Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Video game community  (Okunma Sayısı 11393 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 05, 2008, 14:25:18 ÖS »

Nightlord'un mesajına cevap verirken iki yeni mesaj ve oneri gelmis,tesekkurler.

@wiz_of_wor

Kesinlikle.İleride vaktimin buyuk kismini walkthrough olayina ayiracagim (emekliligi bulmaz)

@LW3D

Gayet net aciklamissin

« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2008, 14:27:02 ÖS Gönderen: max_damage » Logged

Bu kadar mi ?
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Temmuz 05, 2008, 17:09:18 ÖS »

Bir de sitenin adindan,ne ifade ettiginden bahsedeyim.

Video oyun kulturu deyip duruyorum.Belkide kultur olarak ifade edilebilecek bir hacmi yoktur,fazlasiyla yuzeyseldir,belkide saplantili bir sekilde bagli oldugum bu hobiyi yuceltme istegimin bir sonucudur.Ben yine de ifade ettigi sey bakımından onu yuzeysel degil de,cok ama cok derinlere uzanan,hacim kaplayan,ciddi bir sey olarak tanimlayacagim.Beyhude bir yuceltme cabasi degıl bu.

Var olus sebebi eglenceden ibaret olan bir seyin derinligi nasil olabilir ? İste ironik mucize burada.Aslinda derdim eglenmek degil,ilkel benligimi beslemek.Pek bir karanlik olan ilkel benligimi.

Hayatta kalmak,birinin hayatini almak,bir seyler kazanmak adina savasmak.Bunu yaparken hic bir sinir tanımamak,hic bir yaptirima maruz kalmamak.Sebebiz siddetin ortasinda icten ice zevk almak,iblislerimin tumumnu bir sureligine serbest birakmak.Ehlilesmemis ilkel benligime kisa sureli bir ozgurluk.Su katilmamis insan dogasi.

Direkt olarak bu kadar derine inen bir sey,benim ona olan kayıtsız sartsiz hayranligim.Uc otuz paraya hice sayilan milyon yillik evrimim. Beynimin bir yerinde hukum suren,ugramaktan pek hoslanmadigim,icine butun iblislerimi tiktigim derin cukur.Pandemonium

Hepimizde var olan ve anahtarinin video oyunlar olduguna inandigim
madalyonun oteki yuzu.

www.pndm.org

Bu kadar mi ?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2008, 11:42:23 ÖÖ »

Ben şuraya uzanayım...çocukluğuma ineyim...Beleş psikolog buldum sanırım

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Temmuz 08, 2008, 15:51:41 ÖS »

Uzan sole...rahatla.Cocukluga inmeye gerek yok.Bizim icin ayni tas,ayni hamam...sen bu gunden bahset.Sen anlatirken ben de elektrotlari ve islak sungeri hazirliyorum Kahkaha

Bu kadar mi ?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: