Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Candy Cab arcade kabin - görüntü yok (Şase tamir oldu)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Candy Cab arcade kabin - görüntü yok (Şase tamir oldu)  (Okunma Sayısı 26665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ocak 29, 2015, 12:51:19 ÖS »

Bu arada sen hem video çekip hem oyunu nasıl oynadın merak ettim
Abi adamda yok yok yani aksiyon kamera olunca hem oyunu oynar hemde 1.göz den video çeker
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 29, 2015, 12:59:47 ÖS »

First Person Fighter & Shooter Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 29, 2015, 13:28:46 ÖS »

Ekran sadece 4 vida sökülerek ve döndürülerek yatay-dikey arası geçiş yapılabiliyor diyor, doğru mudur?

Bu tüm kabinler için doğrudur. Benim kabinlerde bile

Hatta bi motor koyup monitör döndürenler de var...

Ancak zırt pırt CRT monitörü evirip çevirirsen ya boynunu kırarsın günün birinde ya da devamlı degauss etmen gerekir ki monitörün üzerindeki degauss sargısı buna yetmeyebilir.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 29, 2015, 13:30:18 ÖS »

Abi adamda yok yok yani aksiyon kamera olunca hem oyunu oynar hemde 1.göz den video çeker

aksiyon kamera ne ola ki Ney

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Ocak 29, 2015, 13:37:59 ÖS »

Bundan abi kafaya taktın mı on nömre

* cam-represent-HERO3plusSilverNew.jpg (21.61 KB, 336x203 - Görüntüleme: 1431 kez.)
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 29, 2015, 14:28:50 ÖS »

Özgür sağolsun şaseyi o taktı bizede oynaması kaldı. Joystickleri değiştirdik mi butonlarla beraber daha güzel olacak şimdiden butonları takayım ben en iyisi.

Telefonla çektim videoyu aksiyon kamerası ile çekmedim cihaz olmasına rağmen kafaya tak uğraş ayrı dert gecenin bir yarısında. Kahkaha

burcincerci
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ocak 29, 2015, 17:27:27 ÖS »

şunlardan bir tane alsak iş görür mü acaba?

http://www.aliexpress.com/item/Sport-Action-CameraManufacturer-wholesale-price-waterproof-sport-camera-sj4000-nopro-camera/32265600709.html

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ocak 29, 2015, 18:32:22 ÖS »

Görür sanırım. Video kalitesi nasıl olur araştır derim.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ocak 29, 2015, 21:08:59 ÖS »

Özgür sağolsun şaseyi o taktı bizede oynaması kaldı. Joystickleri değiştirdik mi butonlarla beraber daha güzel olacak şimdiden butonları takayım ben en iyisi.

Telefonla çektim videoyu aksiyon kamerası ile çekmedim cihaz olmasına rağmen kafaya tak uğraş ayrı dert gecenin bir yarısında. Kahkaha

abi biz 2 elle bi adam yenemiyoruz sen bi elinde telefon adamı yenmişsin. bravo!

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ocak 29, 2015, 22:46:22 ÖS »

abi biz 2 elle bi adam yenemiyoruz sen bi elinde telefon adamı yenmişsin. bravo!

Abi oynayamıyorum bazı oyunları biliyorsun ama Breakers falan sardım NeoGeo'da devamlı onu oynuyorum. İlk aldığım kabinin joystickleri ile güzel hareket çıkıyor. Japon kabinin joystickleri acil değiştirmem lazım. Toplu uzun olanlardan alıcam tabi uyacak mı diye iyice ölçüp tartıcam sonra elde kalmasın. Renklerine karar vermedim ama orjinal japon kabin dizaynında yapıcam gibi. Pembe-Yeşil toplu joystick - 6 tane pembe, 6 tane yeşil sanwa buton yakışır bu makineye. Video çekicez odanın son halini Özgür ile, surprizimiz de olacak.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: