Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetsahibinden ilan açma işini bilmeyen acemi satıcı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: sahibinden ilan açma işini bilmeyen acemi satıcı  (Okunma Sayısı 6027 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 03, 2024, 19:11:32 ÖS »

Hayır  pardonu hak etmiyor  nedeni ürün açıklamasına  resimler temsili yazılabilirdi  ve telefon numarasını  ekleyebilirdi.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2024, 19:22:58 ÖS »

Öncelikle konunun sahibi satıcı kimseyi tanımıyorum. Bir süredir bu başlık forumda üst sıralarda güncelliğini koruduğunu görüyorum.

Bu onun dolandırıcı olduğunu değil işi bilmediğini gösterir sanırım. Ayrıca ürünleri göndermiş olduğunu anlıyorum. Siz , bu kişinin orjinal resim koymadı, telefon vermedi diye dolandırıcı olduğunu söylemeniz yanlış bana göre. Çok anlamak isteseydiniz. Mesaj atıp telefonunu isteyebilir. İlanınızda şu  veya bu şekilde eksiğiniz var diyebilirdiniz. Belliki ilan vermeyi bilmeyen biri. Sonuç itibari ile ürünlerini göndermiş. Sadece kızdığıunız için böyle ithamlarda bulunmayın.

Dolandırıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Bunu bize de ilettiniz. Ama öyle çıkmadı değilmi? Ne yapalım "sahibinden dolandırıcı" bu adam demeye devam mı edelim.

Saygılar.
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2024, 19:28:33 ÖS Gönderen: freedom » Logged

HkRecai
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 03, 2024, 20:48:42 ÖS »

Hayır  pardonu hak etmiyor  nedeni ürün açıklamasına  resimler temsili yazılabilirdi  ve telefon numarasını  ekleyebilirdi.

Buraya böyle bir başlık açtığınızın ilan sahibinin haberi var mı.

Pardondan ziyade adam mahkeme açsa tazminat kazanır.

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Şubat 03, 2024, 20:51:53 ÖS »

Dolandırıcı başlığını guncelleyiniz lütfen .kişi dolandırıcı değilmiş .konu yöneticiler tarafından çöpe gonderilmeden siz guncellerseniz daha hoş olur bence. Teşekkürler

C64 ve A500 gerisi teferruat
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: