


Furia Özellikleri:
* CPU 68ec020/28 MHz
* FPU 68882/28 MHz
* 9.5 megs of high speed memory
* maprom function
* PCMCIA compatible
Kartı board üzerine yerleştirirken 68000 işlemcinin üzerine gerçekten sıkı bir şekilde geçmekte.
SysInfo ve WhichAmiga Screenshotları



Kartı etkin kullanabilmek için
http://www.kuchinka.cz/furia/ adresindeki furiatune adlı programı indirip C: çekmecesine atmanız yararınıza olmaktadır. Çünkü, Kart board üzerine takılıp poweron yapıldığında sadece FPU ve Cache default olarak ON olmaktadır. Aşağıdaki kodları S:Startup-Sequence dosyasını bir text editörü yada shell'den aşağıdaki komutu vererek en başa ekleyebilirsiniz. Dolayısı ile IDE Hızınız artacak ve Shadowrom aktif hale gelecektir.
Shell'den startup-sequence açmak için
kullanılabilir.
IF EXISTS C:furiatune
C:furiatune >RAM:furiatune.log status
search >NIL: RAM:furiatune.log "IDESpeedup is on"
IF WARN
C:furiatune >NIL: ide on shadowrom
EndIF
;C:furiatune >NIL: addmem
EndIF
PCMCIA aktif hale getirmek için CTRL+Amiga+Amiga tuşlarına 3 saniye kadar basılı tutup reboot ettiğimizde CF kartımı gördü. 4 MB bu slotu görmek için harcanıyor. Reboot edince deaktif oluyor.
Amiga OS3.9 Boing 2'li Workbench Ekranım

Kart ile ilgili kişisel yorumlarım1. Power off yapınca yukarıdaki kodları kendi isteğinize göre ayarlayıp startup-sequence dosyasına eklememişseniz can sıkıcı bir hal alıyor ayarlar. Her rebootta unutuyor maalesef.
2. PCMCIA aktiflemesi sonrası reboot'larda A600 bazen furia ile uyumsuzluk yaratıp birbirleri ile haberleşemiyorlar. Poweroff yolu görünüyor.
3. 16 renk workbench ekranı "vay benim A1200üm 256 rengim dedirtiyor"
4. Startup-sequence için yazılan kod ile daha hızlı boot ve açılış farkettim.
5. WHDLoad demo ve oyunlar açısından sorunsuz şimdiye dek.
A600'ü öfkelendirmeyi düşünenler için, gün gelir kan emmeye de başlayabilir
