Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneEdge of Disgrace by Booze Design (C64 Demo) *** En iyilerden
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Edge of Disgrace by Booze Design (C64 Demo) *** En iyilerden  (Okunma Sayısı 5668 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 24, 2008, 09:50:10 ÖÖ »

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2612919&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2612919&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>

7D8 partide görüp, bu gerçekten C64'mü diye sormama sebep olan, biraz uzun olsada, en başarılı Commodore C64 demolarından biri...Sizler için özel olarak Vimeo'ya upload ettim...

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2008, 10:32:47 ÖÖ »

ilk yıldızlar filan geldiğinde 'yaw ben bunu görmüştüm sanki' diye içimden geçirmiştim, meğer aynı grubun başka bir demosuyla karıştırıyormuşum (cycle).
bu Booze design'ın yeni demosu, X2008'de yayınlanmış. demonun geri kalanını 'wow, oha, çüş, yavaş gel, yok artık lebron james' nidaları içinde seyrettim. gerçekten olağan üstü bir çalışma olmuş. efekler, müzik, grafikler, geçişler hepsi süper. şu an huşuu içinde gördüklerimi hazmetmeye çalışıyorum 

bu arada pouet'te buna thumb down verenleri de 1541 ile dövmek lazım heralde.

http://www.pouet.net/prod.php?which=51983

ilginç bir nokta, demo o kadar uzun ki tek bir youtube videosuna sığmıyor  ama gerçekten sonuna kadar izlemeye değer bir demo.

Retro Hincal Uluc
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2008, 15:27:16 ÖS »

7D8 partide görüp, bu gerçekten C64'mü diye sormama sebep olan, biraz uzun olsada, en başarılı Commodore C64 demolarından biri...Sizler için özel olarak Vimeo'ya upload ettim...

Kahverenginin bütün tonlarını harika kullanan bir demo!

Şaka bir yana evet, c64'ün yüz akı bir demo olmuş. 1541'siz çalışmıyormuş yanlız. Ne yaptırıyorlar 1541'in işlemcisiyle?
Bir nevi cheat yapmak olmuyormu bu?

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2008, 15:31:21 ÖS »

Demon'nun ortasındaki kadın yüzü, Monica Bellucci mi acaba? İyi seçim Kahkaha

Alper
ilkergorkem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2008, 00:30:31 ÖÖ »

Yaratıcılık çok iyi , onu böylesine programlamak müthiş bir iş. fevkaladenin fevkinde

ZX Spectrum 48K+ , Amiga 1200 , ZX Spectrum +2 , Amstrad 6128
---------------
7D9 Oyun Yarışması 2.si Board Soccer
7DX Oyun Yarışması 3.sü Run Baby Run
7DX 2013 Oyun Yarışması 3.sü Falcon Patrol
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: