Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Genel***windows ile OS`3.9 da Arasıda benzer özellikler varmı nelerdir***
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ***windows ile OS`3.9 da Arasıda benzer özellikler varmı nelerdir***  (Okunma Sayısı 4673 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 14, 2008, 22:45:00 ÖS »

Ya kusuruma bakmayın A1200 üme yeni sahip oldum bu konuda cok cahilim yardımlarınıza ihtiyacım var 1200 Makinamın özellikleri.
EIDE99 idefix ( 4 adet 3.5" 2 adet 2.5" ide cihaz takabilme imkanı)
APOLLO 68040 turbo kart.
32 Mb ram.
3.1 rom ve os 3.9 kurulu
PCMCI Network kartı.
2gb hard disk ttower kasa içine yerleştirildi (tabu`ya katkılarından dolayı tesekkürler)
hepenize şimdiden tesekkür ederim.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2008, 22:56:16 ÖS »

walla modelist dostum çok genel bir soru sormuşsun bana sorarsan Windows en büyük emülatördür derim Anlayamadığım Workbench 3,9 ile Windows x kıyaslaması mı yapmak istiyorsun.(Eğer öyle ise elma ile armudu kıyaslamak gibi olur bence ) Yoksa Workbench'teki içeriklerin ne olduğunu mu öğrenmek istiyosun?

Senin Ateo Kasayı Adana'dayken inceledim.Gerçekten temiz güzel bir AmigA'n var.Güle Güle kullanmanı dilerim.

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2008, 00:03:46 ÖÖ »

windows alısık oldugumuz için workbench yabancı geliyor hani belki ortak mantıkla calısan komutlar vardır diye düşünmüştüm
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2008, 01:30:07 ÖÖ »

windows alısık oldugumuz için workbench yabancı geliyor hani belki ortak mantıkla calısan komutlar vardır diye düşünmüştüm

dir
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: