Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Mortal Kombat 2 kabine ses ayarı ve kulaklık soketi eklemek
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mortal Kombat 2 kabine ses ayarı ve kulaklık soketi eklemek  (Okunma Sayısı 3718 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
skonac
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 05, 2014, 09:24:37 ÖÖ »

Selamlar,

Arcade kabin tamirat ve yenileme işlerim devam ediyor. Bu arada bordun pinlerini incelerken ses ayar pinleri de olduğunu gördüm. Aklıma kabine ses ayar düğmeleri ve kulaklık soketi eklemek geldi. Malum, genellikle gece oynayacağımdan çocuk uyanmasın diye.

Bu şekilde ses ayarı olan, kulaklık soketi bulunan kabini olan arkadaşlar var mı acaba? Var ise tavsiyelerini duymak isterim.

Teşekkürler.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2014, 19:59:29 ÖS »

Hocam sesi kulaklıktan hallettin diyelim, kol-tuş sesleri ne olacak

gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2014, 21:17:34 ÖS »

Kulaklık girişi yapmanız yeterli olacaktır.
Ses ayarlı bir kulaklık takarsınız. Pratik bir çözüm olur.

Kabinin kolonları için ses ayrı ne kadar faydalı olur bilmiyorum çünkü bir yerden sonra oyunun sesi kafa şişirmeye başlıyor zaten.Fazla açmamakta fayda var.

Bana göre belirli bir ses seviyesinden yukarı çıkartmadan daha rahat bir oynayış sağlayacaktır diye düşünüyorum.(başına geçince 3-4 saat oynuyor insan  )

İllaki ses ayarı kullanacaksanız bir potansiyo metre yeterli olur.

Saygılar.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: