Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sizce rastlantımı ?  (Okunma Sayısı 1311 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 24, 2023, 23:33:15 ÖS »

Merhaba arkadaşlar.
Az evvel annemle "vanquish" filmini izlerken 39. dakika 55. saniyesinde oyuncuların kendi aralarında konuşurken çatışmaya yakın bir sahnede arkalarındaki tv'de olimpiyatları gösteren bir video dönüyor. ne hikmetse türk bayrağı ve ilerleyen saniyelerinde türk oyuncuları gösteriyor.

sizce;
1-) o tv'deki video canlı yayınmıydı yani o sahne çekilirken tamamen rastlantımıydı?
2-) yoksa alttan alttan türkiye'ye bir şeylermi anlatılmaya çalışılıyordu? (filmi izledim ancak öyle bir kanıya varamadım yada ben anlamadım)

filmdeki o kare;
https://www.hizliresim.com/g3wvhzw

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2023, 07:40:45 ÖÖ »

Dünyadaki hiçbirşey rastlantı değildir hocam,rastlantı sonucu ne savaş,ne salgın ne yangın ve hatta deprem oluşur.
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2023, 11:30:22 ÖÖ »

Film ekibinden biri Türkmüş. O sahnenin çekildiği gün de onun doğumgünüymüş. Adama böyle bir sürpriz yapmak istemişler.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2023, 11:53:11 ÖÖ »

Film ekibinden biri Türkmüş. O sahnenin çekildiği gün de onun doğumgünüymüş. Adama böyle bir sürpriz yapmak istemişler.

Yok abi uzaylılar yapmıştır , aşı ile bedenimize çip yerleştirip bizi kontrol ediyorlar, depremleri de Amerika haarpla yapıyor 😆

C64 ve A500 gerisi teferruat
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: