Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sağ tık icon sorunum  (Okunma Sayısı 1071 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 30, 2022, 23:42:38 ÖS »

Merhaba arkadaşlar herkese.
Masaüstü sağ tık'a kendimce kullandığım kısayollar ekledim. Yıllardır kullanıyorum.
Ancak bugün çok enterasan bir şeyle karşı karşıya geldim.
Format attıktan sonra olmaya başladı bu olay. Ancak format isom aynı. Aynı versiyon win11 kullanıyorum. update bile yapmadım. zaten yapmıyorum sabit aynı versiyonu kullanıyorum hep.
Startallback(kırık değil) programını yükledikten sonra resimde görebileceğiniz gibi sağ tık simgeler gidiyor. startallback programını silersem simgeler geri geliyor. ne alaka anlamadım açıkcası. saatlerdir farklı versiyonlar denedim startallback'in ancak hepsi aynı sonucu verdi. sıfırdan format attım ve sadece startallback yükledim sonrada sağ tık kısayollarımı ekledim yine ikonlar gidiyor. ancak startallback kaldırırsam sorun kalmıyor ikonlar geri geliyor. başına gelen varsa yardımcı olursanız memnun olurum.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2022, 07:48:57 ÖÖ »

çok enterasan bir şekilde sorun çözülmüştür. Her zaman kullandığım startallback 3.5.x versiyonu sorunsuz çalışırken birden masaüstü sağ tık ikon sorunsalı yaratmıştır. Sorun startallback 2.9.92 versiyonu yüklenerek komple çözüme kavuşturulmuştur.
Eğer böyle bir şey başına gelen olursa bendeki çözümü uygulayıp deneyebilir.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: