Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımP.os Amiga OS Klonu Winuae Üzerinde
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: P.os Amiga OS Klonu Winuae Üzerinde  (Okunma Sayısı 3898 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Blasterreal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 15, 2010, 15:15:20 ÖS »

Merhaba arkadaşlar bir çogunuz duymuş ve denememiş olabilirsiniz. Elime P.os işletim sistemine ait dosylar geçti ve sizler ile paylaşmak istedim.

Kurulumunu Amiga OS 3.1 ve Winuae üzerinden gerçekleştirdim. Arşivi açıp Confuration Bölümünden defaut.uae ile açabilirsiniz

Açıkçası ben pek sevmedim ama zamanına göre bir çok yenilik vaat ettigini fark ettim.

Denemek isteyen arkadaşlar için link;

http://rapidshare.com/files/413079153/Pos-Winuae.rar.html

Amiga 1200
ACA 1221 28 MHz 64 MB RAM Maprom
Amiga OS 3.9
------------
Mac Mini 1.42 GHZ 1GB RAM ATİ 9200 32MB 160GB HDD
Morphos 3.9
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2010, 17:02:20 ÖS »

ProDAD firmasının ilginç bir girişimiydi, o zamanlar A1200'ümde çalıştırmıştım. Firmanın bazı güzel yazılımları da mevcuttu (ClariSSA'yı vb harırlayanınız var mı? Interlaced ekranda gerçekten de müthiş akıcı prezantasyon animasyonları üretebiliyordunuz. Grafikler interlaced ekranda her yarı frame (field) için ayrı hesaplandığından bu akıcılık sağlanabiliyordu.).
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2010, 17:29:33 ÖS »

ProDAD'ın en işime yarayan ürünü Adorage'di...Diğer sistem ve yazılımlarda yapılamayacak efektleri kolayca yapıyordu... Bu nedenle ProDAD amigada unutmadığım firmalardan biri...İşletim sistemi hakkında pek bilgim yoktu...Ama zamanına göre muhakkak iyi birşeyler sunmuştur.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: