Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore DonanımTabudan patentli teyp projesi
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tabudan patentli teyp projesi  (Okunma Sayısı 14236 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 23, 2009, 13:17:37 ÖS »

diyot da al istersen. gerekebilir.
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2009, 13:21:00 ÖS Gönderen: memrah » Logged
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 23, 2009, 14:34:52 ÖS »

Arkadaşlar forumda arasıra dönen c64 kasetini yükleyemiyorum laflarına ve tape sorunlarına bi çözümüm olduğunu söylemiştim.Bundan bilmem kaç sene önce 85 de yani,Adanada bi commodore oyun salonunda çalışıyodum kıyamet gibi commodore var ve her sabah dükkanı açınca çeşit çeşit oyun yüklenmesi gerekiyo,liseyi yeni bitirmişim elektroniklede uğraşıyorum 1 taraftan.
Neyse baktım sinir ediyo yükleme işi vidayı çevire çevire laşka oldu teyp vidaları,ulan dedim müzik setlerindeki gibi ışıklı bi seviye göstergesi yapabilirmiyim diye uğraşırken o devre büyük olup içine sığmayacağı için bide şu pahalı çok katlı müzik setlerindeki ibreli vu-metreye bakim hele dedim uğraşa uğraşa sonunda kafa seviyesine göre sinyalin değişimini gösteren vu-metre yapmayı başardım.
Aradan çok yıl geçmesine rağmen hatırladım nasıl yaptığımı ve bu commodore günlerinde onunlada uğraştım biraz.Alet Commodore inc. den orjinalde böyle üretilmiş gibi oldu biraz özenince,işçiliğim iyidir bilen bilir

Buda örnek video

http://www.vimeo.com/4727076

Hocam alet saatte en fazla kaç km yapıyor.

Eline sağlık güzel çalışma olmuş.
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2009, 14:37:29 ÖS Gönderen: cdemir » Logged

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: