Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetOyun konsollarında tasarım faciaları
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Oyun konsollarında tasarım faciaları  (Okunma Sayısı 11520 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 13, 2009, 13:36:01 ÖS »

Kendi adıma konuşuyorum ,kartuş kullanımı malum sebeplerden hiçbir zaman hoşuma gitmedi

Ne olursa olsun konsol cihazlarda biryerden sonra boot disc ve türlü alternatifler kullandık ya da daha doğrusu "mecbur kaldık".

Özellikle bu cihazların revaçta olduğu dönemlerde oyun fiyatları için açıklama yapmaya pek de gerek yok sanırım,şu an e-bay'den cüzi fiyatlara 2.el kartuş çok rahat bulunabilir ama o zamanki oyun kıtlığı ve fiyatlar her zaman bu tür sistemlere soğuk bakmamı sağlamıştır.Ama hızına diyecek yok tabi.Sessiz olmaları,en ağır level yüklemelerinde bile sorun yaşatmamaları etkileyiciydi. 

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2009, 13:42:54 ÖS »

http://www.pcworld.com/article/165263-1/arrested_developers_8_tech_celebs_whove_been_in_trouble_with_the_law.html

bir de şunlar var...

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Kasım 14, 2009, 10:34:57 ÖÖ »

Sanırım orada bahsedilen kartuşun kendisi değil de bağlantı noktasının facia durumu. Kirleniyor falan filan diye. Bende de vardı bu aletten çok sinir ederdi gerçekten, o bağlantılar yerinden oynardı falan. yoksa tabii ki kartuş candır Kahkaha

Olabilir...Ama bence Nintendonun en sorunsuz kartuş yuvasına sahip modeli Nintendo 64... NES tam bir facia...SNES ona göre çok daha iyi..Ama N64'de kartuş portunda hiç sorun yaşamadım... Yukarda belirttiğim gibi, kartuş daha iyidir, kötüdür iddiam yok. Sadece facia olarak nitelendirilmesini doğru bulmadım...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: