Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kungfu flash  (Okunma Sayısı 3076 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Temmuz 12, 2025, 14:21:48 ÖS »

Merhaba çok uzun bir aradan sonra c64 dümü kurdum ve kungfu flash kartuşuma harddiskimde oyun ve programları yükleyip bir güzel oyun oynamaya demo seyretmeye ve utilityleri kullanmaya başladım ama akşamına "Communication with cartridge failed" hatası aldım bu arada kungfu flash v.144 versiyonum internetten update dosyasını indirip update etmeye kalktım ne yaptıysam olmadı kartuş en son yüklediğim programda kaldı açıp kapattım kartuşu slottan çıkarttım ve dışarıda beklettim ama nafile banamısın demedi her açtığımda en son yüklediğim programda kalıyor ve onu çalıştırıyor canım çok sıkkın buna acil bir çözüm arıyorum internette araştırdım ama nafile bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim fikirleriniz benim için çok değerli ve önemli şimdiden teşekkür ederim....
runal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2025, 15:09:07 ÖS »

Kungfu flash ın menü tuşuna bas. Kungfu flash browsers çıkacak, browser yardımı ile update dosyasının üstüne gel ve return tuşuna bas. Update kısa sürede yükler. Sonra tekrar menü tuşuna basıp istediğin oyunu yüklersin. Son oyunun herdafadında çıkmadı normal zaten kartuş öyle çalışıyor. Yani don crt ne yüklendi ise Kungfu kartuş o olarak çalışır.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2025, 15:14:57 ÖS »

@runal çok teşekkür ederim yorumun ve yardımın için ama olmuyor bir türlü bvrowser gelmiyor ekran şu şekilde

* 20250712_151553.jpg (82.48 KB, 768x1024 - Görüntüleme: 455 kez.)

* 20250712_151605.jpg (99.44 KB, 768x1024 - Görüntüleme: 438 kez.)
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2025, 15:23:41 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
runal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2025, 15:32:26 ÖS »

Browser diye bahsettiğim ekran bu. Normalde sd kart içindeki klasör ve oyunlar burada çıkıyor normalde. Sd kartta crt ler yüklümü
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2025, 15:33:23 ÖS »

evet yüklü sabaha kadar saydı sağ tarafta ama durum gene aynı ya birşeyler ters gidiyor yada kartuşun sonu geldi (sanırım( ve yeni kartuş almak icap edecek binanyn aleyh  update dosyasında mimi sd nin içinde githubta menu tuşuna 2 saniye bas diye yazmış ama hiç birşey olmuyor update dosyasını algılamıyor
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2025, 15:36:11 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2025, 17:39:51 ÖS »

Başka bir micro sd karta update dosyasını attım menuyu gördü başarılı bir şekilde 1.53 versiyonuna update ettim şakır şakır çalıştı hatta görmek istemediği eski micro sd deki bütün dosyaları bile gördü ve çalıştırdı herkese teşekkürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: