Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetRetro gaming tracker'lar hakkında - Türk retro private tracker?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Retro gaming tracker'lar hakkında - Türk retro private tracker?  (Okunma Sayısı 2384 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deksar
Üye

Engineer - Master, Computer Science

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 02, 2019, 09:50:45 ÖÖ »

Değerli dostlar selamlar, öncelikle yeni yılınız kutlu olsun hepinizin. Sağlıkla olsun yılınız.

Sorum private tracker'lar ile ilgiliydi, başta UG (Underground-Gamer) şimdi de RetroWith.in kapandı, gerçekten çok kaliteli çok iyi private tracker'lardı bunlar. Bitgamer gitti, blackcat-games gitti. Elde bir şey kalmadı.

GazelleGames var, uzun zaman önce bir hesabım vardı, girmeyince kapatmışlar, IRC kanalından sordum tekrar açmaları için, bayağı iş çıkardılar ceylan meylan geyik çizin kendi elinizle atın bize bakarız denildi, çizebildiğim tek şey ilkokuldan kalma çöp adamlar

Kısacası bildiğiniz sağlam bir retro rom tracker'ı var mı? Siz nereden temin ediyorsunuz retro oyun ve romları? Setler halinde..

GazelleGames'de davetiye gönderebilecek bir arkadaş olursa çok mutlu olurum. Gönderici arkadaşa zorluk çıkartmam, hit&run hiç yapmadığım bir şeydir. Paylaşılmalı ki çoğalmalı..

Teşekkürler.
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2019, 15:59:49 ÖS Gönderen: deksar » Logged

"Pain is inevitable, suffering is optional" - Buddha.
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2019, 11:20:18 ÖÖ »

bence romsetleri arkadaşlardan temin etmek lazım. disk yollarsınız vs....
kimse private trackerini burda paylaşmak istemez açık konuşmak gerekirse
deksar
Üye

Engineer - Master, Computer Science

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2019, 15:52:17 ÖS »

Derdim aslında harddisk göndereyim, arkadaşlar romset atsın değildi. Elimde fazlaca mevcut. İyi bir community peşindeydim ben.

Burası da bir nevi bir "private" forum. Hepimiz olgun, belli yaşa gelmiş insanlarız, aldığımız bir invitation'u göndereni mahçup etmeyiz herhal. RetroWith.in açık ve aktif iken kendim de buradan paylaşmıştım, hatırlayan bilir.

GazelleGames'de davetiyesi olan bir arkadaşımız çıkar da gönderirse müteşekkir olurum.

Aslında bize ait, Türk bir retro torrent tracker kurabiliriz. "PendingDelete" statüsüne girmiş, kolladığım harika bir domain var, bitimine yakın böyle bir şeye girişmeyi düşünüyorum, vakit ayırabilirsem. Veya halihazırda bu konuyla ilgili bir planı olan, veya üzerinde çalışan arkadaşlar varsa katkıda bulunmak isterim teknik açıdan. Kendim yüksek bilgisayar mühendisiyim. 15 seneden fazladır sunucu (tercihen UNIX tabanlı, Free/OpenBSD) -ki özellikle web/mail sunucu-  yöneticiliği, network adminliği yapan biri olarak, bir katkım olursa, beklentisiz, sevinirim.
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2019, 16:01:49 ÖS Gönderen: deksar » Logged

"Pain is inevitable, suffering is optional" - Buddha.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2019, 18:48:05 ÖS »

Kısacası bildiğiniz sağlam bir retro rom tracker'ı var mı? Siz nereden temin ediyorsunuz retro oyun ve romları? Setler halinde..

Torrent falan değil ama bir ara kendim de bir şeyler ekleyip forumdaki linkleri tek bir konu altında toplamıştım. (Bkz. imza)

Sizin amacınız torrent paylaşım topluluğu kurmak anladığım kadarıyla, ama yine de işinize yarar belki...
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2019, 18:50:13 ÖS Gönderen: Fatih Hazretleri » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: