Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2TB 2,5 inç HDD  (Okunma Sayısı 5466 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 17, 2016, 13:49:21 ÖS »

Hiç bir yerde 2tb'lık 2,5inçlik hdd bulamıyorum. Harici olarak var. Ben, dahili olanlardan alıp PS4'te kullanmayı düşünüyorum. Yok mudur yav, hiç bir yerde bulamadım?

Harici alıp kutusunu dağıtmakta istemiyorum. Ama bulamazsam en sonunda öyle yapacağım.

ogün
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2016, 14:59:20 ÖS »

Baktım çoğu mağazada yok sadece bunu bulabildim.
http://www.hepsiburada.com/seagate-mobile-2tb-2-5-5400rpm-sata3-128mb-cache-notebook-disk-st2000lm007-p-BD805699

Ayrıyetten Ps4'lere 3.5" lik disk takma yöntemleride var.
https://www.amazon.com/Nyko-Data-Bank-PlayStation-4/dp/B00UA55ZRI
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2016, 15:11:08 ÖS »

@ogün, teşekkürler.

2tb hemde 5400rpm, fiyatı baya bir yüksek Öyle görünüyor ki ben kutulu alıp onu bozacam.

3,5'luk için aparatı biliyordum. Ama çok kaba duruyor. bir o kadar da hantal. Çıkartacağı ses de daha fazla olacaktır muhtemelen.

hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2016, 17:39:59 ÖS »

@ogün, teşekkürler.

2tb hemde 5400rpm, fiyatı baya bir yüksek Öyle görünüyor ki ben kutulu alıp onu bozacam.

3,5'luk için aparatı biliyordum. Ama çok kaba duruyor. bir o kadar da hantal. Çıkartacağı ses de daha fazla olacaktır muhtemelen.

Kutulu alıp bozarsanız içinden büyük ihtimalle normal sata soketli harddisk çıkmayacaktır, Tüm markaları bilmiyorum benim wd'de durum böyle. Hatta 2TB normal Hd bulunamayışının sebebi harddiskin normal 2.5 HD'lerden biraz kalın olmasından kaynaklanıyor olabilir.

« Son Düzenleme: Eylül 17, 2016, 17:51:05 ÖS Gönderen: hakanats » Logged
Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2016, 18:27:20 ÖS »

@hakanats, oyyy.. Buni dediğin iyi oldu üstad. Hiç bilmiyordum bak. Alıp içini açtığımda böyle bir şey çıkarsa karşıma. Oy oy... Biraz daha araştırayım bunu ben.

hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2016, 18:51:07 ÖS »

Bende masaüstü bilgisayara takayım dediydim, usb diski kutusundan çıkardım, bir elinde sata kablosu bir elimde bu bayağı bi sonra jeton düştüydü.
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2016, 19:06:47 ÖS »

Ben de PS4 için aşağıda ki 2TB 2,5'' HDD'i alıp taktım ve sorunsuz kullanıyorum.Amazon.com'da güzel kampanyalar oluyor.Eğer takip ederseniz güzel bir fiyata alabilirsiniz.Amazon.com'da satılan HDD bu fiyatıyla bile Türkiye'de ki fiyatından daha ucuza geliyor.Ayrıca PS4'ün içinden çıkan HDD'i de bu kutuya bağlayarak harici olarak kullanıyorum.

https://www.amazon.com/Seagate-Portable-External-Storage-STDR2000100/dp/B00FRHTSK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1474127998&sr=8-1&keywords=seagate%2B2tb%2Bbackup%2Bplus%2Bslim&th=1

Agony
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2016, 12:18:37 ÖS »

Ben de PS4 için aşağıda ki 2TB 2,5'' HDD'i alıp taktım ve sorunsuz kullanıyorum.Amazon.com'da güzel kampanyalar oluyor.Eğer takip ederseniz güzel bir fiyata alabilirsiniz.Amazon.com'da satılan HDD bu fiyatıyla bile Türkiye'de ki fiyatından daha ucuza geliyor.Ayrıca PS4'ün içinden çıkan HDD'i de bu kutuya bağlayarak harici olarak kullanıyorum.

https://www.amazon.com/Seagate-Portable-External-Storage-STDR2000100/dp/B00FRHTSK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1474127998&sr=8-1&keywords=seagate%2B2tb%2Bbackup%2Bplus%2Bslim&th=1

Fiyatı şu haliyle bile güzelmiş. Amazon'a ara sıra bakarım güzel fiyatlar oluyor. Ama hiç alışveriş yapmadım. Gümrüğe takılır mı? Kaç günde gelir? Bir de direk kredi kartıyla mı alıyoruz? Bu bilgilieri paylaşırsan çok sevinirim.

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2016, 20:14:07 ÖS »

Fiyatı şu haliyle bile güzelmiş. Amazon'a ara sıra bakarım güzel fiyatlar oluyor. Ama hiç alışveriş yapmadım. Gümrüğe takılır mı? Kaç günde gelir? Bir de direk kredi kartıyla mı alıyoruz? Bu bilgilieri paylaşırsan çok sevinirim.

Gümrük sınırı en son baktığımda 82-83 dolar civarında geziyordu.Bu ürün için gümrük vergisi ödemezsiniz.Eğer gümrük vergisi sınırını geçerse Amazon ödeme esnasında sizden gümrük vergisini tahsil ediyor ve gümrük masraflarını sizin yerinize ödeyerek ürünü direk size ulaştırıyor.Kredi kartınızı kullanarak herhangi bir ürünü satın alabilirsiniz.Yalnız satılan ürünlerin Amazon.com tarafından satılıp satılmadığına dikkat edin.Ürün resimlerinin yan tarafında ''Ships from and sold by Amazon.com'' ibaresi görürseniz bu ürünü Amazon satıyor demektir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: