Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ÖNERİ:  (Okunma Sayısı 10300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 13, 2009, 10:19:23 ÖÖ »

max_damage...buna sen uyarsın, ben uyarım, a kişisi uyar... Ama bu cihazları alan satan arkadaşlar ne kadar uyar ki? Biz zaten kendi aramızda birşey takas edeceğimizde vereceğimizde en ince ayrıntısına kadar yazıyoruz...Şahsım olarak sana birşey yollayacak olsam, kendime aldığımdan daha çok özen gösteririm... Burdaki çoğu kullanıcı (zaten kendilerini mesaj ve usluplarıyla belli ediyorlar) senden, benden farklı düşünmüyordur. Diğer satış amaçlı, salt takas amaçlı olanlar ise, ne o klavuza, ne başka bişeye zaten dikkat etmezler... Etmelerini sağlıyacak bir yaptırımda zor... Bu forum ilk açıldığında Trading sistem adında bir eklenti kurmuştuk...Herkes alım satım yaptığı insanları puanlıyor, yorum yazabiliyordu..Yorumlarda profilden erişilebiliyordu... Onuda yürütemedik sonra kaldırdık... Bu tür sistemleri oturtmak, kurallara bağlamak kanımca zor...

Not: Sen bir site yapacaktın...Özelden mesajda yolladım sanırım, ama cevap alamadım sanki...Ne oldu sitenin akibeti? Burda yakaladım, burada sorayım

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 13, 2009, 17:25:27 ÖS »

Genellikle plak,oyuncak,bust,figur,replika gibi alis-satis ortamlari icin aktif olarak kullanilir bu tarz scale sistemi ,belki uydurup yeriz dedim.Ama nasil uydururuz ,nasil sindiririz kismina benim de kafam basmadi Haklisin ,dogal seleksiyon daha bir dogal.

Pndm.org 'dan bahsediyorsun.Ozelden sorduysan mutlaka haberdar etmisimdir (diye dusunuyorum) lakin ben akli cok karis havada bir adamim ,iskalamis olabilirim ,ozur dilerim.O projenin en onemli kismi olan web site'si olayini uzerine yiktigim kisi su an baska bir projeye agirlik vermek durumunda (www.buhartr.com).Diger taraftan boyle bir olusuma icerik ekleyecek sadece 2 kisi bulabilmis olmam , boyle giderse kisisel koleksiyon sayfasindan ibaret gibi duracak olmasi beni yavaslatiyor.

Kisisel bir sey olarak kalmasini kesinlikle istemiyorum.En buyuk endisem bu aslinda. Memleket insaninin video oyuna bakis acisi degismeye baslamisken ,legal kopya satislari krize ragmen her gun artarken , bir piyasa olma ihtimalimiz hala varken , amaca hizmet edecek bir sey olsun. Elden geldigince saclari dokuk adamlar isin icine katilsin (bir sekilde sinclair tayfasi sacli ama neyse), millet eskileri gorsun.Eskileri gorsun ki ,neyi talep etmeleri gerektigi hakkinda fikirleri olsun ,fikrimiz olsun.

Daha baslamadan yilmadim ama kof olmasindansa  hic olmamasi daha iyi.O yuzden biraz daha zaman gerekiyor. (Tahmin edebilirsin,benim zaman anlayisim fazla genis LW3D)

Not : Tamam. 13W3 var liste de,xt keyboard var.Bir de gecikme faizi olarak c128d ekliyorum.Birak bu isin pesini Kahkaha

Bu kadar mi ?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mart 13, 2009, 18:13:56 ÖS »

Bu işin peşini bırakamam... Hem fikir bence çok güzel, hem de hergün senden koparacaklarımın sayısı artıyor Bir ay kadar sonra konuyu yeniden açarım

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: