Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Xbox One hakkında bir soru  (Okunma Sayısı 4622 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 24, 2016, 12:14:50 ÖS »

Şimdi kendime PS4 aldım. Xbox one'ı elimden çıkartacağım, ama.
Bir sorum var. Konsolun içinde yüklü dijital oyunlarım var. Bunları satarken ne yapmam gerek? Nasıl bu oyunları da verebilirim? Satın alacak kişinin hesabına transfer gibi bir şey var mı?

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2016, 12:20:53 ÖS »

Oyunu satın aldığın hesabın giriş bilgilerini de vermen lazım. Dijital oyunları maalesef hesabını devretmeden satmanın yolu yok.

Bu arada PS4'ünü güle güle kullan üstad. PSN verirsen beraber oyun oynarız.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2016, 12:29:49 ÖS »

Xbox One yerine PS4 almanda en önemli faktör neydi? Xbox One deneyimin, olumlu olumsuz izlenimlerin neler?

Agony'nin bahsettiği gibi, kullanıcı hesap bilgilerinin transferi dışında satış mümkün değil. Bu nedenle millet her oyun için ayrı bir mail hesabı oluşturup, yeni bir kullanıcı hesabı açıyor.
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2016, 13:02:07 ÖS »

Hesabın mail adresi de değiştirilemiyormuş Battle.net'deki gibi. Bu tür hesapları ilk açarken kişisel mail adresini kullanmayıp konsola özel bir mail adresi almak en mantıklısı galiba.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
burcincerci
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2016, 13:18:37 ÖS »

öncelikle satmasaydın oynardık. şimdi gelelim satış olayına. hesabına ait mail adresini değiştiremezsin. oyunlar senin mail adresine bağlı olan hesaba aittir. sen satarken sadece xbox one'dan hesabını kaldırırsan/silersen. senden sonra cihazı alan kişi senin oyunlarını oynamaya ve live aboneliğini abonelik bitene kadar kendi hesabına girerek kullanabilir. fakat bunu satış kozu olarak kullanamazsın sadece kıyak yapmış olursun. bu işlemin olması için de senin ayarlardan girip "açılış xbox'ım/my home xbox" olarak seçmen lazım. eğer bunu yaptıysan artık açılış xbom'ım değil dersen senden sonra cihazı kullanan kişi oyunlarını ve live'ını kullanamaz.

savagery
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2016, 13:39:06 ÖS »

Teşekkür ederim cevaplar için.
Sadece kutulu oyunları ilana koyacağım anlaşılan.

PS4'ü kardeşimde ve diğer bir çok arkadaşımda olduğu için tercih ettim.
Online oynama umudu ile.

Atari FALCON 030 |  ATARI 1040 STE 4MB | ATARI 800 XL + 1050 DD + My IDE II | ATARI 130 XE | C64 + Ultimate 2 | AMIGA 500 + Vampire | Amiga 600 + Furia
burcincerci
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2016, 13:45:45 ÖS »

bütün olay birlikte oynayabilmek zaten. xbox one'da bir sürü Türk kullanıcı ekledim ama kafama uymadılar. Tanıdğın kişilerle oynamak daha keyifli oluyor. 4-5 kişilik grubum var onlarda her akşam aktif olmuyorlar. ama genelde iki kişiyiz.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: