Merhaba,
19 Sene aradan sonra tekrar bir C64 sahibi oldum. Yanınada C64TPC aldım.
mybee : Teşekkürler yeni gibi bir C64 sahibi oldum sayende.
aeymur : C64TPC gerçekten güzel bir proje olmuş, eline sağlık.
19 sene önce Amiga 500 parası denkleştirmek için çok sevdiğim C64'ümü satmak zorunda kalmıştım ve içimde hep bir yaraydı. Emulasyondan bir türlü tat alamadım. C64'ün tuşlarının sesi, setliği ve joystick kullanmanın tadı bir başka. Oldum olası joypad denen merete alışamamıştım

Pc'de C64 emulasyonu bana hiç bir zaman zevk vermemişti. A1200PPC'de FrodoPPC ile en azından joystick kullanarak C64 oyunlarını oynayabiliyordum ama dediğim gibi C64'ün kendine has tuş sesi ve tuşların sertliği bambaşka. Bugün sanki babamın bana ilk C64 aldığı günkü kadar heyecanlıydım

İnanırmısınız dün gece elimdeki C64 ve Amiga ile ilgili dergi arşivimi çıkardım yıllar sonra. Neler yokki; Commodore dergileri, Commodore dergisi program döküm ekleri (O yıllarda sayfalarca kodu nasıl yazmışım üşenmeden hayret ettim

), 64'ler dergileri, Amiga Dünyası Dergileri, MegAmiga, 1 sayıda olsa Action, Amiga Dergisi. Hepsini kabaca bir gözden geçirdim. Özlemişim gerçektende. 19 yıl geçmesine rağmen Multi Ice 6 kartuşum hala çalışıyor, henüz Destek 64'ü denemedim birde bulursam Final 3'e bakıcam. Hernekadar Joypad kullanmaya alışamamış olsamda CD32 padi denemek istiyorum ama artık gözlerim şaşı olucak denemesi yarına kaldı