Movie maker bu işler için kullanılabilecek çok basit bir program. Sürükle bırak şeklinde çeşitli efektler koyabiliyorsun. Resimleri aynı şekilde video'ya ekleyebiliyorsun vs. Maalesef Windows üzerinde yok. En azından bir iPad'in olması lazım. Windows'ta muadili varsa deneyebilirsin. Ama konuya hakim değilsen en iyisi bir fotokopiciyle konuşmak. Onlarda bu işin kompedanı biri mutlaka vardır. Yoksa da çalıştıkları bir reklamcı vardır. İstediğin demoyu çok ucuza hazırlatabilirsin.
buda bir alternatif olabilir ama profosyenel bir şeye ihtiyaç duyarsam gerçi ozamanda reklamcı arkadaşlar var yeterince para verirsen her istediğini yapar

Flash 'ta alternatif olarak düşünülebilir. Vertörel grafiklerin keskin hatları dikkat çekicidir. Fullscreen kodlu loop eden exe export edersin windowsta başlangıca koyarsın pc yi açınca otomatik çalışır. Android için swf olarak export edersin sanırım mxplayer açacaktır. Androidde otomatik çalıştırma konusunda bi fikrim yok.
sanırım grafikleri ve gerekli şeyleri bir yerlerde hazırlayıp demo işini visual studio ile yapmaya karar verdim hali hazırda program yapmayı biliyorum eh 3-5 kod yazıp hali hazırda exe ye çevirebilirimde bana şu an için uygun gibi göründü yaparım diyede kanaat getirdim ama ne derece olur bi deniyicem artık exe yap açılışa at özetle bu yönteme bir bakıcam