Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelCommodoreturkiye isimli instagram hesabım çalındı lütfen yardım
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Commodoreturkiye isimli instagram hesabım çalındı lütfen yardım  (Okunma Sayısı 3109 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buraksoner34
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 16, 2023, 15:21:10 ÖS »

Selam dostlar, yaklaşık 1 saat önce Abdurrahman Pala ‘ dan bir mesaj aldım instagram dm üzerinden..Göya beni şikayetvar dan şikayet etmişler yorumlar yspılmış gir bi bak dedi.Boşluğuma geldi tıkladım hesap gitti.Telefon numarama mesaj geliyor ama maili değiştirdiğinden geri alamadım.Şuanda ise dolandırıcılık yapıyor hikayeler kısmında adıma banka dekontu vs düzenlemiş.Hesapla alakalı instagrama bildirim yaptım fakat bu işlerden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Birde ricam commodoreturkiye hesabına spam atabilirmisiniz
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2023, 16:04:21 ÖS »

geçmiş olsun elimden geleni yardım etmeye hazırım
buraksoner34
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2023, 16:52:10 ÖS »

Çok teşekkür ederim yardımda bulunmanız benim için çok önemli hem sayfa için hemde takipçilere gönderdikleri mesajlar için ne yapmam gerekli sizden destek almam için
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2023, 18:28:56 ÖS »

Mesaj olarak gelen linki paylaşırmısın?

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
buraksoner34
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2023, 23:46:40 ÖS »

Gönderiyorum çok teşekkürler
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2023, 21:46:27 ÖS »

Geri alabilirsin.

Benim çocuk epicgames hesabımı çaldırdı geri aldım. Hemide yeni oyunlar eklenmiş şekilde.

Epic e şöyle bir mail attım.

Google hesabı ile giriş yapmak istediğimde, benimle alakalı olmayan [v******************1@ro.ru e-posta adresine güvenlik kodu gidiyor, bana [astrochase9@gmail.com] gelmiyor. [Ekran Görüntüsü 1.png]
-EPIC GAMES İLE GİRİŞ YAP 'a tıklayınca da astrochase9@gmail.com ile [Üzgünüz hesabın bulunamadı] mesajı geliyor. [Ekran Görüntüsü 2.png]

Şimdi, astrochase9@gmail.com ile EPIC GAMES hesabı oluştururken bu E-Postama gelen EMail Verification kodunu size gönderiyorum. Ektedir [Ekran Görüntüsü 3.png]

Lütfen eklediğim5 adet Ekran görüntülerini incelermisiniz.

Daha önce doğrulanmış olan astrochase9@gmail.com için (üzgünüz hesabın bulunamadı) hatasının düzeltilmesini...
v******************1@ro.ru e-posta adresinin sistemimden kaldırılmasını...
Güvenlik Kodunun astrochase9@gmail.com adresine gönderilmesini veya mümkünse güvenlik kodunu SMS olarak +90551xxxxx81 numaralı mobil telefonum aracılığı ile gönderilmesi rica ediyorum.

Satın alınan birkaç oyunun fatura resimlerinde ekedim, mailden bulup.

- - - - -

Epic gamesten gelen mail.

Tekrar merhaba,

Öncelikle doğrulama için teşekkür ederim.

Gerçekleştirdiğim değişiklikler sonrası hesabının kullanıma hazır olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum. Epic Games hesabındaki e-posta adresini tekrar ''astrochase9@gmail.com'' olarak güncelledim ve e-posta adresine bir parola sıfırlama bağlantısı gönderdim.

Sende instegramın sana ait olduğunu ispatlicak birşeyler bulup mesj at düzeltirler.
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2023, 21:54:17 ÖS Gönderen: malik » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: