Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Emülasyonkailleralı winuae ile net uzerinden oyun oynamaya ne dersiniz ?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kailleralı winuae ile net uzerinden oyun oynamaya ne dersiniz ?  (Okunma Sayısı 11559 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BJKicet
Üye

KICK OFF 2 PLAYERS NEVER DIE

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 07, 2007, 18:58:18 ÖS »

merhaba arkadaslar..eminim bir cogunuz winuae emulatorunu biliyordur, pc sinde denemisligi vardır.birde bu emulatorun kalleria(nette oynamanıza yarıyan server) denilen versiyonuda mevcut.ki bu sekıldede denıyenleriniz olmustur..ben 1-2 sene once denedıgım ıcın ve o zamanlar net baglantım sımdıkı gibi olmadıgı icin iyi randıman alamamıstım.cok sevdigimiz 2kisilik oyunların basında gelen kickoff 2,swos ve dynablaster gibi oyunları bu sekilde oynayabiliriz server da bir araya gelip.yapmanız gereken kailleralı winuae yi netten indırmek emulatorde gerekli ayarları yapmak ve emulator menusunde olan kaillera secenegıne tıklayarak server ı calıstırmak.kaillera ya tıkladıgınızda bir sayfa acılıyor ve sol alta istedıgınız bir nick i gırıyorunuz sag alt taraftada baglantınızın durumuna gore seceneklerden bırını secebılırısnız..launch ettıgınızde de size o sayfada tum server lar sergileniyor..dusuk pingten yuksek pinge dogru.ve arkadaslar tr den server larda mevcut..ve avrupa server larıda guzel ping veriyor..16 ila 80 arası pingler de de guzel sekılde oynanabılıyor oyun.oynıyacagınız arkadasınızla aynı server a gırıyorsunuz ıcınızden bırı oyunu create edıyor ve dıger arkadasta join oluyor ve oyunu acan arkadas start deyıp oyunu baslatıyor..yapması fılan cok basit yani..birde isi epey kolaylamıslar neden derseniz bu oyunları kıckoff 2 yı ve sensıble ı tamamen hazır hale getırmisler..
http://www.meglomaniac.pwp.blueyonder.co.uk/images/ko2ac089k.exe bu adresten kıckoff 2 yı ındırebılırsınız..hemde bu versiyon zuerinde oynanmıs versiyon arkadaslar.dunyadaki ko2 fanları oyunun eksıklıklerını gıderıp adf formatında ko2 sevenlerın hızmetıne sunuyorlar ve hala dunyada ko2 olsun swos olsun bu oyunların turnuvaları yapılıyor.
http://www.ko-gathering.com/wiki/index.php?title=Main_Page
http://ockhamyoda.altervista.org/ockhamupdate.swosamiga.htm
bu adresten swos 1.3 ı ındırebılırsınız ve arkadaslar sensıble gerek klavye ıle olsun gerek usb game pad ıle oynaması rahat bır oyun..kıckoff 2 ıse ınanın alısık oldugumuz joy olmadan ıstedıgımız guzellıkte oynanmıyor..ama caresi var onunda linkini vereyim sizlere..
http://www.sensiblesoccer.de/quick/
bu aparatları tr de de yaptırmak mumkun..ve bus ayede elımzıdeki amıga joy umuzu pc mzıde amıga emulatorunde oyun oynamakta kullanabılecegız..yada maverick 1 joy alıp onun pc cıkısıda varmıs aynı zamanda..ses kartlarımızın uzerındekı game porta takıp windows a 2 axis 2 button joy olarak tanıtabılırız..yada pc ıcın python 5 ıniz varsa oda is gorur.dedıgım gıbı kıckoff 2 zor olsada sensıble yı joy pad ve klavye ılede basarıyla oynayabılırız..benım gıbı kıckoff sevenlerın de sanırım yukarda saydıgım seceneklerden biriyle joy edınmesı gerekiyor.
http://www.kickoffworld.net/wiki/index.php?title=WinUAE_Kaillera
bu adrestende kailleralı winuae seceneklerine bakıp fikir edinebilrisiniz..
uzun oldu yazı biliyorum ama tam sekılde anlatmak istedim..denemek isteyenlerle server larda gorusuruz :=)

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2007, 21:30:43 ÖS »

Hoşgeldin BJKicet..

A 500 HD8+ GVP
BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2007, 21:52:16 ÖS »

:=)tesekkur ederim magicamiga.

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2007, 00:04:41 ÖÖ »

Ewt Biz Görüştük BJKicet ile bu sabah...

hehehehe
BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2007, 00:36:57 ÖÖ »

:=)) evet..silencer yenilgiye ugrattı beni..ama rovanslar benım olacak

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2007, 00:39:22 ÖÖ »

Çalış biraz çalış...

Ama direk elime verirsin Kick OFF 2'da o ayrı onun kralısın.

GOAL!!! bizi paklar sanırım.

ikisininde ortası...
BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2007, 03:48:08 ÖÖ »

:=))belli olmaz valla belki sen ondada yenersin beni eh ko2 de tabiki daha iyiyim swos a gore..ama dedigim gibi joy olmadan asla oynayamam duzgun sekilde..evet birde goal deneyelim bakalım nasıl olacak.

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2007, 09:30:07 ÖÖ »

Sen PC'de AmigA joy'u ile oynayınca eseceksin bu piyasada.
BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2007, 18:04:05 ÖS »

evet ya oguzhan..o aparatı hallince bende rahat edicem..oyun seven bır ınsnaım ama bazı oyunlar bende maksımum etkı yaratıyor ıste..ornegın ko2.hıcbır oyunda hıssetmedıgım duyguları yasıyorum oynarken..cok acayıp bır oynanabılırlıgı var oyunun..hem amıga emulatorunde duzgun sekılde oynamak ıcın, hemde bu aralar bıldıgımız gercek ko2 nın pc versıonu calısmaları var o cıktıgında onu duzgunce oynayabılmek ıcın mutlaka 2 axis joy olmalı.en sevdıgım oyun ıcın buna yaparım yani :=)

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: