Gerçeklerden uzak yaşayan bir forum üyesini uyarmak için peşpeşe birkaç cevap yazmak zorunda kaldım.
Arkadaşım yanlış anlama ama bende her ne kadar zamanında tartıştıysam da
LW3D arkadaşımıza böyle deme hakkın olduğunu sanmıyorum.

Bende konuyu okudum ve herkesin kendi düşüncesi kendi kalsın üzerinden hareket edersek kimseyi gereksiz yere kırmamış oluruz değil mi?

Ben şu ana kadar 5-6 forumdan uzaklaştırılmış durumdayım ki o forumlara çok emeklerim olmuş birçok arkadaşa belli konularda yardım etmiş olmama rağmen.

Uzaklaştırma nedenim ise herkese hak ettiği yorumu getirmem oldu yani açık konuşmak desem daha doğru....ancak şunu anladım ki anlık kalp kırma ve polemiklerin kimseye bir yararı olmuyor,sadece kişilerle arana bir set çekiyor.
hatta tanımak isteyenlerle bile...

Birşey daha eklemek isterim;
Ebay ve biriktirme olayına fazla sarmanın ruh halinde yaratacağı ciddi çöküntüleri yarattığını düşünüyorum.Biliyorsunuz ki Türkiye'de olmak her zaman
bizi sizi bir adım geriden başlatıyor USA,yada UK'e göre.Ben doğrusu Ebay'in böyle çılgınlık düzeuyinde olduğunu bilmiyorduj TR'de,taaki bu foruma girip arkadaşların yorumlarını okuyanadek...

kendim ise 20-25 işlem yapmış sefil bir GG üyesi idim.Ordan bile kovuldum...hehehe

neyse bence tecrübeler kişilerden kişilere gayette güzel değişebilir ve bize düşen bu tecrübeleri gereğinde yararımız için kullanmak olmalı değilmi.?

Ben şahsen ikinizinde yorumlarını faydalı bulmaktayım.

Saygılar.
Silencer