Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneetkileyici bir amiga demosu: lux aeterna luceat eis
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: etkileyici bir amiga demosu: lux aeterna luceat eis  (Okunma Sayısı 5677 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 29, 2007, 10:01:30 ÖÖ »

gecen gun yeni izledigim bir demo. Ephidrena grubu tarafindan yapilmis ve 2006 Breakpoint Amiga Demo yarismasinda 2. olmus.

Bir anda benim butun zamanlar ve platformlardaki en favori 5 demom arasina oturdu.

yalniz cok atmosferik bir demo. dogru ortam ve ruh halinde sabirla seyredilmesi lazim. Yine de herkese hitap etmeyebilir. Benim tavsiyem gece gec saatte karanlikta ve yuksek sesle (kulaklikla olabilir) izlenmesi.

http://pouet.net/prod.php?which=24505

teknik olarak cok iyi gorunuyor(tbl demolarinda gordugum 3d enginelerden daha yuksek cozunurluklu). tasarim olarak da beni cok etkiledi. Cok guzel 2D grafikler de var. ve cook cok farkli ve acayip bir soundtrack.

Not: Winuae'de seyredebilmek icin ben classicwb dagitimlarindan advsp ile 68040, 4MB chip ve 512MB z3ram ayarlarini kullaniyorum. Sanirim o kadar RAM'e ihtiyaci yoktur ama neyse. Olmadi video versiyonu da var
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2007, 12:37:46 ÖS »

Affına sığınarak video linkinide ekleyelim derim.

NightLord'un tavsiyesine uymanızı öneririm. Ama tembellik yapıp, bu demoyu kaçırma riskine karşın, aşağıda video olarakta eklemeyi uygun gördüm...

Güzel bir demo. Teşekkürler NightLord.

endo64
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2008, 09:56:15 ÖÖ »

Ruhlu bir demo gercekten.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2008, 15:40:06 ÖS »

ya cok guzel bir demo ama cok kasvetli be abi dogru ruh halinde izlemek lazim ...

Retro Hincal Uluc
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: