Arcade makinemde ince ayar yapıp oynuyorum Naomi oyunlarını (extra tool kullanmıyorum, yine NullDC'nin ayarlarından). Deneme yanılma yöntemi ile buldum kasmayan ayarları. Tekrar hatırlamam lazım ama çünkü HTPC'yi formatladım tekrar HTPC'yi arcade makineye bağlayıp test etmem gerekiyor. Video paylaşırım 1-2 gün içinde. Zamanında full paketi paylaşmıştım. İstek olursa tekrar paylaşırım pm'den upload edip.
Bu arada sen benden Dreamcast ve Xbox 1 almıştın hatırladım seni.
Koala sen misin ya? Nick değişmiş

Açıkçası nulldc'nin kullandığı lst mantığını anlayamadım ve bende demul'un romsetleri var, bunları nulldc'ye nasıl uyarlıyoruz?
Naomi konusunda en iyi emulatör demul un 0582 sürümüdür. Bende bütün emulatörler mevcut, emulasyon işini seviyorum. Tüm emulatörleri denemişimdir. En başarılısı demul.
Tabi DX11 plugini kullanıyorum. DX10 plugini ile deneme yapmadım. Şu ana kadar hiç bir oyunda sorun yaşamadım, gayet akıcı ve grafiklerle oynayabiliyorum. Aynı şekilde atomiswave oyunlarını da oynayabiliyorum.
İşte son sürümü çalıştırabilsem sanırım problem çözülecek. DXCPL (programların hangi directx sürümünü kullanacağını ayarlayan ufak yazılım) yöntemini de denedim ama yemedi, dx11 plugin bende maalesef çalışmıyor. Aslında 56-32 sürümü işimi görüyor ama desteklediği oyun sayısı daha fazla olduğu için benim ilacım son sürüm.
Bende makaron ex 4.2 var bu hem dreamcast ve naomi sistemleri açıyor klavye desteği var joysticklede var biraz karmaşık emulasyonturkiye diye bir site var en son sürümlü çalışır halde indirilebilirsin
Makaron daha önce çalıştırdım ama neden bilmem performansı yeterli gelmemişti. Akşam bir daha bakayım