Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbettemel britannica ansiklopedisi elinde olan varmı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: temel britannica ansiklopedisi elinde olan varmı  (Okunma Sayısı 5685 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 18, 2007, 16:01:53 ÖS »

Nasıl bir ansiklopedi arkadaşlar. Biliyorum ansiklopedi devri bitti ama bazı şeyler internette zor bulunuyor bazi siteler paralı veya üye olmak gerekiyor, evdede ansiklopedi yer kaplıyor almaya gerek varmı.
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2007, 16:06:01 ÖS Gönderen: EMREZ » Logged

this is amiga speaking.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2007, 16:52:40 ÖS »

Elimde yok... Ama Ansiklopedi devri geçti diye düşünüyorum

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2007, 17:09:33 ÖS »

Elimde geçen seneye kadar temel brittanica,meydan larousse vs. bisürü ansiklopedi vardı ama artık gereksiz gördüğümden işe yarayacakları tek yer olan okula bağışladım.
Gereksiz görmem yer kapladığından falan değil,sadece artık araştırmam gereken şeylerin çok sıradışı olmaması yada ev ödevlerindeki absürdlükten kurtulmamın üstünden rahat bi 10 sene falan geçmesi.
Ama yine de gerçek kitapla e-kitap arasındaki dağlar kadar fark ansiklopedi için de geçerli bence.Elektroniğin ağırlığı,kokusu bile yok.

Bir garip COMMODORE fanatiği...
atiflz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2007, 18:19:51 ÖS »

Eğer almayı düşünüyorsan, iç lapağına mutlaka bak. Bizde yıllar önce bir gazetenin (baş harfi hürriyet) verdiği temel britanika var, geçenlerde içini gördüm, orijinal adı "children's brittanica". Dikkat et, keklenme. Ayrıca bizde ana britanika var, evde yıllardır duruyor, arada açıp bir şeyler balıyorum. Bence fena ansiklopedi değil.
Bu devirde wikipedia varken ansiklopediye artık neredeyse hiç gerek duymuyorum ama bulunsun diyorsan ana bri. fena değil.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2007, 18:25:25 ÖS »

Çok teşekkür ederim.

this is amiga speaking.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: