Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetRetro görünümlü kaliteli bluetooth/wireless gamepadler hangileri?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Retro görünümlü kaliteli bluetooth/wireless gamepadler hangileri?  (Okunma Sayısı 1956 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Chameleon
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 06, 2021, 00:58:32 ÖÖ »

Selam arkadaşlar, konunun tam yerini bulamadım buraya açtım. Bir projede Raspberry  3'te kullamak için 2 adet gamepad bakıyorum. Aliexpreste retro görünümlü gamepad kasalarının çoğu birbirine benziyor. Burada kaliteli olduğunu bildiğim 8bitdo'nun ürünleri var. Ama fiyatlar baya yüksek, gamepadi ayrı, alıcısı ayrı fiyat. Daha önce kablolu gamefrog diye bir markanın nintendo nes görünümlü gamepadini almıştım. Hiç memnun kalmadım. Alternatif kullandığınız  memnun kaldığınız bir ürün var mı? Yoksa hiç uğraşma al 8bitdo mu dersiniz?
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2021, 21:46:51 ÖS »

Türk lirasının hali böyleyken tüm çözümler malesef pahalı gelecektir. 8bitdonun retro gamepadleri harika, pişman etmez. Daha önce ödünç inceleme de yaptım, daha sonra hediye de geldi böylelikle uzun vadeli de kullanma şansım oldu. Kalitesi tartışılmaz.Yeni lisanslı retrobit ürünleri de var ama takip edemedim muhtemelen onlar da ucuz değildir.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2021, 23:21:04 ÖS »

8bitdo'lar oldukça pahalı ama harikalar. Retro görünümlü değil ama 2. el playstation 3 kolu alarak deneyebilirsiniz. Makul bir fiyata gelecektir.
Chameleon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2021, 17:26:14 ÖS »

8bitdonun retro gamepadleri harika, pişman etmez.

8bitdo'lar oldukça pahalı ama harikalar.

Çok teşekkürler, napalım bunu alıcaz demekki  Retrobite baktım o da güzel duruyor. Websitesindeki fiyatlar, 8bitdonun aliexpress fiyatlarına yakın. Sega gamepad görünümlüleri güzel ama 8bitdo da sevdğim bir iki model var. Onlar daha çok hoşuma gitti. Daha güncel gamepadlerin ikinci elleri çok uyguna bulunuyor. Geçenlerde PC de kullanmak için Logitech G F710 aldım letgodan 150 TL'ye neredeyse sıfır gbi. Ama 37 ekran crt, retro görünümlü bartop bir alet yapmaya çalışıyorum, modern görünümlü controllerlar yakışmıycak.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: