Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetebay de aynı rakam ama kazanan hep başkası???
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ebay de aynı rakam ama kazanan hep başkası???  (Okunma Sayısı 19007 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 26, 2007, 01:11:45 ÖÖ »

İyide ben ne polemik yaptım ne de kimseye çattım. Gerçeklerden uzak yaşayan bir forum üyesini uyarmak için peşpeşe birkaç cevap yazmak zorunda kaldım. Bana cevap yazmadan birileri şamarlamkış mı yani. Pej peh peh... amm da kahraman doluymuş burası. Tek bir kişi bana muhalif oldu 2 kişi de kısmen hak verdi ama karşımda olmadı. Ya diğerleri... Yada 1 kişinin şamarlaması bu -3 için yeterli olur mu?
Bu benim vbulletin forumlarla ilk tanışmam değil genelde beğenilen şeyler yazmışımdır ama burada durum değişti galiba. Birilerinin hassas yerine bastım.
Neyse sorun değil. Zaten + yada - puanla işim yok benim.
Beğenzeler de beğenmeseler de sokağa çıktıları zaman burun buruna gelecekleri şey benim yazdıklarımdır.

ALLAH'ıM BANA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRME DEĞİŞTİREMEYECEKLERİMİ KABULLENME VE ARADAKİ FARKI ANLAYABİLME GÜCÜ VER
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Şubat 26, 2007, 02:14:31 ÖÖ »

Alıntı
Gerçeklerden uzak yaşayan bir forum üyesini uyarmak için peşpeşe birkaç cevap yazmak zorunda kaldım.

Arkadaşım yanlış anlama ama bende her ne kadar zamanında tartıştıysam da
LW3D arkadaşımıza böyle deme hakkın olduğunu sanmıyorum. Ney

Bende konuyu okudum ve herkesin kendi düşüncesi kendi kalsın üzerinden hareket edersek kimseyi gereksiz yere kırmamış oluruz değil mi? Masum

Ben şu ana kadar 5-6 forumdan uzaklaştırılmış durumdayım ki o forumlara çok emeklerim olmuş birçok arkadaşa belli konularda yardım etmiş olmama rağmen.

Uzaklaştırma nedenim ise herkese hak ettiği yorumu getirmem oldu yani açık konuşmak desem daha doğru....ancak şunu anladım ki anlık kalp kırma ve polemiklerin kimseye bir yararı olmuyor,sadece kişilerle arana bir set çekiyor.
hatta tanımak isteyenlerle bile...

Birşey daha eklemek isterim;
Ebay ve biriktirme olayına fazla sarmanın ruh halinde yaratacağı ciddi çöküntüleri yarattığını düşünüyorum.Biliyorsunuz ki Türkiye'de olmak her zaman
bizi sizi bir adım geriden başlatıyor USA,yada UK'e göre.Ben doğrusu Ebay'in böyle çılgınlık düzeuyinde olduğunu bilmiyorduj TR'de,taaki bu foruma girip arkadaşların yorumlarını okuyanadek...
kendim ise 20-25 işlem yapmış sefil bir GG üyesi idim.Ordan bile kovuldum...hehehe Kahkaha

neyse bence tecrübeler kişilerden kişilere gayette güzel değişebilir ve bize düşen bu tecrübeleri gereğinde yararımız için kullanmak olmalı değilmi.? 

Ben şahsen ikinizinde yorumlarını faydalı bulmaktayım. Karizmatik

Saygılar.

Silencer

« Son Düzenleme: Şubat 26, 2007, 02:16:42 ÖÖ Gönderen: Silencer » Logged
MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 26, 2007, 03:25:11 ÖÖ »

Arkadaşım teşekkür ederim. En azından yazdıklarıma objektif bakabiliyorsun. Ben her yazdığım %100 doğrudur herkes aynen kabullensin iddiasında değilim .Bildiklerimi ve tecrübelerimi aktarmak için buradaydım ama görüyorum ki burada da eski tanınmış olmak her durumda onaylanmayı da sağlıyormuş...

arkadaşlar az kaldı biraz daha gayret edin ... karma : -10 olduğu gün forumdan ayrılacağım... ha gayret...

ALLAH'ıM BANA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRME DEĞİŞTİREMEYECEKLERİMİ KABULLENME VE ARADAKİ FARKI ANLAYABİLME GÜCÜ VER
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 26, 2007, 11:31:46 ÖÖ »

Alıntı
İyide ben ne polemik yaptım ne de kimseye çattım. Gerçeklerden uzak yaşayan bir forum üyesini uyarmak için peşpeşe birkaç cevap yazmak zorunda kaldım. Bana cevap yazmadan birileri şamarlamkış mı yani. Pej peh peh... amm da kahraman doluymuş burası. Tek bir kişi bana muhalif oldu 2 kişi de kısmen hak verdi ama karşımda olmadı. Ya diğerleri... Yada 1 kişinin şamarlaması bu -3 için yeterli olur mu?
Bu benim vbulletin forumlarla ilk tanışmam değil genelde beğenilen şeyler yazmışımdır ama burada durum değişti galiba. Birilerinin hassas yerine bastım.
Neyse sorun değil. Zaten + yada - puanla işim yok benim.
Beğenzeler de beğenmeseler de sokağa çıktıları zaman burun buruna gelecekleri şey benim yazdıklarımdır.

Uyardığınız için teşekkürler. Neden - karma aldığınızı bende anlayamadım. Sonuç olarak karşılıklı fikirlerin dile getirildiği bir durumda, karma vererek değerlendirmede bulunmak doğru değil. Bu durumun kötü niyetle yapıldığını düşünüyorum. Çünkü forum üyelerimiz çok olgun ve anlayışlı arkadaşlar. Bence bunu dikkate almayın.

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 26, 2007, 13:24:49 ÖS »

mehmet sagol yardımın için tamamdır listeme ekledim bu arada zaten veselia dakinden var bende almanca olanı ondan bişey anlamak cin ce anlamak gibi ingilizcesi en azından cözüle bilir
  bu arada karma olayı burda bi garip bazen gelen vuruyo giden vuruyo. bakma oraya ben öyle yapıyorum

A 500 HD8+ GVP
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 26, 2007, 13:25:53 ÖS »

mehmet benden bi ALKIŞ aldın dostum SAOL

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Şubat 26, 2007, 18:59:13 ÖS »

Alıntı
Arkadaşım teşekkür ederim. En azından yazdıklarıma objektif bakabiliyorsun

Bak sana destek verdim diye benimde indi heheh

Gilmour
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 26, 2007, 20:17:04 ÖS »

Silencer!
Seninle donanimhaberde 940bw muhabetimiz olmuştu yanılmıyorsam hani benim aldığım 5. monitörde ölü pikselli çıkmıştı falan.
Oradaki sendin değilmi?

Nickin  de Crusader idi tamam şimdi buldum avatarından hatırladım
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2007, 20:33:02 ÖS Gönderen: Gilmour » Logged
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 26, 2007, 20:36:39 ÖS »

ben bitane daha verdim 1 alkış daha şu clementine ni istiyorum silencer

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi