Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Öneri: Tapatalk  (Okunma Sayısı 9710 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dodogildo
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Aralık 24, 2015, 09:56:57 ÖÖ »

@wizofwor Tapatalk ile birlikte forumun içerik kalitesinin ne yöne gideceğini sorgulamakta çok haklısınız.

Bu haklı sorunuza ve tartışmaya katkı sağlamak için benim Tapatalk lehine argümanlarım şunlar:

1) Günümüzde çoğumuz forumlara mobil cihazlardan erişiyoruz. "Öylesine" yazılmamış kaliteli katılım için ayırmamız gereken vakti, tersine mobil tarayıcıların zorlayan ekranlarında çırpınarak (zoom in zoom out gesture'ler ile) harcamış oluyoruz.
2) Uygulamadan örnekle, Tapatalk kullanan forumların kalitesinde bir zayıflık görmüyorum. Bunlar arasında kuralları çok esnek olsa da içeriği ve kullanıcı havuzu ultra kaliteli olan CPCWiki forumu olduğu gibi, tamamen başka amaçla kurulmuş ve kuralları çok sert Amibay gibi forumlar da var. Kalitelerinde hiç düşme yok, zira kaliteyi belirleyen kullanıcıların kendi toplum içinde davranma etikleri vs oluyor.

3) Tapatalk'a imkan verilirse isteyen klasik yöntemle devam edecek. Bu forumları Tapatalk ile kullanırken kimlerin Tapatalk kullanıcısı olduğunu yanında ikonla gördüğünüz için çoğu kişinin foruma klasik yollarla eriştiğini görüp şaşırıyorum.

Yukarıda, Tapatalk'ın faydalarını yazmadım, sadece içerik kalitesinin düşmesiyle ilgili endişeler tartışmasına katkıda bulunmaya çalıştım.

(Tapatalk faydasını ayrıca yazacağım)

Selamlar
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Aralık 24, 2015, 10:08:32 ÖÖ »

@dodogildo : foruma hoş geldiniz...

Forum yazılımını uzun zamandır değiştirmeyi, farklı bir yazılıma geçmeyi düşünüyoruz. Ama mevcut içeriği rahatça geçireceğimiz, alıştığımız ve kullandığımız özellikleri sunan ve günümüz imkanlarına sahip yazılım bulmak çok kolay değil. Tüm bunların ötesinde, yazdıklarınızı okuyacak kadar bile zamanımız olmuyor. Tapatalk'a gelene kadar yapılması gereken bir çok düzenleme var ama, yeni bir sistem üzerinde bunları yapma düşüncesiyle şimdilik girişmeyi göze alamıyoruz. Bu değişim, dönüşüm söz konusu olduğunda Tapatalk önerinizi de değerlendirmeye alacağımızdan emin olabilirsiniz.

dodogildo
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Aralık 24, 2015, 16:24:46 ÖS »

@dodogildo : foruma hoş geldiniz...
Tanıştığımıza memnun oldum ben de

Tüm bunların ötesinde, yazdıklarınızı okuyacak kadar bile zamanımız olmuyor.

İşte Tapatalk kullanınca, o vakit size kalıyor, kolayca okuyabiliyorsunuz

Selamlar
dodogildo
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Aralık 28, 2015, 14:50:04 ÖS »

YENİ BİLGİ:
Tapatalk'ta (ayda $1) odeyip premium'a gecen kullanıcıların ödediği paraların Tapatalk uyumlu Forum Siteleri arasında paylaştırıldığını biliyor muydunuz?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: