Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun Konsolları6.nesil oyun konsolları ve emulator destekleri (XBOX,GC,PS2 vs)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 6.nesil oyun konsolları ve emulator destekleri (XBOX,GC,PS2 vs)  (Okunma Sayısı 7452 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 21, 2008, 18:00:35 ÖS »

Bir önceki nesil oyun konsollarından emulasyona ya da hombrew olarak tabir edilen resmi olmayan yazılım ve düzenlemelere en açık olanı en başarılı olan hangisi? Merak edenler için güzel bir tespit...

XBOX,Dreamcast,PS2,GameCube

pofuduk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 12:02:20 ÖS »

Xbox bu konuda diğerlerinden kat kat üstün.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 21:56:06 ÖS »

Dreamcast'ın da homebrew'i çok kuvvetliydi bir dönem. Xbox genelde PC etkisinde kalıyor. Buna rağmen xbox bence yıllandıkça değerlendi.

Hiç dreamcast'ım olmadı ama, Dreamcast'ın özgün homebrew projeleri kıskandırdı hep. Birçok popüler program dreamcast'ten başlayıp diğer platformlara sıçramıştır. örnek, "giana's return", birçok divx player vs.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2008, 12:46:09 ÖS »

Dreamcast'te bu bir nevi mecburiyet gibi oldu...Sağlam, ama ticari olarak gelecek vaad etmeyen bir konsola homebrew camiası gönülden destek verdi. XBOX diğerlerinden sanki biraz farklı... Hep PC gözüyle bakıldığı için, diğerlerinden daha avantajlı gibi...

pofuduk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2008, 15:15:19 ÖS »

Ben xbox ile emülatörler kullanıyorum, codec ve altyazı sorunu olmadan film izleyebiliyorum. Kesinlikle diğerlerinden bu konularda çok üstün.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2008, 16:17:46 ÖS »

XBOX ile şansım gülmedi aslında güldüde tam frenkansı tutturamadım Bakalım ilerde bende güzel şeyler yazarım umarım

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2008, 17:32:52 ÖS »

Yav su xbox bana da pek yaramadi.Cok kisa bir sure elimde kaldi,bir sey anlamadim ve elden cikarttim.Mp3'ten tutun,divx'e kadar kirpilmis her hangi bir formattan keyif alamadigim icin multimedya yeteneklerine tanik olamadim.Oyun deseniz o konuda da pek bir sey veremedi bana.Emulasyon hadisesini deneyemedim fakat bu konuda gayet guclu oldugu ortada.

Bu kadar mi ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: