Bir de sitenin adindan,ne ifade ettiginden bahsedeyim.
Video oyun kulturu deyip duruyorum.Belkide kultur olarak ifade edilebilecek bir hacmi yoktur,fazlasiyla yuzeyseldir,belkide saplantili bir sekilde bagli oldugum bu hobiyi yuceltme istegimin bir sonucudur.Ben yine de ifade ettigi sey bakımından onu yuzeysel degil de,cok ama cok derinlere uzanan,hacim kaplayan,ciddi bir sey olarak tanimlayacagim.Beyhude bir yuceltme cabasi degıl bu.
Var olus sebebi eglenceden ibaret olan bir seyin derinligi nasil olabilir ? İste ironik mucize burada.Aslinda derdim eglenmek degil,ilkel benligimi beslemek.Pek bir karanlik olan ilkel benligimi.
Hayatta kalmak,birinin hayatini almak,bir seyler kazanmak adina savasmak.Bunu yaparken hic bir sinir tanımamak,hic bir yaptirima maruz kalmamak.Sebebiz siddetin ortasinda icten ice zevk almak,iblislerimin tumumnu bir sureligine serbest birakmak.Ehlilesmemis ilkel benligime kisa sureli bir ozgurluk.Su katilmamis insan dogasi.
Direkt olarak bu kadar derine inen bir sey,benim ona olan kayıtsız sartsiz hayranligim.Uc otuz paraya hice sayilan milyon yillik evrimim. Beynimin bir yerinde hukum suren,ugramaktan pek hoslanmadigim,icine butun iblislerimi tiktigim derin cukur.Pandemonium
Hepimizde var olan ve anahtarinin video oyunlar olduguna inandigim

madalyonun oteki yuzu.
www.pndm.org