Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelOpen Amiga Sampler // Amiga için 8 bit ses örnekleyici
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Open Amiga Sampler // Amiga için 8 bit ses örnekleyici  (Okunma Sayısı 3382 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 02, 2020, 23:40:51 ÖS »

Amiga için açık kaynak 8bit ses örnekleyici hazırlanmış...

https://github.com/echolevel/open-amiga-sampler

youtube.com/watch?v=X3AKhhrNjcA

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2020, 11:04:32 ÖÖ »

Güzel bi ürün yapmışlar. En çok da dökümana hayran kaldım.
echolevel'in Amiga ve Müzik konusunda diğer projeleri de güzelmiş..

Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2020, 11:20:50 ÖÖ »

Teşekkürler, bundan istiyordum.

Yazıda dikkat edilmesi istenen bir kısım var: Kısaca diyor ki: paralel porta bağlı şeylerle olmadık işler yapmak size pahalıya patlayabilir. Şunları yapmayın: amiga açıkken paralel porta sampleri takmayın, takılıysa çıkarmayın, samplerin ses kablosunu takmayın ya da çıkarmayın.

Orjinali:
It is quite easy to KILL AN AMIGA by doing unexpected things to its parallel port. Specifically, you're likely to kill one of your Amiga's CIA (Complex Interface Adapter) chips and they're both expensive and difficult to replace in A1200 and A600 machines. They're easier to replace in an A500/+, but still expensive. Samplers use the parallel port, so take lots of care. ABSOLUTELY DO NOT:

plug in a parallel port sampler, or any other parallel port device, while the Amiga is turned on
unplug a parallel port sampler, or any other parallel port device, while the Amiga is turned on
connect or disconnect audio cables from the sampler if the sampler is plugged into the Amiga and the Amiga is turned on (because you might knock the sampler out of the parallel port and cause a short)
say bad things about the CIA chips within their earshot

Use the brute force, Luke
Warhelmet
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2020, 23:49:36 ÖS »

Bende zamanında vardı, tek diskete 1 dk civarı kayıt alabiliyordum kasetten. Şarkılar genelde 3-4 dk olduğu için tabii tamamını tek DD ye sığdıramıyorduk.

Güzel proje bende isterim yapan olursa

1973 Üsküdar doğumlu. Amstrad, ZX Spectrum, C-64, Amiga kullanmış sonra PC'ye geçmiş şanslı kesimden.
http://www.gamer-market.com
Warhelmet
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2020, 23:52:45 ÖS »

Hatta aklıma geldikçe gülüyorum. Uykucu bir adam olduğundan sabah uyanma sıkıntım vardı, hala var o ayrı Neyse, sampler ile kendi sesimi uyan uyan diye bağırırır şekilde kayıt etmiş, amigayı sabaha kadar açık bırakıp sabah uyanayacağım saatte dosyayı çalmasını sağlamıştım. Hoparlorü biraz fazla açmışım babam yan odadan hoplayarak gelincee evde bir arbede çıkmıştı ki sormayın gitsin ahah az laf işitmedik Kahkaha

1973 Üsküdar doğumlu. Amstrad, ZX Spectrum, C-64, Amiga kullanmış sonra PC'ye geçmiş şanslı kesimden.
http://www.gamer-market.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: