Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKınalı ada ve kadıköyde drone deneyimi......
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kınalı ada ve kadıköyde drone deneyimi......  (Okunma Sayısı 4601 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Semih Yener
Ziyaretçi
« : Eylül 24, 2017, 06:25:41 ÖÖ »

Öylesine uçurduk. 

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2017, 12:30:38 ÖS »

Görüntüler oldukça stabil. Ucuz bir drona benzemiyor

Dron hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz?

Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2017, 16:09:35 ÖS »

GoPro Karma ile çekim yaptım. Kınalı ada videosu sessiz oldu çünkü drone her çekimde sesi default olarak muted moda alıyor manuel olarak unmuted moda almak gerekiyor. 5000 liralık bir drone tr piyasasında. Ben amazondan 500-600 lira daha ucuza aldım. 19 dk full çekim yapıliyor full şarz ile. Pili 1500mah değerindeydi sanırım. Kumandası lcd ekranlı oyuncak kumandalı rc araba kumandalarını andırıyor. GoPro 5 Black kameram var diye kamerasız olan modelinden aldım uygun fiyata denk gelsin diye. Evde uçurdum sonuç 2 pervaneyi kırdım tövbe ettim evde uçurmamaya. Gps sinyali almakta bu drone. Kalkış yaptığı noktaya otomatik geri dönüş özelliği var. Launch to location diye geçiyor. Near by özelliğide insanın yanına iniş yapıyor fakat bu özelliği denemekten korktum kimin yanına iniş yapar bilinmez.
onuryıldız
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2017, 16:09:53 ÖS »

Kediler çok güzel bakıyor
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2017, 16:39:36 ÖS »

Kediler drone yanaşmaya yeltendiler daha ilk başlarda resmen çete olmuşlar.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2017, 08:35:59 ÖÖ »

Güle güle kullan. Güzelmiş.
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2017, 14:59:23 ÖS »

Teşekkürler
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2017, 15:34:08 ÖS »

Çok güzel. Markasını modelini paylaşır mısınız? Merak ettim.
Kaç mt. ye çıkabiliyor.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2017, 16:38:02 ÖS »

Model: GoPro Karma

121mt kadar yükselebiliyor diyor bilgilerinde.

O kadar yüksekliğe çıkacak mekan bulamadım.

FB-Beşiktaş derbisi olduğu gün çekimi yaptım. Gönül isterki daha güzel şeyler çekeyim fakat ortam müsait olması lazım ve uçuş yaptığım zaman insanların tepkisi kısa uçurdun oluyor. Bir daha uçur bakalım diyorlar. İnsanlar merak içerisinde izliyor genelde. Kötü bir tepki ile karşılaşmadım ama kalabalık ortamlarda sıkıntı olabilir. IHA'ya kayıtlı drone uçuş izni var pilot olarakta kayıtlıyım sistemde.
Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2017, 16:46:16 ÖS »

Bu arada kınalı adanın denizinin temizliği hayrete düşürdü beni. Gidecekler gitsin derim havalar iyice soğumadan. Drone uçuran görürseniz bilinki benim. Kahkaha

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: