Geri alabilirsin.
Benim çocuk epicgames hesabımı çaldırdı geri aldım. Hemide yeni oyunlar eklenmiş şekilde.
Epic e şöyle bir mail attım.
Google hesabı ile giriş yapmak istediğimde, benimle alakalı olmayan [v******************
1@ro.ru e-posta adresine güvenlik kodu gidiyor, bana [
astrochase9@gmail.com] gelmiyor. [Ekran Görüntüsü 1.png]
-EPIC GAMES İLE GİRİŞ YAP 'a tıklayınca da
astrochase9@gmail.com ile [Üzgünüz hesabın bulunamadı] mesajı geliyor. [Ekran Görüntüsü 2.png]
Şimdi,
astrochase9@gmail.com ile EPIC GAMES hesabı oluştururken bu E-Postama gelen EMail Verification kodunu size gönderiyorum. Ektedir [Ekran Görüntüsü 3.png]
Lütfen eklediğim5 adet Ekran görüntülerini incelermisiniz.
Daha önce doğrulanmış olan
astrochase9@gmail.com için (üzgünüz hesabın bulunamadı) hatasının düzeltilmesini...
v******************
1@ro.ru e-posta adresinin sistemimden kaldırılmasını...
Güvenlik Kodunun
astrochase9@gmail.com adresine gönderilmesini veya mümkünse güvenlik kodunu SMS olarak +90551xxxxx81 numaralı mobil telefonum aracılığı ile gönderilmesi rica ediyorum.
Satın alınan birkaç oyunun fatura resimlerinde ekedim, mailden bulup.
- - - - -
Epic gamesten gelen mail.
Tekrar merhaba,
Öncelikle doğrulama için teşekkür ederim.
Gerçekleştirdiğim değişiklikler sonrası hesabının kullanıma hazır olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum. Epic Games hesabındaki e-posta adresini tekrar ''
astrochase9@gmail.com'' olarak güncelledim ve e-posta adresine bir parola sıfırlama bağlantısı gönderdim.
Sende instegramın sana ait olduğunu ispatlicak birşeyler bulup mesj at düzeltirler.