu yöntem işe yarayacak gibi geldi bana. Bu testin sonucunu güncelleyeceğim.
İşte böyle dostlar. Akıl sır erdiremediğim sonuçlar silsilesi. Neden sadece CDRW sonuç verdi bilemedim. Ama 4. test de işe yarayacak gibi görünüyor.
Yardımlarınız ve önerileriniz için hepinize yeniden çok teşekkürler...